Βρείτε με ποιό κόμμα είσθε μέσω ερωτηματολογίου.

Και μένα αριστερό με έβγαλε!!!

Πάλι καλά....μπορούσε να με βγάλει πασοκτζή και γαύρο!!!:Banane0:

Γιατί τόσο μεγάλος κύκλος; Πρέπει να έχεις μεγάλες διαφοροποιήσεις στις επιμέρους ερωτήσεις... από αυτό φαίνεται και το ολίγον παράλογο του ερωτηματολογίου. Πώς φαίνεται δλδ από την απάντηση που δίνεις στο ζήτημα των εκτρώσεων το κατά πού κλίνεις, όταν δεν μπορεί να αποτυπωθεί στην απάντηση ο προβληματισμός του καθενός πίσω από το ζήτημα. Δλδ το "κάθε ζωή είναι ιερή" που ασπάζονται ορισμένοι, έχει πολιτική απόχρωση;

Απάντηση: Re: Βρείτε με ποιό κόμμα είσθε μέσω ερωτηματολογίου.

Κομμουνιστική Αριστερά και εγώ...
Η Παπαρήγα το έφτιαξε; :flipout:

mapimage.php

Χμ.... μα ακριβώς το ίδιο?

mapimage.php

να το προσέξω! Ξέρεις μικρός είχα κάνει τρία χρόνια ταεκβοντο, μπορεί γι' αυτό :flipout:

Όλοι αριστεροί είστε αλλά θα το καταλάβετε όταν δεν θα βγαίνει για συνεχόμενους μήνες... όταν δεν βρίσκετε δουλειά εσείς ή τα παιδιά σας... όταν όλα γύρω σας θα ανήκουν σε κολοσσούς πολυεθνικές... όταν... όταν...
Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι κάποια στιγμή λαδώνει ο έντερος και σταματάει να δουλεύει το μυαλό συλλογικά...

Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι, άσχετα με την μπούρδα ερωτηματολόγιο, το να ανήκεις ιδεολογικά σε κάποιο μέρος του πολιτικού κύκλου, δεν σημαίνει αυτόματα ότι ο συγκεκριμένος χώρος αντιπροσωπεύεται καν....... πόσο μάλλον επάξια...

Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι, άσχετα με την μπούρδα ερωτηματολόγιο, το να ανήκεις ιδεολογικά σε κάποιο μέρος του πολιτικού κύκλου, δεν σημαίνει αυτόματα ότι ο συγκεκριμένος χώρος αντιπροσωπεύεται καν....... πόσο μάλλον επάξια...

Μπορεί το πολιτικό στίγμα να το παίρνουν οι δημιουργοί του ερωτηματολογίου βάσει των διακηρύξεων των κομμάτων. Κατά τη λογική του στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. Αλλιώς, έχουν στην πράξη ιδεολογικό στίγμα Πασοκ-ΝΔ? Να μην πιάσω και αρκετούς των υπολοίπων, παρά μόνο τους δύο "μεγάλους". Τι έχει ιδεολογικό στίγμα, ο καιροσκοπισμός, η καρέκλα για η κωλοτούμπα;

Γιατί τόσο μεγάλος κύκλος; Πρέπει να έχεις μεγάλες διαφοροποιήσεις στις επιμέρους ερωτήσεις... από αυτό φαίνεται και το ολίγον παράλογο του ερωτηματολογίου. Πώς φαίνεται δλδ από την απάντηση που δίνεις στο ζήτημα των εκτρώσεων το κατά πού κλίνεις, όταν δεν μπορεί να αποτυπωθεί στην απάντηση ο προβληματισμός του καθενός πίσω από το ζήτημα. Δλδ το "κάθε ζωή είναι ιερή" που ασπάζονται ορισμένοι, έχει πολιτική απόχρωση;

Μπα, όχι και τόσο...τα πήγαινα καλά μέχρι την 17 μέχρι που είπα ότι η παγκοσμιοποίηση είναι μια θετική εξέλιξη για την ανθρωπότητα, οπότε το σύστημα βάρεσε tilt!!!:D:D

Αν θέλετε, πάντως, να βγείτε ΑνδριανοπουλοΜάνοι απαντήστε ότι συμφωνείτε στις περισσότερες από 12 έως 20. Εκτρώσεις, μετανάστες και λοιπά δεν μας νοιάζουν!!!:Banane0:

Το έφτιαξαν για τον Γιάννη (Μακ)......μια ερώτηση λάθος να κάνει, τσουπ...βγήκε πασόκος!!!:flipout:

Μην το γελάς καθόλου...Προσπαθώ να βρω από το πρωί τι πρέπει να απαντήσω για να "τοποθετηθώ σωστά" και συνέχεια μου βγαίνει ένα μικρό κυκλάκι μεταξύ Σύριζα και Οικολόγων...
Λείπει η βασική ερώτηση βέβαια: "Καταδικάζετε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται;" Αυτό είναι το απόλυτο κριτήριο...:flipout:

Λείπει η βασική ερώτηση βέβαια: "Καταδικάζετε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται;" Αυτό είναι το απόλυτο κριτήριο...:flipout:

Θα την έβαζαν, αλλά, δεν χώραγε στις επιμέρους κατηγορίες η κατηγορία:

Δεν μας χ@ζ@ς ρε Νταλάρα.:laugh:

Re: Απάντηση: Βρείτε με ποιό κόμμα είσθε μέσω ερωτηματολογίου.

Ναι βεβαίως και έχει. Ο αρνητής των εκτρώσεων αυτό που αρνείται είναι το θεμελιώδες δικαίωμα του αυτοδιάθεσης στην γυναίκα του σώματος της και της επιλογής της να τεκνοποιήσει όποτε αυτή κρίνει σκόπιμο και όχι όποτε τυχαίνει ( θεού θέλοντος και αντισυλλήψεως μη εφαρμοζομένης ) . Σ αυτό το προφανώς εξ εσπερίας προερχόμενο ερωτηματολόγιο και δή από την εμπειριστική πλευρά της ( αγγλόφωνες χώρες και κυρίως ΗΠΑ ) μόνον δεξιοί συντηρητικοί θα ήταν εναντίον τέτοιων δικαιωμάτων αυτοπραγμάτωσης και όχι φιλελεύθεροι ( liberals- αριστεροί στις ΗΠΑ )

Re: Απάντηση: Βρείτε με ποιό κόμμα είσθε μέσω ερωτηματολογίου.

Ανακουφίστηκα πάντως, έκανα το "ξένο" και ήρθα στα ίσα μου...

pcgraphpng.php

Σωστά. Και οι δυο μας ξέρουμε ότι είσαι libertarian left ενώ εγώ είμαι authoritarian left ( περίπου ):ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βρείτε με ποιό κόμμα είσθε μέσω ερωτηματολογίου.

Ναι βεβαίως και έχει. Ο αρνητής των εκτρώσεων αυτό που αρνείται είναι το θεμελιώδες δικαίωμα του αυτοδιάθεσης στην γυναίκα του σώματος της και της επιλογής της να τεκνοποιήσει όποτε αυτή κρίνει σκόπιμο και όχι όποτε τυχαίνει ( θεού θέλοντος και αντισυλλήψεως μη εφαρμοζομένης ) . Σ αυτό το προφανώς εξ εσπερίας προερχόμενο ερωτηματολόγιο και δή από την εμπειριστική πλευρά της ( αγγλόφωνες χώρες και κυρίως ΗΠΑ ) μόνον δεξιοί συντηρητικοί θα ήταν εναντίον τέτοιων δικαιωμάτων αυτοπραγμάτωσης και όχι φιλελεύθεροι ( liberals- αριστεροί στις ΗΠΑ )

Ναι, αλλά ήθελα να πω ότι ο λόγος που καταλήγει κάποιος σε μια θέση-απάντηση δεν μπορεί να είναι για όλους ένας, ούτε απαραίτητα πολιτικός. Συνήθως (όχι πάντα όμως!) κάποιες θέσεις όντως παραπέμπουν σε ολόκληρο "πακέτο" ιδεολογίας. Προφανώς οι ακραιφνείς πολέμιοι του δικαιώματος στην έκτρωση χαρακτηρίζονται γενικώς, και όχι αδίκως, ως υπερ-συντηρητικοί, αλλά θα μπορούσαν κάλλιστα να μην είναι. Το "κάθε ζωή είναι ιερή" (το οποίο θεωρώ μάλλον θρησκευτική-φιλοσοφική και όχι πολιτική θεώρηση) μπορεί να τους κάνει να είναι αντίθετοι πχ στη θανατική ποινή, κάτι που μάλλον δεν συνάδει με τις θέσεις των συντηρητικών.

Μπα, όχι και τόσο...τα πήγαινα καλά μέχρι την 17 μέχρι που είπα ότι η παγκοσμιοποίηση είναι μια θετική εξέλιξη για την ανθρωπότητα, οπότε το σύστημα βάρεσε tilt!!!:D:D

Αν θέλετε, πάντως, να βγείτε ΑνδριανοπουλοΜάνοι απαντήστε ότι συμφωνείτε στις περισσότερες από 12 έως 20. Εκτρώσεις, μετανάστες και λοιπά δεν μας νοιάζουν!!!:Banane0:

Μια ώρα το παίδευα να μου το βγάλει... βρε με τίποτα! Μην το γελάτε, θέλει τρόπο... Θέλει να ιδρώσεις για να βγάλεις τέτοιο γράφημα :flipout:
mapimage.php

Διαμαρτύρομαι... αλλάζοντας τις απαντήσεις μου άλλαξε και το πιο πρώτο γράφημα... το βασιζόμενο στις οριτζιναλ απαντήσεις. Ορίστε πήρα και το παράσημο :flipout:

σεμνά και ταπεινά ....

pcgraphpng.php

κι εσύ αναρχοκομμούνι είσαι. Ενώ εγώ είμαι κομμουνοανάρχας ( τουλάχιστον με βάση τις επεξηγήσεις της ιστοσελίδας )