Σάγκα ζούμε με το Θρύλο να σε δούμε! (δεν είμαι Ολυμπιακός, αλλά αν ήξερα ότι θα ήταν στο γήπεδο του Μάλμε, θα πήγαινα με τη μία και μάλιστα από τη γέφυρα, μέσω Κοπεγχάγης...)
Ε ναι η Saga είνα λίγο... αλλού.
Καλά, μόνο εγώ τη βλέπω; Ένας θαυμάσιος κύκλος, ο οποίος άφησε υποσχέσεις για 4η σεζόν! Μια απορία για όποιον είδε ήδη το τελευταίο επεισόδιο:
πρόσεξε κανείς τι ακριβώς είπε ο ιατροδικαστής στη Λιν στα πρώτα λεπτά του επεισοδίου και αν αυτό σχετίστηκε με την εξέλιξη της ιστορίας; Επίσης, τι απέγινε με την blogger που "υπεδείκνυε" με τις αναρτήσεις της το επόμενο θύμα στα πρώτα επεισόδια του κύκλου;
Και γω τις ίδιες απορίες έχω αν και προσωπικά μου άρεσε αρκετά ο τρίτος κύκλος, και αν πρέπει να παρατηρήσω κάτι είναι ότι το ψυχολογικό τσάκισμα της Saga στον 3ο κύκλο ήταν εκπληκτικό , πραγματικά πονούσε κανείς και μόνο που την έβλεπε.
...
Αλήθεια, μόνο σε μένα αρέσουν αυτές οι καταπληκτικές νυχτερινές λήψεις, ιδιαίτερα της αρχής;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.