bufallo (ess 9008) - τί κατάφερα...

γιατι βρε αφου ο prooptiki το καταφερε.

πρωτα πρωτα με την αλλαγη κερδους θα φυγη το περισσοτερο.

να φύγει να πάει στον αγύριστο....:twoguns:

χτές νόμιζα ότι άκουγα με λαμπάτο κασετόφωνο χωρίς dolby.....

να φύγει να πάει στον αγύριστο....:twoguns:

χτές νόμιζα ότι άκουγα με λαμπάτο κασετόφωνο χωρίς dolby.....

πω πω τακτοποιησε τα να δουμε τη θα γινη.

ο μορφεας δεν νομιζω να τα ακουσε.

'Εδωσα οδηγίες!!! Ο θόρυβος πλέον δεν υπάρχει με τέρμα το ποτενσιόμετρο!!!!
Τέλος μόνο τις αντιστάσεις κέρδους να αλλάξεις ο θόρυβος θα είναι πολύ ψηλά αν έχεις θόρυβο!

δεν ξερω αν τα εγραψες και αλλου αλλα αντιγραφω απο το π.μ. σου

Επαιξα από εδώ από εκεί και κατέληξα!
1.Το dac θέλει λίγο απόσταση από τα κουντερ
2. καλώδια του σήματος από το dac στα καουντερ να κάνουν ένα γυρω γύρω όλοι σε απόσταση γύρω στους δυο πόντους από τα πλαινά των καουντερ!
3.Και τέλος για έμας τους singlr end sto output - ένα καλώδιο 10 εκατοστά στον αέρα αλλά προσοχή πιεσμένο σε σασι ή με σφικτήρα

Αποτέλεσμα θόρυβος 0000000 και στο τέρμα!
Ολη την δουλειά το κάνει το τελευταίο για πες μου τι μπορεί να φταίει? (επιμένω ελεύθερο όχι γειωμένο!)

Δεν το χω ακούσει. Πρέπει; :ears:

Ρε συ μπακ, ο Μανώλης μας βρήκε μικρούς και βολικούς και μας άρχισε την καζούρα....
Δεν πράζει...

Καλά, αν πούλαγε η χψ hiendάδικη εταιρεία προιόν με ανάλογα ψεγάδια -όχι ότι δεν υπάρχουν- να δεις τι δούλεμα θα ρίχνατε.

Και προσοχή στους αέριδες και τις θερμοκρασίες γιατί έχει στεγνώσει η βροχή και υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.
:Banane0:

εδώ ο white μας λέει....

Excellent news. I have rechecked the original configuration with only some changed resistor values to adjust current through the diodes.

It is working perfectly now with one supply or two. No hiss, no noise.

ναι ρε μάστορα....
δεν φυσάει...
πές μας όμως τι έκανες...

δεν ξερω αν τα εγραψες και αλλου αλλα αντιγραφω απο το π.μ. σου

Επαιξα από εδώ από εκεί και κατέληξα!
1.Το dac θέλει λίγο απόσταση από τα κουντερ
2. καλώδια του σήματος από το dac στα καουντερ να κάνουν ένα γυρω γύρω όλοι σε απόσταση γύρω στους δυο πόντους από τα πλαινά των καουντερ!
3.Και τέλος για έμας τους singlr end sto output - ένα καλώδιο 10 εκατοστά στον αέρα αλλά προσοχή πιεσμένο σε σασι ή με σφικτήρα

Αποτέλεσμα θόρυβος 0000000 και στο τέρμα!
Ολη την δουλειά το κάνει το τελευταίο για πες μου τι μπορεί να φταίει? (επιμένω ελεύθερο όχι γειωμένο!)

ξέρω, μου τα είπε...
Ακόμα βέβαια στο χαρτόνι τα έχω..:Banane0:

1. λίγο απόσταση σημαίνει: άσε και λίγη απόσταση ή άσε ΛΙΓΗ απόσταση...
2. Αυτό το γύρω γύρω όλοι στα 2 εκ, θέλω να το δώ σε φωτό.... Γιατί θα αυτοσχεδιάσω...
3. Πρέπει να βρώ κουτί...
μου έδωσε κάτι ο Έκτορας από scsi σκληρούς, αλλά θα στριμωχτώ.

Last edited:
Δεν το χω ακούσει. Πρέπει; :ears:

Καλά, αν πούλαγε η χψ hiendάδικη εταιρεία προιόν με ανάλογα ψεγάδια -όχι ότι δεν υπάρχουν- να δεις τι δούλεμα θα ρίχνατε.

Και προσοχή στους αέριδες και τις θερμοκρασίες γιατί έχει στεγνώσει η βροχή και υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.
:Banane0:

αλλο η εταιρεια αλλο δυο ντιουιδες που κανουν εμποριο.

ασε ποσο θα ειχε με τετοιο ηχο.

αλλο η εταιρεια αλλο δυο ντιουιδες που κανουν εμποριο.

ασε ποσο θα ειχε με τετοιο ηχο.

απορώ τι θα γινόταν εδώ αν δυό ντιουηδες κάναν εμπόριο στο avclub ....
θα τους είχαμε κρεμάσει στο Σύνταγμα...

Τι καταλαβαίνει ένας άσχετος απο αυτό....
Είναι λέει γιά να σετάρεις το input bias στο avcc/2 (τί είναι το 2?).
Εντάξει δεν ξέρω τι είναι αυτό το σετάρισμα, αλλά έστω το δέχομαι.
Πρέπει να του δώσεις 3.3. Πάει καλά. Είτε στους πυκνωτές (πάει καλά) είτε στο ταμπ του reg... (θα μπορούσε να πεί στο σημείο αυτό...πάει καλά).

Το μισό του AVCC εννοεί όταν γράφει AVCC/2.. Κλάσμα και καλά.

ΜΗΝ δώσεις πουθενά ρεύμα! Απλά το καλωδιάκι βάλε εκεί που λένε οι οδηγίες. Με δύο καλώδια ενώνεις δύο σημεία από το αριστερά και δεξιά του DAC (από τα SMD πυκνωτίδια) στα αντίστοιχα inputs των Counterpoint. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Mόνο δύο καλώδια. Τόσο απλά. :2thumb22sup:

Τα Counterpoint θέλουν λίγο παίδεμα όντως. Γι'αυτό τα είπε Beta ο άνθρωπος και γι'αυτό και η σχετικά χαμηλή τιμή τους..
Πάντως αξίζει 100% τον κόπο για τον ήχο που παίρνεις.
Όταν με σκέτο το DAC πατάς ό,τι έχεις ακούσει μέχρι σήμερα, αξίζει να παιδευτείς και λίγο νομίζω.. Άλλωστε DIY την είπαν την κατηγορία.

Άλλοι παιδεύονται με καλώδια ή με δόσεις της πιστωτικής ή με 1000W κατανάλωση την ώρα για να έχουν καλό ήχο. Το ότι θα διαβάσεις 5 thread να δεις τι παίζει πταίσμα είναι.

Αν δεν θέλεις να παιδευτείς παίρνεις το IVY που είναι plug and play (δεν είναι beta) αλλά κοστίζει τα ίδια και παίζει χειρότερα από τα CP..
Πάλι θα έχεις DAC που θα παίζει καλύτερα από το σκέτο Buffalo πάντως (για όσους το έχουν ακούσει) και πάλι θα πατάς τα DAC των φίλων σου.

Διαφορετικά τα "σκας", παίρνεις το 32S και καθαρίζεις..
[Το "σκας" σε εισαγωγικά γιατί τι να πουν άλλοι που έσκασαν περισσότερα για ιδιοκατασκευές ή πολλά περισσότερα για συσκευές του εμπορίου και πήραν χειρότερο ήχο]

Last edited:
γαιτι δεν κανουν καποιοι;

Που το κακο;

Δεν μου ρχεται κανένας στο μυαλό.

Αν το δούμε χαλαρά πχ μου περισεύουν τα χψ υλικά ή μια κατασκευή που δεν χρησιμποιώ πια ok. Διαφορετικά ξεφεύγει απ το DIY και πάει στο επαγγελματικό.

παίδες να μην ξεχνιόμαστε.
Δεν είμαι κλασικός ντιούης.
Είμαι περιστασιακός.

Και συνεπώς έχω πολλές απορίες.
Δυστυχώς ο russ white και ο κολλητός του είναι hard core ντιούηδες.
Σού πετάνε ένα vref και ένα avcc/5 και σε κολλάνε στον τοίχο.
Δεν φταίνε αυτοί.
Το μηχανάκι το λέει επάνω diy use only.
Απλά παίζει καλά και εμάς μας έφαγε η ανυπομονησία...