Βρείτε με ποιό κόμμα είσθε μέσω ερωτηματολογίου.

Απάντηση: Re: Βρείτε με ποιό κόμμα είσθε μέσω ερωτηματολογίου.

Κομμουνιστική Αριστερά και εγώ...
Η Παπαρήγα το έφτιαξε; :flipout:

mapimage.php

Ειναι χαλασμενο το τεστ... Βγαζει τους παντες αριστερους...

mapimage.php
Άσε και το άλλο,όλους Παντελή τους λέει...:flipout:

Εντάξει, στα ίδια με Tzimisce και PanMan κι εγώ....

Να κάνουμε καμιά οργάνωση ρε..... :music-smiley-005:

koma.JPG

Δεν είναι αξιόπιστο πάντως. Με αυτά που επέλεξα έπρεπε να με βγάλει ολοκληρωτικό φασίστα...... :flipout:

Παντα ημουν μελος του Κ.Κ.Ε και δεν το ηξερα,αλλα σημερα το εμαθα κανοντας το τεστ.Καιρος λοιπον να παω στο Περισσο και να επισημοποιησω την σχεση μου.Εξ αλλου εχω και το καταλληλο οικογενειακο υποβαθρο[2 θειοι μου ηταν στο βουνο,1 στην εξορια,και 1 θεια μου σταμπαρισμενη κουμουνιστρια στα καπνεργοστασια],αλλα το προβλημα ειναι οτι αυτα που ακουγα πριν 30-40 χρονια απο τους θειους μου ακριβως τα ιδια ακουω απο την Αλεκα.Και μια ακομη υποσημειωση,οι θειοι μου εφτιαξαν τεραστια περιουσια μεσα στο καπιταλστικο περιβαλον και χαρις σ αυτην ζουν τα παιδια τους και τα εγγονια τους.Ειναι προφανες οτι η εμπειρια τους στα βουνο και στην εξορια ,τους εδωσε τα απαραιτητα εφοδια να πετυχουν επαγγελματικα

Last edited:
Παντα ημουν μελος του Κ.Κ.Ε και δεν το ηξερα,αλλα σημερα το εμαθα κανοντας το τεστ. Καιρος λοιπον να παω στο Περισσο και να επισημοποιησω την σχεση μου. Εξ αλλου εχω και το καταλληλο οικογενειακο υποβαθρο ........................,αλλα το προβλημα ειναι οτι αυτα που ακουγα πριν 30-40 χρονια απο τους θειους μου ακριβως τα ιδια ακουω απο την Αλεκα...............
Μια απ'τα ίδια και με κόντρα υπόβαθρο! Αν σ'αρέσει και σένα το vintage ορμάμε...

...αλλά μαζί γιατί έχω τρακ. :blush:

Last edited:
Re: Απάντηση: Βρείτε με ποιό κόμμα είσθε μέσω ερωτηματολογίου.

Και μένα αριστερό με έβγαλε!!!

View attachment 77765

Πάλι καλά....μπορούσε να με βγάλει πασοκτζή και γαύρο!!!:Banane0:

mapimage.php

γιάννη μου παίξει λίγο με τα gain - βγαίνεις λίγο ψυχρός στα χαμηλά ire.

και μια ερώτηση. αν πέσεις κέντρο τι ψηφίζεις??? ιμπαγάσα???

και άλλη ερώτηση. το λαός την πατάει την γραμμή του τριπόντου ή είναι μέσα?????

Last edited: