Budget 400 -32 ιντσες για Κρεββατοκαμαρα

Verde

New member
15 May 2010
64
Με budget γυρω στα 400 ψαχνω να βρω μια αξιοπιστη λυση στις 32 ιντσες για την κρεββατοκαμαρα.
Θα ηθελα και παρπανω ιντσες αλλα με αυτο το μικρο μπατζετ δεν βλεπω να βρισκω καποια σοβαρη και καλη λυση, για αυτο προτιμω λιγοτερες ιντσες αλλα καλυτερη εικονα.

Εχω καταληξει στην Samsung LE 32 C450 που την βρηκα στο Πλαισιο στα 350
Εχουμε καμμια αλλη προταση με αυτα τα λέφτά??
Αν εχετε και καποιο γνωστο καταστημα να προτεινετε... (αποφευγω τα μικρα και τα ιντερνετικα μαγαζια για αγορες συσκευων, προτιμω μεγαλες σοβαρες αλυσιδες)

Χρηση:
Κρεββατοκαμαρα, κυριως βραδυ για να χαλαρωσω τα ψηφιακα καναλιαdigea κλπ: ειδησεις, σήριαλ, ταινιες.... ραδιο αρβυλλα!!!:Banane0:
Αποσταση 2 μετρα
Ισως να την ενωσω και με pc εαν δεν βαριεμαι για καμμια ταινια αλλα ενταξυ μιλαμε για βοηθητικη τηλεοραση...

Επισης θελω να την βαλω με βαση στον τοιχο για αυτο και εχω υπολογισει επιπλεον και κανα 50 για τον μηχανισμο αν εχετε και καποια αξιοπιστη προταση για βαση... τι να προσεξω βγια να μην μας ερθει στο κεφαλι??:vollkommenauf:

LG 32LD420 και LG 32LD450
Samsung LE32C530

Το Σάββατο πήρα την LG 32LD450 και την έβαλα στην κρεββατοκάμαρα.

Αν τις ψάξεις είναι 1-2 ευρώ πιο κάτω από το όριο που έβαλες, αν τις θες ετοιμοπαράδοτες. Αλλιώς έχω δει και στα 370 αλλά κατόπιν παραγγελίας
Πάρε Full HD, και όχι HD Ready που είναι η C450, μια και έχεις όριο τα 400 ευρώ.

Οι LG έχουν Vesa 200x100 και η Samsung Vesa 200x200.

Θα σου χρειαστούν για τη βάση αυτά.

Τώρα εγώ σκέφτομαι να χτυπήσω αυτήν
http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?products_id=8129

Που είναι τριών σημείων και έχει και ρύθμιση κλίσης -/+ 20 μοίρες.

Πλαστικούρα βέβαια αλλά κρύβονται και τα καλώδια.

Αλλιώς θα πήγαινα σε αυτήν
http://www.apothema.gr/Product/5-1-203-71290/Premier_Mounts/AM2.html

Η τελευταία έχει μεγάλο εύρος κλειστή και ανοιχτή (φαντάσου μόλις 9 εκατοστά από τον τοίχο κλειστή) και έχει εγγύηση εφ' όρου ζωής. Αλλά είναι ακριβή.

αν είναι μόνο budget και θα ήθελες μεγαλύτερη, δες lg 42pj550!! ργώ την πήρα 399 για την κρεβατοκάμαρα.

Για την τηλεόραση συμφωνώ με τις παραπάνω προτάσεις.
Εγώ βέβαια προτιμώ την Samsung Le32C530 αλλά δεν απορίπτω και τις άλλες.
Για βάση εγώ έχω την:
http://www.eager.gr/product.php?productid=4364
σε vesa 100Χ100 με πολύ καλές ρυθμίσεις αρκετά σταθερή και όμορφη βάση.

Τελικα μεσω αναζητησης στο ιντερνετ και βαση τιμη/τεχνικα χαρακτηριστικα εχω καταληξει στις εξης 3:

SAMSUNG 32 C530
PHILIPS 32 PFL5405H
LG 32 LD 550

Ειναι ολες γυρω στα 400-430 ευρω
Συμαντικοτερη ισως διαφορα απο οτι διαβασα, ειναι οτι η Philips και η LG ειναι στα 100Hz!

Στο avclub εχω διαβασει αρκετα πραγματα για την Samsung και την LG, ομως δεν βρηκα σχεδον καμμια αναφορα για την Philips...

Απο αυριο θα αρχισω επισκεψεις στα μαγαζια μήπως και τις εχουν καπου ανοιχτες για να μπορεσω να συγκρινω εικονα!

Thanx για τις εως τωρα προτασεις σας!

Εγω στην θεση σου αν ηθελα να δωσω λιγα θα επαιρνα την C450 , αν ηθελα να δωσω 70 ευρω πανω θα επαιρνα την LD550.

Oταν δεν βρισκεις κατοχους μιας τηλεορασης παει να πει οτι ειναι "μαπα".

Kι όμως η Philips PFL5404 είναι πολύ ανώτερη της LG LD550... To ίδιο και η Samsung LE32C530... Μεταξύ των δύο η επιλογή είναι δύσκολη! Η Philips είναι 100 HZ (όμως δεν έχει περιστρεφόμενη επιτραπέζια βάση), αλλά η Samsung έχει το Hyper Real Engine που δίνει πολύ καλά επίπεδα λευκού και μαύρου, ανώτερα από την κατηγορία της...

Για να διαλέξεις πρέπει να τις πάρεις και τις 2 στο σπίτι σου και να δεις tv με την ησυχία σου... Στο κατάστημα με τα trailer και τα dvd δεν γίνεται δουλειά!

Kι όμως η Philips PFL5404 είναι πολύ ανώτερη της LG LD550...

Για την ιδια Philips (5405) μιλαμε που σε οποιο καταστημα την εχω δει εχει ΑΘΛΙΑ εικονα?

Μαλιστα ειναι τοσο χαλια που ειλικρινα δεν μπορω να σκεφτω και χειροτερη τηλεοραση για να αγορασει καποιος. Ακομη και οι funai καλυτερα δειχνουν.

Ειδήσεις, σήριαλ ταινίες και ράδιο αρβύλα, δεν θες 100Hz. Με 340 παίρνεις από Κοτσώβολο την LG LD450. Και τα ρέστα WDTV για τις ταινίες...