Eαν ειναι τρισδιαστατα οντα ... σαν και εμας, οι πιθανοτητες ειναι να ειναι ενοργανα !
Αυτο σημαινει DNA. Και το μοναδικο στοιχειο στο συμπαν που εχει την ισχυροτερη ποικιλομορφια
σε δεσμους με αλλα στοιχεια ειναι ο Ανθρακας. Ο Ανθρακας ειναι το ιδιο ισχυρα "ενωσιακος"
απο εδω μεχρι την ακρη του συμπαντος (για παραπερα, δεν ξερω

). Yπαρχει βεβαια
και η Σιλικονη ... αλλα ... ειναι εξαιρετικα ευθραστη (για μεγαλες δομες).
Ομως, ας το παρουμε αντιστροφα.
Εμεις ως ανθρωποι, αν μας δινοταν η ευκαιρια να απεμπλακουμε απο την υλη και να γινουμε
καθαρη ενεργεια (φωτονια η νετρινα) θα το σκεφτομασταν πολυ να συνεχισουμε να ζουμε
φυλακισμενοι σε αυτην την υπεροχη γονιδιακη φυλακη που λεγεται σωμα ?
Εζησε ποτε κανεις ΕΚΤΟΣ συνειρμων σεξ, βιας και κυριαρχιας ... για να γνωριζει αν υπαρχουν
ΑΛΛΕΣ ΗΔΟΝΕΣ ??? Οχι, απο οσο γνωριζω ! Αρα το γονιδιακο κουκουλι μας ειναι το μονο
δοχειο που γνωριζουμε ! Σωστα ?
Χμμμμμ ....
Τοτε γιατι καθε φορα που βλεπω το avatar μου, εδω μεσα στο internet, δεν νιωθω σωμα
αλλα ανυσμα ? Και υποψιαζομαι οτι συμβαινει με τα avatar πολλων αλλων φιλων εδω μεσα.
ΜΗΠΩΣ μερος (απειροελαχιστο) της συνειδησης μου λαχταρα (λυσσομανα) να παρει ανηκουστες
μορφες και ιδιοτητες που ΔΕΝ υποστηριζει το DNA μου ??? To DNA θα πρεπε να φροντιζει την
διαιωνιση και τον εμπλουτισμο του, ΟΧΙ την απαλειψη του και την μεταβαση σε κατι που δεν
ειναι ουτε καν υλη (ποσο μαλλον, εξελικτικα ανεφικτο αναφορικα με τα ειδη πανω στην γη).
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ...
Η σκεψη (εγκεφαλος) παιρνει εξωπραγματικες σκεπτομορφες, δομες που μπορουν να δρασουν
μονο μεσα στις συναψεις του εγκεφαλου και ... προσπαθει να της κανει εφικτες στον πραγματικο κοσμο.
ΑΝ ημουν γονιδιο (ζωο) δεν θα εχανα τον χρονο μου με κατι τοσο ΑΠΙΘΑΝΟ και εξοφθαλμα ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.
Θα επικετρωνομουν στο τωρα (και το εφημερο της ζωης μου). Ομως, οι περισσοτεροι γνωριζουν τι λεω :
υπαρχουν ατομα που εχουν επιδοθει σε ενα παιχνιδι ακροβατισμων και απιθανοτητων που ΔΕΝ τους
καθιστα ολοτελα γονιδιακους δεσμωτες. Και γνωριζουν οτι τα ωφελη ΔΕΝ θα τα αποκομισουν αυτοι
στην διαρκεια της ζωης τους. Ουτε καν αυτοι που θα ακολουθησουν πολλες γενιες μετα.
ΤΟΤΕ ... τι σπαταλη φαιας ουσιας ειναι αυτη ? Γιατι ανθισταται τοσο στις γονιδιακες επιταγες ?
ΓΙΑΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΧΕΙΟ !!!
ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ, ΑΙΘΕΡΙΟ, ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ....
Και ετσι παρακαμπτει (εστω και για δευτερολεπτα) το ποδοβολητο των γονιδιων μεσα του !