mmoukiou αυτο δεν το σκευτηκα που λες για μπαν ...
.
Μα κι εγώ την δική μου σκέψη για τους πολιτικούς:HTEHEH56: αυτο-μπανάρισα...
mmoukiou αυτο δεν το σκευτηκα που λες για μπαν ...
.
'Οπως και να έχεις στις επόμενες εκλογές ο Γιοκαρίνης θα γνωρίσει μεγάλες πιένες... "Κιθαρίστας ή Ντράμερ" ?
Τρελό δίλημμα για τους ψηφίζαντες...
Μεγάλο δίλημμα, σα να λέμε τι θα φάμε σήμερα? Σούπα με νερό ή νερό με σούπα…?Πάντως να χορτάσετε μην περιμένετε
+1
Πλάκα θα έχει οι άλλοι δύο να είναι τίποτα stageάδες….
εκείνο που με προβληματίζει είναι...Ποιοί είναι οι άλλοι δυό...μουσικάντηδες...
Photis συγνωμη που εγραψα το μ@λ@λ@ς δεν ηθελα να σε θειξω αστιευομενος το κανα.
Οκ,τότε είσαι πολύ ρομαντικός τύπος.:ernaehrung004:Σιγά βρε! Αφού μόνος μου το έγραψα! :ernaehrung004:
Τώρα αν εγώ πω, πως έχω μια μικρή ελπίδα ότι θα δούμε μια σημαντική αλλαγή προς το καλύτερο στο ύφος και ήθος της πολιτικής αντιπαράθεσης, εξ αιτίας της νέας γεννιάς πολιτικών και όλων όσων αυτοί εξαγγέλουν, θα με πείτε ρομαντικό ή μ@λάκ@;
Στη φωτογραφία-ντοκουμέντο βλέπουμε εκτός απ´τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά τον κ. Στέφανο Μανουηλίδης και τον διεθνούς φήμης φωτογράφο, ζωγράφο, γλύπτη και εικαστικό Φίλιππο Τσιάρα.Η παρέα έζησε τρία χρόνια στο ίδιο πανεπιστήμιο...εκείνο που με προβληματίζει είναι...Ποιοί είναι οι άλλοι δυό...μουσικάντηδες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.