- 17 June 2006
- 49,608
δεν ξέρω αν λες Πάνο γιά το παλιό ή το καινούργιο.
Πάντως το παλιό μπορείτε να το παίξετε σκέτο χωρίς τα τελεστικά αν δεν σας αρέσουν
Πάντως το παλιό μπορείτε να το παίξετε σκέτο χωρίς τα τελεστικά αν δεν σας αρέσουν
....θα μπούμε σε έξοδα σ έναν τομέα (ψηφιακή πηγή) που τον είχαμε ξεχάσει.
Το καινούργιο ήταν Δημήτρη.
Και δυστηχώς μας στενοχώρησε.
Το καινούργιο ήταν Δημήτρη.
Και δυστηχώς μας στενοχώρησε.
Δυστηχώς, γιατί θα μπούμε σε έξοδα σ έναν τομέα (ψηφιακή πηγή) που τον είχαμε ξεχάσει.
@Backousis
Το PS1/BlueSky/Digital είναι θολό σε θολά συστήματα.
Ναι το buffalo είναι πιο καθαρό συγκριτικά και με σώματα παράλληλα.
Αλλα players που έχω ακούσει χρεώνουν την έλλειψη σωμάτων σε ανάλυση.
Δεν είναι έτσι η αλήθεια μου.
Ερώτηση! Ο συνδιασμός βουβαλι 24 με κάουντερ είναι καλύτερος από το καινούργιο το 32 βουβαλάκι (στη μορφή που δίνεται τώρα)?
Ερώτηση! Ο συνδιασμός βουβαλι 24 με κάουντερ είναι καλύτερος από το καινούργιο το 32 βουβαλάκι (στη μορφή που δίνεται τώρα)?
Σκέτο απείραχτο Digital μαυρου χρώματος. Το ίδιο ακριβως εσωτερικά με το Bluesky το ασημι. Μόνη διαφορά ειναι το κουτί και το χρώμα.
Όσον αφορά τώρα το Playstation, δεν ακούγεται καθόλου ιδιο με το BS εγω προσωπικά το κράτησα στο σύστημά μου 2 μήνες, μετά αντικαταστάθηκε από το BS από την "ανακάλυψή" του έως σήμερα.
επειδή σας στεναχώρησε το λέω.
Ίσως το παλιό σας κάτσει καλύτερα σκέτο.
Κατ ευθείαν από το τσιπ...
Κρίμα πάντως...δεν ήθελα να στεναχωρεθείτε...![]()
Αλλά -πάντα υπάρχει το αναθεματισμένο αλλά- με τις θερμοκρασίες που σηκώνει προσωπικά θα το φοβόμουν. Είναι υπερβολικές. Θα πρότεινα υποχρεωτικά ψύξη τουλάχιστον για τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε μια απ τις αλλαγές το χέρι μου ήρθε σε απόσταση ~5 εκατοστά απ του τελεστικούς και ένιωθες την κόλαση που περνάνε.
Η στενοχώρια όπως έγραψα Δημήτρη είναι για τα έξοδο και για άλλο ένα μέτωπο που ανοίγει. Δεν είναι θέμα απόδοσης.
Ωραίο το μαραφέτι.
Αλλά -πάντα υπάρχει το αναθεματισμένο αλλά- με τις θερμοκρασίες που σηκώνει προσωπικά θα το φοβόμουν. Είναι υπερβολικές. Θα πρότεινα υποχρεωτικά ψύξη τουλάχιστον για τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε μια απ τις αλλαγές το χέρι μου ήρθε σε απόσταση ~5 εκατοστά απ του τελεστικούς και ένιωθες την κόλαση που περνάνε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.