«Βρές την Ταινία»

Re: «Βρες την ταινία»

cap006-1.jpg

Ja, ja... :flipout: :grinning-smiley-043

(όποιος δεν την έχει δει ακόμα, να σπεύσει)

cap008.jpg

Συνεχίζεις lykman!

Last edited:
Απάντηση: «Βρες την ταινία»

Ταινιάρα._ -bye-

Πάμε παρακάτω (με αλλαγή ύφους)

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• t1.jpg
    t1.jpg
    23.2 KB · Views: 69
  • t2.jpg
    t2.jpg
    25.4 KB · Views: 69
  • t3.jpg
    t3.jpg
    36.5 KB · Views: 70

Κι εγώ την βρήκα αλλά με πρόλαβες! Αλίμονο από Fantasy και Sci-Fi που γουστάρουμε άσχημα; :) Την έχω αγοράσει, μάλιστα, σχεδόν από τότε που κυκλοφόρησε. Η τελευταία ταινία του opsim είναι το "Grand Prix" του '66.

Ουπς... Είστε πολύ γρήγοροι! Την τελευταία animated δεν την έχω δει.

Να το πάρει το ποτάμι? Οι φωτό είναι μάλλον χαρακτηριστικές, δεν νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη που να βοηθήσει αν δεν το βρίσκει κάποιος από αυτές... Μάλλον δεν το έχετε δει... :operator:

Re: Απάντηση: «Βρες την ταινία»

Να το πάρει το ποτάμι? Οι φωτό είναι μάλλον χαρακτηριστικές, δεν νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη που να βοηθήσει αν δεν το βρίσκει κάποιος από αυτές... Μάλλον δεν το έχετε δει... :operator:

Ας το πάρει...

Είναι το (Battle for) Terra, ένα αρκετά καλό (αλλά που δεν έγινε γνωστό) animation... Οι δημιουργοί του "μυρίζουν" Ελλάδα (Aristomenis Tsirbas, Evan Spiliotopoulos). Η υπόθεση του έχει ως εξής, οι άνθρωποι αναζητούν νέο πλανήτη και βρίσκουν την Τέρρα, έναν φαινομενικά ειρηνικό πλανήτη που έχει ήδη ζωή, αλλά με συνθήκες μη συμβατές με τον αέρα που έχουν ανάγκη οι άνθρωποι για να αναπνεύσουν... Και αρχίζει η μάχη. Εγώ όπως είπα, το βρήκα αρκετά καλή. Την προτείνω σε όσους βλέπουν animation... -bye-

(ας παίξει όποιος θέλει...)

And the winner is...

lykman !!!

(Άκη, αύριο πρωί-πρωί στο videoclub με τον κηδεμόνα σου... :flipout: -bye- )