Βρες τη βιολογική σου ηλικία!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βρες τη βιολογική σου ηλικία!

Α! γειά σου........:ernaehrung004:
ας μας τα κόβει απο εμας και ας τα δίνει σε εσας. Τουλάχιστον εσυ είσαι και καλό παιδί!!!

:ernaehrung004:

Μόνο 2 χρονάκια μου 'κοψε.
Φταίω όμως κι εγώ που του τα 'λεγα βαριά - βαριά και τον μπέρδεψα.
Κανονικά 8 έπρεπε να μου κόψει!

Απάντηση: Re: Βρες τη βιολογική σου ηλικία!

54... να παρει...
Μια ντουζινα χρονια μου εβαλε παραπανω!!!
Μου χαλασε και την διαθεση πρωι-πρωι ΓΜΤ!!!
Άσε μας ρε Άγγελε, μάλλον στις ερωτήσεις που του απαντούσες θα έγραφες με βάσει τα πρωταθλήματα που έχει πάρει ο ολυμπιακός……….. γιαυτό σε έβγαλε 54………… :Banane0:

Re: Απάντηση: Βρες τη βιολογική σου ηλικία!

Εμενα παλι μολις 1,δηλαδη 38 αντι 39!
Αλλα μου ειπε οτι αν γυμναζομαι περισσοτερο,τρωω περισσοτερα φρουτα και λαχανικα,και αρχισω να τρωω πρωινο και κοψω το τσιγαρο,θα ειναι καλο για εμενα!
Σωωωωωπα καλε!

Και εμενα 5χρονια νεοτερο αλλα ακριβως τις ιδιες συμβουλες Νικο .

Εμένα πάλι με έβγαλε 10!!! χρόνια μικρότερο.
Παρόλο που καπνίζω 10-12 τσιγάρα τη μέρα και του έβαλα σαν επιλογή το ένα πακέτο (δεν έχει επιλογή a few cigars). XAXAXAXAXA
Δεν θα το έλεγα και αξιόπιστο.....
(Όχι ότι το πήρα και 100% σοβαρά βέβαια...)

εγω απο δω και περα θα λεω τη βιολογικη μου ηλικια χαχαχαχααααα -10 και που να αρχισω και γυμναστηριο και τα καλοκαιρινα μπανια!!!

Εμένα πάλι μου έβγαλε εικόνα ... τι θέλει να πεί ο καλλιτέχνας ?

dbt.jpg

καλά καλά συνεχίστε να το κάνετε. -10 ο ένας -8 ο άλλος καλά καλά. οταν θα πάτε να καταθέσετε με το καλό τα χαρτιά της σύνταξης [1] θα το βρείτε φάντης μπαστούνι μπροστά σας.

[1]
λέμε καμμιά λαλακία να περνάει η ώρα

Με ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα (γιατί δεν έχει μισό; ) και καθιστική ζωή έβγαλε ακριβώς την ηλικία μου ενω περίμενα να με βγάλει 50άρη :p

Που και να αρχίσω πάλι την προπόνηση, βλέπω να με ξαναπαίρνουν φαντάρο!

Re: Απάντηση: Βρες τη βιολογική σου ηλικία!

Παιζοντας λιγο, του εβαλα οτι κανω εντονη γυμναστικη καθημερινα και σωστη διατροφη, αλλα ομως οτι ειμαι μονιμως αγχωμενος και δυστυχισμενος.

Η συμβουλη ηταν να ....γυμναζομαι περισσοτερο!!:flipout:

Last edited: