nai ta exoyn
problhma me thermokrasia tipota to aksiosimioto
μαλλον το συγκεκριμενο δεν ζεματουσε.
ουτε εχει αναφερθη καμια ζημια μεχρι τωρα.
nai ta exoyn
problhma me thermokrasia tipota to aksiosimioto
Τάπαμε...ΖΕΜΑΤΑΕΙ!:FSGSFGS4:
Eιπατέ, είπατε.
Εμείς με Fluke και direct επαφή είπαμε άλλα.
Βασίλη κρίμα ρε φίλε. Πρώτη φορά διαβάζω για failure (χωρίς να έχει μπει χέρι στο board).
Στείλε τους ASAP email.
Aν όντως δεν το έχεις πειράξει (ή δεν φαίνεται το πείραγμα) θα στο αλλάξουν σίγουρα.
βρε θα του άλλαζα τα φώτα να δω πως θα γινόταν ακόμα καλύτερο
άλλα δεν πρόλαβα
βρε θα του άλλαζα τα φώτα να δω πως θα γινόταν ακόμα καλύτερο
άλλα δεν πρόλαβα
μάλλον μου μυρίζει κακομεταχείριση στη μεταφορά ... το κουτάκι του ήταν πραγματικά στραπατσαρισμένο
Τα έχω πλάι - πλάι με το dac-1 .
Κάποιες φορές είναι δύσκολο το τυφλό τεστ – προτιμώ τεστ με πολλά όργανα γιατί σε μικρά σύνολα ο ήχος είναι κοντά. Κύρια θα έλεγα ότι έχει διαφορετικό χαρακτήρα στα άκρα του φάσματος (μπάσα – πρίμα), αν και για εμένα η μεγάλη διαφορά είναι στην εικόνα. Για την ώρα το δικό μου είναι πολύ χύμα για να βγάζω αποτελέσματα.
Πρέπει να προσπαθήσω κι άλλο. Αλλά είναι και το υπόλοιπο σύστημα μου που δε βοηθά. Ευελπιστώ για σταδιακές βελτιώσεις μεταβολές με κάθε επόμενο βήμα μου. Για εμένα είναι ‛εκπαιδευτική’ άσκηση και το βλέπω να πηγαίνει μακριά ή βαλίτσα.
Βασσιληηηηηη, Τι έγινε με το δικό σου τελικά???
tmjuju δεν ξερω το υπολοιπο συστημα σου.
επισης καπου ειδα οτι τα τροφοδοτικα που εχεις βαλη στο βουβαλακι ειναι της
πλακας.
σε συγκρητικο που ειχαμε κανη με το buffalo 9008 + ivy ηταν πολυ καλυτερο
απο το benchmark,
το 9008 με τα counterpoint ειναι πολυ καλυτερο απο οτι με το ivy ενω το
32αρι που εχεις εσυ ειναι λιγο ακομα πιο καλο.
οποτε εχεις δρομο ακομα.
επισης καπου ειδα οτι τα τροφοδοτικα που εχεις βαλη στο βουβαλακι ειναι της
πλακας.
Παίζει!
![]()
Κοίτα... Το στήσαμε με υπάρχοντα υλικά ενώ είχαμε πιει ήδη το πρώτο καραφάκι και είχαμε κατεβάσει και τα καλαμαράκια (το χταπόδι ήρθε στο δεύτερο καραφάκι) και ήδη είχαμε κάψει αρκετά εγκεφαλικά κύταρα...
Και βασικά έγινε για να το ακούσει...
Κάποια στιγμή με καφέ (να έχουμε ξυπνήσει) θα κάνουμε κάτι καλύτερο...
BTW Τάσο θες το mosfet μιας που κάθεται και ούτως η άλλος λέω να συνεχίσω τις δοκιμές μου;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.