bufallo και συναρμολόγηση

το ενα απο dip switch ρυθμιζη την ευαισθησια τις ψηφιακης εισοδου.

νομιζω ειναι το τεταρτο.

δες το manual και δοκιμασε το και στο -.

αλλος λογος ειναι το ρευμα.

οταν ειναι περιορισμενη η παροχη ρευματος τα κανη αυτα.

οι μετασχηματιστες σου ειναι αυτοι που δινη η twisted pear?

άλλαξα καλώδιο στην είσοδο, έβγαλα το cat5 και έβαλα ένα κομμάτι rg59

επίσης το συνέδεσα με το bluesky αντί του advance ...

κάτι από όλα αυτά έφταιγε

το ενα απο dip switch ρυθμιζη την ευαισθησια τις ψηφιακης εισοδου.

νομιζω ειναι το τεταρτο.

δες το manual και δοκιμασε το και στο -.

αλλος λογος ειναι το ρευμα.

οταν ειναι περιορισμενη η παροχη ρευματος τα κανη αυτα.

οι μετασχηματιστες σου ειναι αυτοι που δινη η twisted pear?

οι μετ/της είναι της tp

τα υπόλοιπα θα ψαχτούν σιγά-σιγά ενδελεχώς

αυτό που μου αρέσει πάντως με αυτό το dac, είναι ότι δίνει σ όλους στην αρχή μιά γερή κρυάδα....

Απάντηση: Re: bufallo και συναρμολόγηση

Αξιοπιστίας ή ακουστικά.

Αν είναι το δεύτερο δεν ανησυχώ. Ξέρω τι άκουσα. Και ήταν πολύ καλό.
Για το πρώτο θα το πίστευα αλλά υπάρχουν λύσεις φαντάζομαι.

εμένα δούλεψε 2 μέρες και μετά απεβίωσε

και ο κατασκευαστής δεν μου δίνει καμία σημασία

3333338339664 mail έχω στείλει να μου δώσει ακριβή διεύθυνση να το στείλω να το τσεκάρει και το πνίγει το κουνέλι ...

άμα ανοίξω καμιά 100αρια thread ανά το κόσμο θα του πάρει ο διάολος τον πατέρα ...

αυτό που μου αρέσει πάντως με αυτό το dac, είναι ότι δίνει σ όλους στην αρχή μιά γερή κρυάδα....

τι κρυάδα λέμε τώρα ...

εγώ λέω να κάνω κοπάνα αύριο από τη δουλειά να ακούσω μουσικούλα :grinning-smiley-043

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: bufallo και συναρμολόγηση

3333338339664 mail έχω στείλει να μου δώσει ακριβή διεύθυνση να το στείλω να το τσεκάρει και το πνίγει το κουνέλι ...

άμα ανοίξω καμιά 100αρια thread ανά το κόσμο θα του πάρει ο διάολος τον πατέρα ...

μου κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός,

όταν ξεκολλούσα την ψείρα από το dac "έφυγε" μαζί ένα μικρό κομμάτι από το μονοπάτι της πλακέτας, σε χρόνο dt μου είπε να του το στείλω -και φυσικά το έφτιαξε δωρεάν .... (υπόψιν οτι το dac το είχα αγοράσει από αγγελία στο diyaudio και όχι από αυτούς)...., και γενικά η επικοινωνία και η υποστήριξη που είχα από τον Brian ήταν υποδειγματική

να ψάξω να βρω την διεύθυνση του ??

βασιλη δεν κανη το κοροιδο.

υπαρχη ενα θεμα με τα email.

καπου χανονται απο το antivirous που εχει δεν ξερω ακριβως.

εμενα μου ετυχε ενα

που δεν δουλευε το ενα καναλι.

του το εστειλα και μου εστειλε αλλο.

ανοιξε ενα thread στο support η στειλε του π.μ.

στο diyaudio και θα σε εξυπηρετηση.

βασιλη δεν κανη το κοροιδο.

υπαρχη ενα θεμα με τα email.

καπου χανονται απο το antivirous που εχει δεν ξερω ακριβως.

εμενα μου ετυχε ενα

που δεν δουλευε το ενα καναλι.

του το εστειλα και μου εστειλε αλλο.

ανοιξε ενα thread στο support η στειλε του π.μ.

στο diyaudio και θα σε εξυπηρετηση.

και γω αυτό νομίζω.
Γράψε στο φόρουμ του support.
Δεν υπάρχει περίπτωση

γενικά δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο λινκ να σας δώσω όμως υπάρχουν οι εξής διαπιστώσεις....Διαπιστώσεις που συναθροίζονται από περιστασιακές αναγνώσεις στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να σου δημιουργούν μιά αντίληψη.

1. η κίνηση έχει πέσει ιδιαίτερα στο δικό τους φόρουμ αλλά και στο headfi και στο diyaudio...Το θέμα φαίνεται να μην ενδιαφέρει όσο ενδιέφερε μετά την παρουσίαση του 9008 και μέχρι και την αναγγελία και κυκλοφορία του 9018.
2. Παράλληλα τα προβλήματα που έχω διαβάσει εδώ και εκεί είναι, κατά τη γνώμη μου, πολύ περισσότερα από όσο στον πρώτο καιρό (λαμβάνοντας υπόψη και του δικού μας Βασίλη)
3. Δεν βλέπω να υπάρχει ζήτηση ιδιαίτερη, αλλά ούτε και προθυμία από τους brian - ross γιά νέα παραγωγή, παρά ενδιαφέρονται γιά tweeks και συνεχείς διακοπές - προφανώς απολαμβάνουν τα κέρδη τους (και γιατί όχι?)
4. Θεωρώ, άσχετα με το γεγονός ότι πρέπει το 9018 ως τσιπ να είναι καλύτερο από το 9008, ότι η υλοποίηση έγινε πιό βιαστικά - σίγουρα γιά το πρώτο σου αφιερώνεις μιά ζωή, γιά το δεύτερο ελάχιστα - με ενσωματωμένο αναλογικό στάδιο και μάλιστα στάδιο που δεν επιδέχεται "ακύρωση" ώστε ο χρήστης να βάλει το δικό του
5. Τέλος θεωρώ ότι το θέμα πήρε μιά ώθηση προς μη "ικανούς" diyers με αποτέλεσμα να βλέπουμε σχεδόν καταστροφικά αποτελέσματα που αποφεύγονται την τελευταία στιγμή, καθώς πολύς κόσμος έπεσε με τα μούτρα σε κάτι που ήταν πέρα από τις δυνατότητές του. Προσωπικά θεωρώ εαυτόν τυχερό που το ολοκλήρωσα χωρίς σοβαρά προβλήματα. Όμως έπρεπε εξ αρχής να γίνει σαφές ότι δεν είναι γιά ...παιδιά.

Last edited: