KostasF
AVClub Enthusiast
- 28 April 2007
- 853
Χωρίς πολλές αναλύσεις δώστε κατά την γνώμη σας το optimum setup για se σύνδεση.
Το 32S παίζει out of the box SE, χωρίς προβλήματα.
Χωρίς πολλές αναλύσεις δώστε κατά την γνώμη σας το optimum setup για se σύνδεση.
Λοιπόν, όπως τα είπε ο Μανώλης, ψήνει εκτός αυγών και μπριζολες!
Ενδεικτικά θερμοκτασία ολοκληρωμένου DAC 63C, LM4762(ή κάτι τέτοιο) 74C, τελεστικός εξόδου 70C. Τάσεις +/- 15,15V και 4,98V. Ρεύματα όπως λέει το manual +/-10% το πολύ. Οι μετρήσεις έγιναν με θερμόμετρο υπερύθρων και η θερμοκρασία περιβάλλοντος ήταν 30C.
120 mA δεν τραβάνε?
Τι στο καλό
δεν φτάνει ένας?
...η θερμοκρασία περιβάλλοντος ήταν 30C.
120 ανα rail τραβανε.
120x2=240x2=480
ο μ/τ δουλευη στο φουλ συνεχεια.
Εάν σε αγχώνουν οι θερμοκρασίες μπορείς να βάλεις κάτι τρομερά συμπαθητικές αυτοκόλλητες ψυκτρουλες περίπου 1,5 επι 1,5 που τις δουλεύουν μάλλον οι κομπιουτεράδες. Έχω πάρει από κάποιο ηλεκτρονικομαγαζο αλλά δεν θυμάμαι ποιο .
500ma Χ18=9...
14VA είναι οι μτσ
ή τα λέω λάθος?
Το έγραψα, δεν το διαβάσατε.
Μιλάμε για το καινούργιο.
Πριν το ακούσουμε και αρχίσουν τα "μα δεν το είχατε 10 μοίρες απ τον βοριά" είπα να ρωτήσουμε για τις όπτιμουμ ρυθμίσεις.
Και το zoran στα bluesky ψιλοψηνόταν και του είχα βάλει ψύκτρα.
Λοιπόν, μιλάμε για τη νέα έκδοση, το bufallo32S, η τροφοδοσία είναι κάπως overkill από 3 μετασχηματιστές 50VA που φυσικά δε ζεσταίνονται με τίποτα. Τα ολοκληρωμένα όμως, όπως έγραψα, ζεσταίνονται υπερβολικά για τα γούστα μου γιαυτο και δεν τόλμησα να το ακούσω γιατι όταν μιλάμε για σχεδόν 80C σίγουρα υπάρχει κίνδυνος τουλάχιστον ώσπου να μπουν ανάλογες ψύκτρες ή/και ανεμιστήρες. Μετρητικά τωρα, στην έξοδο δεν υπάρχουν ούτε θόρυβοι ούτε μποφόρια ασχέτως αν χρησιμοποιηθεί σε σύνδεση balanced ή SE. Επίσης το SPDF λοκάρει πανεύκολα σε 2 player που το δοκίμασα.
Πάνο, είχες παραγγείλει από την πρώτη φουρνιά? Εγώ ακόμα περιμένω… τη δεύτερη…
Το έγραψα, δεν το διαβάσατε.
Μιλάμε για το καινούργιο.
Το 32S παίζει out of the box SE, χωρίς προβλήματα.
Τα ολοκληρωμένα όμως, όπως έγραψα, ζεσταίνονται υπερβολικά για τα γούστα μου γιαυτο και δεν τόλμησα να το ακούσω γιατι όταν μιλάμε για σχεδόν 80C σίγουρα υπάρχει κίνδυνος τουλάχιστον ώσπου να μπουν ανάλογες ψύκτρες ή/και ανεμιστήρες.
μορφεα δεν μπορω να καταλαβω που οφειλεται η συνεχης ειρωνια σου.
ισως να ειναι και χιουμορ δεν ξερω.
Πάνο, μην το φοβάσαι.. Όσο ζεσταίνεται, ζεσταίνεται πάντως. Δεν ανεβάζει θερμοκρασία είτε παίζει είτε όχι. Κάτι μαμουνιές έχει κάνει στο οn-board supply και στους opamps γι'αυτό οι θερμοκρασίες, αλλά δε λέει τι ακόμα.
Άσε που συνήθως αυτά τα διαόλια μέχρι τους 125 βαθμούς παίζουν άνετα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.