BUDGET 1700-2000 euro ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2,7μ

Θεωρείς σωστό να περιμένω για την F86?
Αν η αγορά γίνει εως τέλος Μαρτίου εχει 3 χρόνια εγγύηση..

Γιάννης
Το ίδιο είχε γίνει και με την σειρά Μ86. Απλά εμείς λαγκάρουμε στις αφίξεις νέων μοντέλων και για αυτό καθυστερούν να πέσουν οι τιμές. Σίγουρα πάντως η δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι και η καλύτερη για την αγορά της F86, αφού πολύ σύντομα η τιμή της θα πάρει την κατηφόρα.

Θεωρείς σωστό να περιμένω για την F86?
Αν η αγορά γίνει εως τέλος Μαρτίου εχει 3 χρόνια εγγύηση..

Γιάννης

Δεν ξέρω φίλε μου, δική σου απόφαση είναι. Απλά καλό είναι να ξέρεις πως πολύ πιθανό η 40F86 τον επόμενο μήνα να κοστίζει στα 1500-1600 από τα 1800-1900 που κοστίζει σήμερα. Η απόφασή σου έχει να κάνει με το πόσο κοστολογείς τον 1 χρόνο της παραπάνω εγγύησης και πόσο ανάγκη έχεις την TV άμεσα.

Τό Technic x (απο skroutz)την εχει 1659,βεβαια δεν εχω αποψη για αυτό το μαγαζί.
Δεν ξέρω φίλε μου, δική σου απόφαση είναι. Απλά καλό είναι να ξέρεις πως πολύ πιθανό η 40F86 τον επόμενο μήνα να κοστίζει στα 1500-1600 από τα 1800-1900 που κοστίζει σήμερα. Η απόφασή σου έχει να κάνει με το πόσο κοστολογείς τον 1 χρόνο της παραπάνω εγγύησης και πόσο ανάγκη έχεις την TV άμεσα.

κάνει δική του εισαγωγή και πιθανότατα δεν θα έχεις εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας

Απάντηση: Re: Απάντηση: BUDGET 1700-2000 euro ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2,7μ

Όχι και πιθανότατα .... Σίγουρα δεν θα έχει ελληνική εγγύηση :D
ΟΚ :2thumb22sup:
απλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου για μια (1) αντιπροσωπία (δεν θυμάμαι τι και ποια όμως) που αναγνωρίζει την εγγύηση και συσκευής αγορασμένης από άλλη και όχι δική της εισαγωγή και είπα μήπως ήταν η περίπτωση! Κατά τα άλλα θυμάμαι την περίπτωσή του φίλου με την ΡΖ70 που είχε πρόβλημα και παιδεύονταν (δεν είδα τι έγινε εν τέλει)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BUDGET 1700-2000 euro ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2,7μ

ΟΚ :2thumb22sup:
απλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου για μια (1) αντιπροσωπία (δεν θυμάμαι τι και ποια όμως) που αναγνωρίζει την εγγύηση και συσκευής αγορασμένης από άλλη και όχι δική της εισαγωγή και είπα μήπως ήταν η περίπτωση! Κατά τα άλλα θυμάμαι την περίπτωσή του φίλου με την ΡΖ70 που είχε πρόβλημα και παιδεύονταν (δεν είδα τι έγινε εν τέλει)

Την Philips εννοείς, ενώ για την Panasonic έχει ακουστεί πως ισχύει ένας χρόνος εγγύησης αντί για δύο.

F86 και τα επιγεια καναλια μεσω Nova φαινονται απιστευτα...Δεν την αλλαζω..την προτεινω (ασχετα με τιμη) ανεπιφυλακτα!!!

Eπαναλαμβάνω σήμερα συγκρίνοντας την με ολο τον ανταγωνισμό στο Πλαισιο ειχε την καλύτερη εικόνα,προσωπική εκτίμηση.
F86 και τα επιγεια καναλια μεσω Nova φαινονται απιστευτα...Δεν την αλλαζω..την προτεινω (ασχετα με τιμη) ανεπιφυλακτα!!!

Δεν αμφισβητει κανεις την κριση σου ,ουτε ο πρωτος εισαι που σ εντυπωσιαζει η συγκεκριμενη τιβι .
Απλα ο καιρος για samsung F 86 τη στιγμη ταυτη ειναι "δυσκολος" οπως ανεφερε και ο δεκα γιωργηδες (g10rg0s ) ποιο πανω .
Κι απ τη Γερμανια να τη φερεις θα κοστισει 1365 ευρω +80 μεταφορικα
http://www.technikdirekt.de/main/en/lcd-plasma-tv/lcd-tv-ab46/187859/-/Article.html?

Φιλε Creed και εγω που πηγα μαζι με την γυναικα για τηλεοραση , την ειδε και μου ειπε οτι παιζει καλυτερα απο ολες...Βεβαια εγω την ειχα ηδη αγορασει μια βδομαδα..απλα δεν μπορουσε να το καταλαβει στο σπιτι...:drummer:

Η τηλεοραση απλα πεταει σε HD...ενω σε SD ειναι "μακρυα" απο πολλες...

Tι μου <ξεφεύγει> με την f86 που το βλέπουν οι<πολέμιοι >της και δεν το <βλέπω>εγώ,επαναλαμβάνω ασχετος:clown:
Δεν αμφισβητει κανεις την κριση σου ,ουτε ο πρωτος εισαι που σ εντυπωσιαζει η συγκεκριμενη τιβι .
Απλα ο καιρος για samsung F 86 τη στιγμη ταυτη ειναι "δυσκολος" οπως ανεφερε και ο δεκα γιωργηδες (g10rg0s ) ποιο πανω .
Κι απ τη Γερμανια να τη φερεις θα κοστισει 1365 ευρω +80 μεταφορικα
http://www.technikdirekt.de/main/en/lcd-plasma-tv/lcd-tv-ab46/187859/-/Article.html?

Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες. Θα την συνδέσεις σε παιχνιδομηχανή; Βλέπεις πολύ τηλεόραση; κτλπ κτλπ
Περισοτερο TV και μετα ps3 και dvd.Δεν θα την συνδεσω με υπολογιστη.Θέλω στα 100hz.Νομιζω οτι ειναι καλυτερα απο 50.Η γνωμη σας? βεβαια παντα σε lcd. ευχαριστω

:fahne90::fahne90::fahne90:

Last edited:
Εγώ πάντως δεν είδα καμία διαφορά μεταξύ 50 και 100Hz. Εκτός αν φαίνονται καλύτερα τα γράμματα που περνούν γρήγορα στο κάτω μέρος της οθόνης. :p Για αυτό το λόγο θα προβώ σε αγορά LCD 50Hz. Αλλά στις 46''-47'' ίσως να είναι μικρή η διαφορά στην τιμή μεταξύ των 50 και 100Hz LCD. Εγώ για 42'' κοιτάω (2,3 μέτρα).

Περισοτερο TV και μετα ps3 και dvd.Δεν θα την συνδεσω με υπολογιστη.Θέλω στα 100hz.Νομιζω οτι ειναι καλυτερα απο 50.Η γνωμη σας? βεβαια παντα σε lcd. ευχαριστω

Και δεν χτυπάς τη 40Χ3500 με 2100 περίπου να καθαρίσεις? 100hz και όλα τα υπόλοιπα καλούδια.

είναι ή καλύτερη LCD στην αγορά,και 100Ε νομίζω δεν είναι προβλημα