«Βρές την Ταινία»

Re: «Βρες την ταινία»

Mα να βάλετε Star Wars Episode IV και να μην είμαι στο PC; Απαράδεκτον... :p

Πάμε με κάτι εύκολο... :D

cap036.jpg

Mα να βάλετε Star Wars Episode IV και να μην είμαι στο PC; Απαράδεκτον... :p

Εμ, δεν πέτυχε, έτυχε.

Πάμε με κάτι εύκολο... :D

Γκρρρρ, είμαι σίγουρος ότι την ξέρω την ταινία.
Γκρρρρ.

Το μυαλό μου πάει σε κάνα πρόσφατο Τζεημς Μποντ, το Καζίνο Ρουαγιάλ.

Last edited:

Λοιπόν, τα σκηνικά είναι στο αμερικανικό νότο, μεταξύ Μαϊάμι και Νέας Ορλεάνης. Πλησιάζω;

Λοιπόν, τα σκηνικά είναι στο αμερικανικό νότο, μεταξύ Μαϊάμι και Νέας Ορλεάνης. Πλησιάζω;

Δεν είσαι τυχερός, βόρεια είναι... :flipout: :flipout:

Nα ρίξω την επόμενη φωτό;

Ρίξε την αλλά αν δεν βρω κι αυτή τη φορά ποια είναι, πάω για ύπνο γιατί ξενύχτησα.

Δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο δύσκολο, με την προηγούμενη νόμιζα πως το είχα σερβίρει στο πιάτο...

Αν δεν το βρείτε και τώρα...

cap035-1.jpg

Πολύ γνωστή φάτσα δευτεραγωνιστή που συνήθως δεν θυμόμαστε το όνομά του. Παραιτούμαι, θα δω αύριο την απάντηση.

ΥΓ Κάτι μου κάνει τώρα σε Αλ Πατσίνο αλλά δεν μπορώ να εστιάσω την ταινία.

EDIT Τώρα βρήκες κι έβαλες τον Αλ Πατσίνο. Carlitos' Way?

Πολύ γνωστή φάτσα δευτεραγωνιστή που συνήθως δεν θυμόμαστε το όνομά του. Παραιτούμαι, θα δω αύριο την απάντηση.

ΥΓ Κάτι μου κάνει τώρα σε Αλ Πατσίνο αλλά δεν μπορώ να εστιάσω την ταινία.

EDIT Τώρα βρήκες κι έβαλες τον Αλ Πατσίνο. Carlitos' Way?

Eπιτέλους !!! :Banane0: :Banane0: :Banane0: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

Την είχα ξεχάσει αυτή την ταινία, ωραία που την θυμήθηκες. Θα την νοικιάσω αύριο κιόλας.

Ο Τζον Λεγκουιζάμο δεν είναι ο άλλος;

Παίζει και ο John Leguizamo στην ταινία, στον ρόλο του Benny Blanco, αλλά στην φωτό είναι ο Rick Aviles, ο οποίος υποδύεται σε ένα σύντομο πέρασμα τον Quisqueya...

(Oh, Carlito! I heard you man. You used to run smack with Rolando, right... )

Έγινε κι ένα ωραιότατο ρημέικ από τον Νικίτα Μιχάλκοφ, το 12, μόνο που χτυπήθηκε εντελώς άδικα από την εγχώρια κριτική. Αφήστε μην πω περισσότερα για τους δικούς μας κριτικούς...

opsim σκεφτομουν απο καιρο οτι πρεπει να ανοιξουμε ενα νημα για προσφατες ταινιες που ειτε τις εθαψαν οι κριτικοι ειτε ειναι στις μη προτεινομενες εντελως αδικα (κατα τη γνωμη μας παντα). Μαλιστα εχω δυο τετοιες στο μυαλο μου που χρονου επιτρεποντος θα τις αναφερω το σαββατοκυριακο.
e

opsim σκεφτομουν απο καιρο οτι πρεπει να ανοιξουμε ενα νημα για προσφατες ταινιες που ειτε τις εθαψαν οι κριτικοι ειτε ειναι στις μη προτεινομενες εντελως αδικα (κατα τη γνωμη μας παντα). Μαλιστα εχω δυο τετοιες στο μυαλο μου που χρονου επιτρεποντος θα τις αναφερω το σαββατοκυριακο.
e

Μέσα!!!

Mέχρι να επιστρέψει ο φίλος teleologikos, που έχει σειρά, ας συνεχίσουμε με κάτι - πάλι :D - εύκολο:

cap014-2.jpg