bufallo (ess 9008) - τί κατάφερα...

Ε, μα το ζητάει ο οργανισμός σας.

Τι μια φυσάει, την άλλη μουγκανίζει, άδειες τρύπες, παραπάνω υλικά, τηλεβοήθεια για να δουλέψει, πόσο να το κάνουμε το καλώδιο; μπας και ζεσταίνεται;

συνεχιζω να λεω οτι δεν δημιουργουν προβλημα 5 εκατοστα καλωδιο και ας

λεει ο russ τις δικαιολογιες του για τον τριπλασιασμο στην τιμη.

Αυτά τα έλεγε πολύ πριν βγει το Buffalo 32S, George.. Eπί εποχής IVY.
Γι'αυτό και έβγαζε τις πλακέτες στις ίδιες διαστάσεις για να γίνονται stacked για όσο το δυνατόν μικρότερες αποστάσεις.

Το Buffalo οδηγεί interconnect σε voltage mode, όχι σε current mode που γυρίζει μόλις του βάλεις εξωτερικό I/V στάδιο.

ούτε κάν ξέρουμε τι σημαίνουν τα avcc...
πολύ βουντου...

Δημήτρη, το post #10 δε σε καλύπτει;
Καθόλου βουντού δεν είναι. Έχει να κάνει με το πως δουλεύει βέλτιστα το συγκεκριμένο DAC chip.
Αν θες να το ψάξεις παραπάνω θα πρέπει να ανατρέξεις στο (πολυσέλιδο) thread στο diyaudio..

Last edited:
Αν θες να το ψάξεις παραπάνω θα πρέπει να ανατρέξεις στο (πολυσέλιδο) thread στο diyaudio..

δε θέλω....
θέλω να μου το πεί κάποιος...:music-smiley-005:

Και το δικό μου όλα τα λεφτα το κοκκινο καλώδιο!!!
Σορρυ για το μέγεθος

IMAGE_189.jpg

Last edited:
"AVCC is a voltage reference as well as the analog supply. That is why it can be though of as having a poor PSRR, but that is not fully accurate. Because any modulation or noise here while not good will be common mode to the balanced outputs, and will be very effectively canceled later down the line if you use an I/V stage like I do, that is super symmetrical."

"AVCC is a voltage reference as well as the analog supply. That is why it can be though of as having a poor PSRR, but that is not fully accurate. Because any modulation or noise here while not good will be common mode to the balanced outputs, and will be very effectively canceled later down the line if you use an I/V stage like I do, that is super symmetrical."

αααα.....
τώρα μάλιστα....
:furious3::twoguns:

Το άφησα έτσι για τους ειδικούς, κάτι θέλει να πει ο ποιητής!!!

1) It is for setting the input bias of the counterpoint to AVCC/2. You connect it to 3.3V. A couple good places to do that are either C11/12 or the tab of REG on the Buffalo. The AVCC voltage is heavily filtered on the CP so it is fine to use the REG1 tab(output). If you want the input bias to be at GND simply connect AVCC to GND.

Τι καταλαβαίνει ένας άσχετος απο αυτό....
Είναι λέει γιά να σετάρεις το input bias στο avcc/2 (τί είναι το 2?).
Εντάξει δεν ξέρω τι είναι αυτό το σετάρισμα, αλλά έστω το δέχομαι.
Πρέπει να του δώσεις 3.3. Πάει καλά. Είτε στους πυκνωτές (πάει καλά) είτε στο ταμπ του reg... (θα μπορούσε να πεί στο σημείο αυτό...πάει καλά).

Μετά καλύτερα είναι στο reg1-output....(πάει καλά ?...).
Αν θες να το ρίξεις το ground (γιατί να το ρίξω αφού θέλει 3.3?) το ρίχνεις....

Μα ο άνθρωπος το σχεδίασε.
Πες "φίλε βάλτο εκεί"

Ή πες φίλε κάνε αυτά.
Αν θες να κάνεις κάτι παραπάνω κάνε ή αυτό ή εκείνο....

για φαντάσου και να μην έπαιζε και καλά ε....:Banane0:

αυτά τα κουτιά κοστίζουν πιό πολύ να τα κουβαλήσεις παρά να τα φτιάξεις...

Ενα άλλο θέμα...
Σας ζεσταίνονται?
Εμένα αυτοί οι τελεστικοί πάνε στου 47 βαθμούς....

Το μέτρησα πριν απο λίγο το τροφοδοτικό με ακριβείας θερμόμετρο και έφτασε στους 65βαθμούς!
Στα καουντερ 52βαθμούς
Και τέλος 42βαθμούς ο πυρήνας του μετασχηματιστή!

Θέλει ψύκτρες ;

Ε, μα το ζητάει ο οργανισμός σας.

Τι μια φυσάει, την άλλη μουγκανίζει, άδειες τρύπες, παραπάνω υλικά, τηλεβοήθεια για να δουλέψει, πόσο να το κάνουμε το καλώδιο; μπας και ζεσταίνεται;

μανωλη.

τα counterpoint ειναι beta για αυτο και η τιμη των 70 ευρω.

οσο για το αν δουλευουν και τιποτα απο ολα αυτα να μην κανεις

οχι μονο δουλευη αλλα μεχρι και το digital μπορη να ξεπεραση

οσο για φυσηματα κλπ εμενα δεν βγαζουν κιχ.

τα παιδια δεν εχουν ξανασχοληθη λογικο ειναι να χρειαστουν βοηθεια.

αν σκεφτείς ότι τα trends δίπλα είναι παγωμένα....

Μόνο τα counters μου ανεβάζουν 1 βαθμό τη θερμοκρασία στη σοφίτα.

Ρε συ μπακ, ο Μανώλης μας βρήκε μικρούς και βολικούς και μας άρχισε την καζούρα....
Δεν πράζει...

Το μέτρησα πριν απο λίγο το τροφοδοτικό με ακριβείας θερμόμετρο και έφτασε στους 65βαθμούς!
Στα καουντερ 52βαθμούς
Και τέλος 42βαθμούς ο πυρήνας του μετασχηματιστή!

Θέλει ψύκτρες ;

εχω δυο τροφοδοτικα+δυο μ/τ για πουλημα παρε εσυ ενα και ο υπερηχας αλλο ενα

να παρω και εγω κανα πιο καλο.

χεχε.