Ενόψει black friday έπεσα σε κάποιες προσφορές που νομίζω αξίζουν αναφοράς. Dali Spector 6 400 από 540 και η πιο ενδιαφέρουσα κατά την γνώμη μου dali oberon 3 390 από 560 . Οι κριτικές για τα συγκεκριμένα είναι μικτές αλλά μην ξεχνάμε ότι το ηχείο κοστίζει παντού τα διπλάσια χρήματα από ma bronze 2, dali zensor 3 κλπ οπότε ενδεχομένως κρίνεται σε σύγκριση με αυτά. Εδώ μπορώ να το πάρω με 10 ευρώ λιγότερα απ´το bronze 2.
αυτός είναι ο ασφαλής δρόμος.Προσωπικά δεν έχω βάλει ποτέ στο σύστημά μου ηχείο ή ενισχυτή που δεν έχω ακούσει πρώτα σε μαγαζί ή σε σύστημα φίλου, και δεν το έχω μετανιώσει.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα προσπαθήσω να ακούσω κάποια απ´τα dali γιατί μου φαίνονται πολύ vfm. Ως τότε παραμένω σε αυτά που έχω ακούσει. Πιστεύετε ότι στον χώρο μου θα είναι εντάξει το 1*6 1/2" woofer των b2? Επίσης καλύτερο αυτό ή το μεγαλύτερο αδερφάκι του b5 με 2*5 1/2". Αντιλαμβάνομαι ότι η προτίμηση στον ήχο είναι κατά έναν βαθμό υποκειμενική αλλά παρότι σκοπεύω άμεσα να ακούσω και τα b5 ο χώρος θα διαφέρει πολύ απ´τον δικό μου κυρίως σε μέγεθος. Πέρα λοιπόν απ´τον χαρακτήρα του εκάστοτε ηχείου, εγώ που θα χρειαστεί να γεμίσω έναν χώρο 12sqm με δύο ηχεία απ´τα οποία θα απέχω περίπου 180cm τι ακούγεται πιο by the book να προτιμήσω: Ένα 6-7" bookshelf σαν τα b2 ή τα oberon 3; Ένα "μικρό" 2*5 1/4-1/2" floorstander σαν τα b5 και oberon 5? Η κάτι ακόμα μεγαλύτερο με 2*6 1/2" σαν τα spektor 6?
Σκόνη?
Που το στηρίζεις αυτό?
Και με 50W στα 8Ω για ηχείο 8Ω με 90db ευαισθησία και ακρόαση στα 2μέτρα?
Δεν το βλέπω πως.
Δες πώς είναι σαν κατασκευή μέσα το θηριάκι αυτό και θα δείς ότι δεν υπάρχει σε αυτά τα λεφτά κάτι που να το πλησιάζει. Πραγματικό dual mono, με τρελά ρεύματα. Ολοι οι υπόλοιποι ενισχυτές που έχουν αναφερθεί δεν τον φτάνουν σε ηχητική ποιότητα και απόδοση.
Ηχητικα δεν ξερω πως παιζει αλλα σε επιπεδο ρευματος δεν εχει καλα αποθεματα ισχυος ειναι 2χ50 watt στα 8 ωμ και στα 4 ανεβαινει μολις 30 watt και παει στα 80 με 2 τοροειδης και ειναι και τελικος δεν νομιζω οτι μπορει να κοντραρει με ολοκληρωμενους/ τελικους τρανζιστορατους ωστοσο εαν συνδιαστει με πολυ ευαισθητα ηχεια μπορει ο ηχος του να ειναι αξιολογος αλλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να θεωρηθει τερας οδηγησης!
Τί σχέση έχει η απόδοση ενισχυτών τάξης Α και ΑΒ με την απόδοση ψηφιακών ενισχυτών; Απολύτως καμία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.