«Βρές την Ταινία»

Re: «Βρες την ταινία»

7.jpg
4-3.jpg

Αν δεν το έβρισκε κανείς, αυτή θα 'ταν η επόμενη... :D

6.jpg

You have the con, Mr. opsim... :grinning-smiley-043

edit: Για 2 λεπτά, Photis... -bye-

Συνεχίζω με "8η προωθητική ταχύτητα". Αφού είναι μέσα και ο Φώτης, έχω μια από τις αγαπημένες μου (σε τεχνική) ασπρόμαυρα γυρισμένες ταινίες.

Μήπως είναι το crossfire?

You are the man!!! :worshippy: .
Το πολύ ενδιαφέρον τεχνικά που έλεγα είναι το πως με την πρόοδο της ταινίας, το πρόσωπο του "κακού",όπως τελικά διαπιστώνουμε, Robert Ryan φωτιζόμενο υπό γωνία φαίνεται "κακό". Η ταινία πραγματεύεται τον ρατσισμό μέσα σε ένα στρατόπεδο που καταλήγει σε φόνο ενός Εβραίου στρατιώτη, αρκετά χρόνια πριν το "Ιn the heat of the night". Συνέχισε Φώτη.

Με μπέρδεψε λιγάκι γιατι ο τύπος δεξιά του Μίτσαμ μου θύμιζε τον Στέρλινγκ Χέυντεν και δεν τον θυμόμουν σε αυτή την ταινία.

Συνεχίζουμε με κάτι πιο πρόσφατο και ανάλαφρο (αλλά όχι και τόσο εύκολο μάλλον)...

attachment.php

attachment.php

Attachments

• avclubquiz_p-1.jpg
    avclubquiz_p-1.jpg
    35.2 KB · Views: 38
  • avclubquiz_p-2.jpg
    avclubquiz_p-2.jpg
    41.3 KB · Views: 38

Μερικά ακόμα frames από την ταινία. Ήδη από τα πρώτα δύο γνωρίζετε τους -ομολογουμένως όχι και τόσο γνωστούς- πρωταγωνιστές.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Α! Ξέχασα να πω ότι η ταινία έχει πάρει και ένα όσκαρ.

Attachments

• avclubquiz_p-3.jpg
    avclubquiz_p-3.jpg
    39.7 KB · Views: 38
  • avclubquiz_p-4.jpg
    avclubquiz_p-4.jpg
    55.5 KB · Views: 37
  • avclubquiz_p-5.jpg
    avclubquiz_p-5.jpg
    31.1 KB · Views: 39
  • avclubquiz_p-6.jpg
    avclubquiz_p-6.jpg
    32.1 KB · Views: 38
  • avclubquiz_p-7.jpg
    avclubquiz_p-7.jpg
    24.6 KB · Views: 37
Re: Απάντηση: «Βρες την ταινία»

Falling Slowly

Δεν λέγεται έτσι η ταινία, αλλά το τραγούδι που πήρε το όσκαρ. Η ταινία λέγεται Once. Αλλά μετράει ως σωστή η απάντηση μιας και το falling slowly είναι το μόνο που θα μείνει από αυτήν...

Απάντηση: Re: «Βρες την ταινία»

Γνωμη μου ειναι πως δεν πρεπει να ειναι δυσκολο με τη χρηση αγνωστων ταινιων αλλα με τη χρηση εξυπνων εικονων απο γνωστες ταινιες.
Εαν αναρτουμε εικονες απο ταινιες που δεν εχουν δει παρα ελαχιστοι δεν εχει και πολυ ενδιαφερων.

Εντελώς φιλικά να σας θυμίσω το παραπάνω... Γιατί κατά την γνώμη μου, το (συνολικό) ενδιαφέρον έχει μειωθεί... -bye-

Re: Απάντηση: Re: «Βρες την ταινία»

Εντελώς φιλικά να σας θυμίσω το παραπάνω... Γιατί κατά την γνώμη μου, το (συνολικό) ενδιαφέρον έχει μειωθεί... -bye-

+1

Kαι να μην ξεχναμε να βαζουμε βοηθεια τακτικα.

Μια φωτογραφια σημερα και μια αυριο δεν βοηθα και πολυ.