send
AVClub Fanatic
Τον κατέστρεψες... το "sch" τους είναι όλο το νόημα της γλώσσας τους!
Ούτε Deutschland δεν θα μπορεί να πει, ντροπή!
Ούτε Deutschland δεν θα μπορεί να πει, ντροπή!

Καλά, στην παραπάνω περίπτωση επρόκειτο πιθανότερο για υπολογιστή παρά για άνθρωπο. Ο άνθρωπος έχει και κάποια κρίση. Ο υπολογιστής απλώς βγήκε εκτός παραμέτρων και κόλλησε το σύστημα.![]()
Διαβασα τις 5 πρωτες σελιδες και ετσι δεν ξερω αν τα ερωτηματα μου εχουν απαντηθει ηδη.
1) Αν η χρηση ζωνης και κρανους ηταν προαιρετικη (ως αυτοδιαθεση), δε θα επρεπε να συνεβαινε το ιδιο και με τα ναρκωτικα? Αφηστε με να σκοτωθω οπως γουσταρω ρε παιδι μου!
2) αφου το ανωτατο οριο ταχυτητας στην Ελλαδα ειναι τα 140km/h, γιατι επιτρεπεται να πωλουνται αυτοκινητα και μηχανες που τρεχουν περισσοτερο?
3) γιατι αυτους που ΕΣΚΕΜΕΝΑ ηχορυπαινουν δεν τους βαζουν για 234584756 χρονια φυλακη, χωρις αναστολη? Υπαρχει μεγαλυτερη ηλιθιοτητα απο αυτην παγκοσμιως?????
Διαβασα τις 5 πρωτες σελιδες και ετσι δεν ξερω αν τα ερωτηματα μου εχουν απαντηθει ηδη.
1) Αν η χρηση ζωνης και κρανους ηταν προαιρετικη (ως αυτοδιαθεση), δε θα επρεπε να συνεβαινε το ιδιο και με τα ναρκωτικα? Αφηστε με να σκοτωθω οπως γουσταρω ρε παιδι μου!
2) αφου το ανωτατο οριο ταχυτητας στην Ελλαδα ειναι τα 140km/h, γιατι επιτρεπεται να πωλουνται αυτοκινητα και μηχανες που τρεχουν περισσοτερο?
3) γιατι αυτους που ΕΣΚΕΜΕΝΑ ηχορυπαινουν δεν τους βαζουν για 234584756 χρονια φυλακη, χωρις αναστολη? Υπαρχει μεγαλυτερη ηλιθιοτητα απο αυτην παγκοσμιως?????
1. όχι διότι όταν σκοτώνεσαι με αυτοκίνητο συνήθως σκοτώνεις μερικούς ακόμα που δεν επιθυμούν το ίδιο![]()
2. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν όρια που είναι χαμηλώτερα από τις ταχύτητες αυτοκινήτων.
3. Διότι είναι δύσκολη η βεβαίωση της παράβασης. Πάντως αν θέλουν ντεσιμπελόμετρα να τους δανείσουμε εμείς....
Θα πάω Θεσ/νικη σε λίγο καιρό. Για πείτε μου που παίζουν συνήθως μπλόκα (αν παίζουν) ή κάμερες να κόβω...(γνήσιος Έλλην).
Θα πάω Θεσ/νικη σε λίγο καιρό. Για πείτε μου που παίζουν συνήθως μπλόκα (αν παίζουν) ή κάμερες να κόβω...(γνήσιος Έλλην).
1) και σε τι ειπαμε πως βοηθαει η ζωνη σε αυτο?
τουλάχιστον σε κρατάει στη θέση σου (εκτός από το ότι σε σώζει). Στη δική μου περίπτωση με κράτησε στο τιμόνι. Αν υπολογίσεις ότι βρήκα τα γιαλιά μου κάπου στα πόδια του συνοδηγού, χωρίς ζώνη θα ήμουνα κάπου εκεί και εγώ και φυσικά θα είχα χάσει επαφή με το τιμόνι, πεντάλ και πιθανότατα θα είχα καταλήξει ΚΑΙ στον τοίχο.
2) ολες οι χωρες λοιπον, υποκρινονται. φασκουν κι αντιφασκουν για να μη χασουν την κονομα απο τα ακριβα αμαξια
Δεν υποκρίνονται. Υπάρχουν αυτοκίνητα που έχουν περιοριστές στα 220 ή παραπάνω. Γιά λόγους ενεργητικής ασφάλειας τα αυτοκίνητα ξεπερνούν σαφώς την cruising speed που είναι γύρω στα 120-130. Μπορεί να θέλεις στιγμιαία να προσπεράσεις. Και ανέφερα προηγουμένως γιά ταχύτητα μελέτης. Σε ένα δρόμο που αυτή είναι 120 σημαίνει ότι με 120 θα πας παντού. Με ένα μέσο αυτοκίνητο. Δεν επιτρέπεται στις ευθείες που σίγουρα μπορείς να πας με 200 να ξεχαστείς και να μπεις στη στροφή. Ούτε είναι δουλειά να πηγαίνεις με 200 στην ευθεία και στις στροφές να κόβεις στην ταχύτητα μελέτης. Όλα αυτά ξαφνιάζουν τον οδηγό και το ξάφνιασμα είναι κάτι που απαγορεύεται σε σύγχρονους δρόμους. Ενα ακριβό αυτοκίνητο δεν το παίρνεις μόνο για να πηγαίνεις με 200 αλλά γιά το πως θα φτάσεις στα 200 ή πιό σωστά σε μιά ταχύτητα ταξιδιού των 120-140, πόσο εύκολα και ασφαλώς θα κάνεις ελιγμό ή θα αποφυγεις εμπόδιο ή θα σταματήσεις. Αν ήταν έτσι όλα τα αυτοκίνητα θα τρέχανε με 200 και πχ θα τα πιάνανε σε 100 δλ...
3) πανευκολη ειναι η βεβαιωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οσο ευκολη ειναι και η βεβαιωση της παραβιασης του στοπ.
Ναι καλά...Αυτό μου θυμίζει κάτι ταινίες με το Χατζηχρήστο τροχονόμο, που έλεγε "στοπ τρέχατε με 100" - Αλλά αυτός είχε τσακίρικο μάτι
![]()
δεν ισχύουν αυτά Πέτρο όσο και να θέλουμε
κατ'αρχας να σου πω πως στα 13 χρονια που οδηγω, δεν εχω κανει ουτε ενα μετρο χωρις την ζωνη ασφαλειας. Για να προστατεψω τον εαυτο μου ομως, οχι επειδη ειναι υποχρεωτικη. Εχω κατεβασει απο το αυτοκινητο μου φιλο μου που καθοταν συνοδηγος και αρνιοταν να βαλει τη ζωνη του. Ειμασταν στην Εθνικη οδο, εξω απο τη Λαμια!
Επισης, επιμενω πως ειναι υποκριτικο να αυτο που συμβαινει με τα ορια ταχυτητας και τα γρηγορα αυτοκινητα. επρεπε να μην πωλουνται γρηγορα αμαξια.
Αν πνιξω κανενα κωλοπαιδο που ΕΠΊΤΗΔΕΣ με ενοχλει με τον θορυβο που κανει, θα εχω αδικο? Με ενοχλει 1000 φορες περισσοτερο απο αυτον που εχει παρκαρει παρανομως πανω στο διαχωριστικο του παραδρομου της Συγγρου, ΕΠΕΙΔΗ δε βρηκε αλλου θεση. Αυτος δεν ενοχλει κανεναν και τρωει κλιση. Ο αλλος ξυπναει τα παιδια, τους γερους και τελικα ολους μας και το παιζει και μαγκας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.