Βρέ πώς τά φέρνει η ζωή.......

Όσο για τον προηγούμενο:marchmellow:, φτάνει να σκεφτεί κανείς ότι ο Κατσουράνης προχθές στο Καραϊσκάκη είχε μεγαλύτερη όρεξη που πήγαινε περπατητός...

ξέρεις τι βάρος είναι να είσαι ρεμπεσκές και να'χεις όνομα? αφόρητο λέμε...

Re: Απάντηση: Βρέ πώς τά φέρνει η ζωή.......

'Οπως και να έχεις στις επόμενες εκλογές ο Γιοκαρίνης θα γνωρίσει μεγάλες πιένες... "Κιθαρίστας ή Ντράμερ" ?

Τρελό δίλημμα για τους ψηφίζαντες...

Μεγάλο δίλημμα, σα να λέμε τι θα φάμε σήμερα? Σούπα με νερό ή νερό με σούπα…?Πάντως να χορτάσετε μην περιμένετε

Πλάκα θα έχει οι άλλοι δύο να είναι τίποτα stageάδες….

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βρέ πώς τά φέρνει η ζωή.......

Μεγάλο δίλημμα, σα να λέμε τι θα φάμε σήμερα? Σούπα με νερό ή νερό με σούπα…?Πάντως να χορτάσετε μην περιμένετε

+1

Πλάκα θα έχει οι άλλοι δύο να είναι τίποτα stageάδες….

Stageάδες? Παίζει να τους έκαναν παρέα οι Παπ και Σαμ? :blink:

Και είχε ο μπαμπάς λεφτά πριν 30 χρόνια να τους στείλει στη Μασαχουσέτη?

Ψάξε για αυτούς που προσλαμβάνουν τους stageάδες καλύτερα....

-bye-

Και κάτι ακόμα που σκεφτόμουν αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να μην είναι σύμφωνο με τους κανόνες του AVClub (αν όχι σβήστε το παιδιά...)

- Αυτοί που γράφτηκαν τώρα στη Νου.Δου, μήπως ήταν βαλτοί του ΣΟΚ?
- Ο Μητσοτάκης τώρα πως θα συμβιβαστεί με Αρχηγό τον Σαμ?

Τρελλά γλέντια... Στο Ελλάδα ποτέ δεν πλήτεις. Μας κρατάν πάντα σε εγρήγορση... αρε Doctor που σας χρειάζεται.

ΥΓ Τόλη στείλε το e-mail σου ρε, μη σε χάσω!!!

Τώρα αν εγώ πω, πως έχω μια μικρή ελπίδα ότι θα δούμε μια σημαντική αλλαγή προς το καλύτερο στο ύφος και ήθος της πολιτικής αντιπαράθεσης, εξ αιτίας της νέας γεννιάς πολιτικών και όλων όσων αυτοί εξαγγέλουν, θα με πείτε ρομαντικό ή μ@λάκ@;

Περι βελτιωσης ηθους και υφους στη μεταξύ τους αντιπαραθεσης οχι μονο δεν εχω αμφιβολιες αλλα θα ρισκαρω και την προβλεψη ειδυλιου.:HTEHEH56:

εκείνο που με προβληματίζει είναι...Ποιοί είναι οι άλλοι δυό...μουσικάντηδες...
Στη φωτογραφία-ντοκουμέντο βλέπουμε εκτός απ´τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά τον κ. Στέφανο Μανουηλίδης και τον διεθνούς φήμης φωτογράφο, ζωγράφο, γλύπτη και εικαστικό Φίλιππο Τσιάρα.Η παρέα έζησε τρία χρόνια στο ίδιο πανεπιστήμιο...

Ο Μανουηλίδης σε σχέση με τους άλλους έχει αλλάξει πάρα πολύ.
Δεν θα τον γνώριζα σήμερα και μπροστά μου να τον έβλεπα...