budget tv

evanfotis

Moderator
Staff member
26 March 2008
5,870
Σε τί λές να διαφέρει η 4000 απο την Ε420 πέρα απο το λεπτό πλαίσιο;
Τις έχεις δεί απο κοντά;

Επίσης κάτι που ίσως έχει σημασία για το άν θα κατευθυνθώ σε PVA η IPS, είναι οτι πρόκειται να τοποθετηθεί σε αρκετά ψηλό σημείο, κ η θέαση θα είναι απο χαμηλά.
Τώρα με τη CRT ολα καλά αλλα με τη PVA μήπως σκοτεινιάζει πολύ;
Οι IPS έχουν απο την άλλη το glow, που ξεπλένει την εικόνα και το όποιο μαύρο απ'την ευθεία γίνεται γκρί ανοικτό..
Πάντως εδώ ειναι η δοκιμή του cnet:
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/lg-32cs460/4505-6482_7-35182767.html

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/samsung-un32eh4000/4505-6482_7-35160720-2.html

Για την περυσινή αντίστοιχη D450 είχαν ακουστεί προβλήματα (μύριζε καμένο πλαστικό).

Γενικά στις φτηνές Samsung υπάρχει το θέμα με το Panel lottery , μπορεί να τύχει πάνελ AUO , CMO ακόμη και Sharp!!!

H E420 σίγουρα θα έχει CMO ή AUO που είναι πιο φτηνά. Για εμένα η EH4000 είναι πολύ πιο καλή επιλογή όπως και η CS460 από την 420.

Έχω δει και την ΕΗ και την CS αλλά όχι την 420.

Ok, είδα χθές σε carrefour LG CS460... Σε φωτεινό χώρο φυσικά, έπαιζε απο ένα finlux dvdplayer μέσω HDMI.
Ποιότητα ψιλοχάλια, στα σκοτεινά δέ διέκρινες τιπτ όλα σε ένα σκουρο γκρί πέπλο, την έγειρα και λίγο προς τα πίσω να δώ υπο κάτω γωνία σίγουρα IPS δε φοράει.
Το μόνο θετικό που έιχε ότι το πλαίσιο άν κ δέν είναι ιδιαίτερα λεπτό, στο περισσότερο μέρος του είναι ψιλομάτ κ μόνο στις γωνιες είναι glossy. Και οτι περιστρέφεται η βάση.
Θέλω να δώ κ την 4000 κ ας είναι μπαούλο σε βάθος, ίσως αερίζονται καλύτερα έτσι τα led...
Άν δε βρεθει κάτι αξιόλογο ~250 και οι περισσότερες της προκοπής παίζουν στα 300+ μάλλoν θα κάνω υπέρβαση κ θα πάω στην 43E450.

Last edited:
Τα παραλές για την CS460 , εντάξει δεν είναι και σούπερ τηλεόραση αλλά στις φτηνές 32" είναι πολύ καλή επιλογή.

Εγώ δεν την είχα δει να παίζει σκοτεινά πλάνα πάντως , αλλά λογικό βρίσκω να υστερεί λόγω τεχνολογίας.

Υπερβολικό δεν είναι,αλλά σε τέτοια απόσταση θα χάνετε η αίσθηση του FullHD.Οπότε είτε παίρνεις κάποια φθηνότερη όπως είπες ή πας σε περισσότερες ίντσες