Βρειτε την προσθηκη

δεν ξερω!

επισης οποτε παιζω pacman και το παω πανω απο 10000 μου βγαζει προβλημα και δεν γινεται submit το score μου!

Παίδες υπάρχει προβληματάκι με τα hiscores? Μόλις έκανα 105000 στο Tetris αλλά δεν το πέρασε .........

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Θα το κοιταξω παντως. Δυστηχως δεν ειμαι σε θεση τι γινεται μεσα στον κωδικα των παιχνιδιων αλλα θα το ψαξω μπας και εχει κανενα bug.

Tetris:

Score to Beat:
171033
Μπαλωτής Δημήτρης

Αμαν βρε Δημήτρη λυπήσου μας :SFGSFGS5: :frusty: :bigcry: :ADFAD2:

βρε παλιοπαιδα...λιγες μερες έλειψα και μου σπάσατε όλα τα highscores?!?!?! ααααααααα να χαθειτε!!!

Καλημέρα παιδιά...
Το πρόβλημα μη καταχώρησης της βαθμολογίας ανέρχεται συνήθως στο γεγονός ότι ενώ παίζουμε, η πλατφόρμα επειδή πέρασε ο χρόνος "απραγίας" μας πετάει έξω με αποτέλεσμα όταν πάμε να κάνουμε καταχώρηση να μην το δέχεται... Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση εκτός από το να κάνουμε ένα πόουζ στο παιχνίδι και να κάνουμε λίγο περιήγηση στα μενού... Ο Νίκος κάτι θα σκεφτεί....

Ρε παιδιά, πως παίζεις βελάκια; Πατάω πάνω στο βελάκι, και όποτε και να το αφήσω, πέφτει κατευθείαν κάτω. Τι κάνω λάθος;

Re: Απάντηση: Re: Βρειτε την προσθηκη

Καλα Νικο εισαι θεος λεμε!!!!!!! :worshippy::worshippy::worshippy: .............................:worshippy: :worshippy: :worshippy:

Ο μονoς τρόπος για να σε ευχαριστήσω είναι μόνο αυτός!!!
http://www.hallmark.com/webapp/wcs/...8|-102001;11443;-102034;92055||P1R14SO|ecards