bufallo και συναρμολόγηση

παρολο που εμας δεν μας ενδιαφερουν αυτα εγω εχω αλλη γνωμη.

στο πρωτο buffalo οι μαγκες κολαγαν με το χερι με αποτελεσμα να μην

μπορουν να οικονομησουν πολλα.

στο δευτερο κανοντας τη μαγκια να τα ενσωματωσουν ολα σε ενα

το παραγγειλαν ετοιμο και ειχαν διαθεσιμοτητα αρκετη να καλυψη τη ζητηση.

απο το δευτερο πρεπη να οικονομησαν πολλα.

το 9018 ειναι καλυτερο απο 9008 αλλα το 9008 με τα counterpoint ακουγεται

πιο λαμπατο δηλ ωραιοποιη τον ηχο πραγμα που αρεση.

για το τελευταιο που λες η αληθεια ειναι οτι επειδη σε καποιους φανηκε

ευκολο υπερεκτημισαν τις δυνατοτητες αλλων που τους φανηκε βουνο.

παντως εμενα με νοιαζη πως παιζη και σε αυτο τον τομεα τα παη περιφημα.

το λοιπόν

το βουβαλάκι παίζει καλά (δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη με οπτική και αρχεία flac υψηλής ανάλυσης / θα γίνει και αυτό όμως άμεσα)

σε κουβέντα που είχα χθες με συνφορουμίτη είπαμε μήπως οργανώναμε καμιά μάζωξη με απώτερο σκοπό την διαπίστωση αν και κατά πόσο το βουβάλι αναβαθμίζει διάφορες πηγές, προσοχή ... όχι για σύγκριση διαφόρων dac ή πηγών (αυτό μπορεί να γίνει μελλοντικά)

υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο ? να ανοιχτεί νέο νήμα για κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων/ημερομηνιών/συμμετοχών?

Εγώ πάντως επικοινώνησα και πάλι μαζί τους βάζοντας και ένα link από το forum εδώ μπας και εδεήσουν και μου απαντήσουν

και η επόμενη κίνηση εάν δεν ανταποκριθούν θα είναι να γράψω στο εκεί φορουμ

το λοιπόν

το βουβαλάκι παίζει καλά (δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη με οπτική και αρχεία flac υψηλής ανάλυσης / θα γίνει και αυτό όμως άμεσα)

σε κουβέντα που είχα χθες με συνφορουμίτη είπαμε μήπως οργανώναμε καμιά μάζωξη με απώτερο σκοπό την διαπίστωση αν και κατά πόσο το βουβάλι αναβαθμίζει διάφορες πηγές, προσοχή ... όχι για σύγκριση διαφόρων dac ή πηγών (αυτό μπορεί να γίνει μελλοντικά)

υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο ? να ανοιχτεί νέο νήμα για κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων/ημερομηνιών/συμμετοχών?

Πολύ καλή ιδέα. Βέβαια, καλό θα ήταν να πείς και τα υπόλοιπα (κουρτίνα, πετσέτα, παραβάν) :grinning-smiley-043

Ευχαρίστως πάντως, να το "φιλοξενίσω" το Blind ....

Πολύ καλή δουλειά Δημήτριε, συγχαρητήρια και δημοσίως.

@Μπίλ, καλή τύχη.

Πολύ καλή ιδέα. Βέβαια, καλό θα ήταν να πείς και τα υπόλοιπα (κουρτίνα, πετσέτα, παραβάν) :grinning-smiley-043

Ευχαρίστως πάντως, να το "φιλοξενίσω" το Blind ....

Πολύ καλή δουλειά Δημήτριε, συγχαρητήρια και δημοσίως.

@Μπίλ, καλή τύχη.

ναι, λοιπόν αρχική ιδέα είναι κάπως έτσι

επιλογή 3 πηγών (π.χ bluesky, ένα μεσαίου επιπέδου τιμής/εμπορικό και αν είναι δυνατόν κάποιο υψηλότερου επιπέδου τιμής/κατηγορίας), επιλογή 3-5 κομματιών ολιγόλεπτων, κατόπιν θα στηθεί κάτι σαν Blind ... δλδ

ακρόαση των τριών πηγών σκέτων και των τριών μέσω βουβαλιού

τώρα για τα υπόλοιπα συνοδά, ήτοι ενισχυτές, ηχεία, καλώδια κλπ ας πέσουνε προτάσεις (αν το φιλοξενήσεις εσύ Τζιμ τότε τα τζέρικο προσωπικά μου φαίνονται μια χαρά), ούτως ή άλλως η σκέψη είναι για μία ongoing διαδικασία, που σημαίνει οτι αφενός μετά μπορούμε να πάμε παρακάτω (δλδ να δοκιμάσουμε διαφορετικούς ενισχυτές ή ηχεία κλπ), αφετέρου ανα πάσα στιγμή να ξαναγυρίσουμε στο αρχικό στάδιο με πηγές και dacs (εφόσον υπάρχουν νέα μοντέλα διαθέσιμα για το έν λόγω τεστ)

αυτά χοντρικά, αν υπάρχει ενδιαφέρον να μεταφερθούν τα posts σε νέο νήμα για να πέσουν και άλλες προτάσεις

ξαναλέω οτι η σκέψη δεν είναι σύγκριση dacs ή πηγών, αλλά το εάν και κατά πόσο το βουβάλι αναβαθμίζει διάφορες πηγές ...

Last edited:
ναι, λοιπόν αρχική ιδέα είναι κάπως έτσι

επιλογή 3 πηγών (π.χ bluesky, ένα μεσαίου επιπέδου τιμής/εμπορικό και αν είναι δυνατόν κάποιο υψηλότερου επιπέδου τιμής/κατηγορίας), επιλογή 3-5 κομματιών ολιγόλεπτων, κατόπιν θα στηθεί κάτι σαν Blind ... δλδ

ακρόαση των τριών πηγών σκέτων και των τριών μέσω βουβαλιού

τώρα για τα υπόλοιπα συνοδά, ήτοι ενισχυτές, ηχεία, καλώδια κλπ ας πέσουνε προτάσεις (αν το φιλοξενήσεις εσύ Τζιμ τότε τα τζέρικο προσωπικά μου φαίνονται μια χαρά), ούτως ή άλλως η σκέψη είναι για μία ongoing διαδικασία, που σημαίνει οτι αφενός μετά μπορούμε να πάμε παρακάτω (δλδ να δοκιμάσουμε διαφορετικούς ενισχυτές ή ηχεία κλπ), αφετέρου ανα πάσα στιγμή να ξαναγυρίσουμε στο αρχικό στάδιο με πηγές και dacs (εφόσον υπάρχουν νέα μοντέλα διαθέσιμα για το έν λόγω τεστ)

αυτά χοντρικά, αν υπάρχει ενδιαφέρον να μεταφερθούν τα posts σε νέο νήμα για να πέσουν και άλλες προτάσεις

ξαναλέω οτι η σκέψη δεν είναι σύγκριση dacs ή πηγών, αλλά το εάν και κατά πόσο το βουβάλι αναβαθμίζει διάφορες πηγές ...

ok, άνοιξε ένα νέο θέμα, ν ακούσουμε και άλλες γνώμες.

χθες έβαλα και την οπτική , η οποία μαζί με την coax συνδέθηκαν στο otto, και μπήκε και ένας διακοπτάκος πίσω για την επιλογή των πηγών

σήμερα άκουσα flac υψηλής ανάλυσης από την οπτική

το μηχανάκι παίζει πολύ καλά

στην 1η φωτο το βουβάλι εν λειτουργία και στη 2η το 10αράκι deltalite που και αυτό από την μεριά του παίζει καταπληκτικά ...

ένα τελευταίο τσεκάρισμα σε συνδέσεις, θωρακισμένο σε όλη τη διαδρομή του σήματος και σφράγισμα .....

Attachments

• IMG_0474A.jpg
    IMG_0474A.jpg
    103.8 KB · Views: 56
  • IMG_0475B.jpg
    IMG_0475B.jpg
    39.5 KB · Views: 45
έχω μια υποψία οτι το θέμα γείωσης (?) που έχω, προέρχεται από το Ivy (το είχα πάρει μεταχείρα έτοιμο συναρμολογημένο), υπάρχει τέτοια περίπτωση ??

για να το δοκιμάσω ,μπορώ να πάρω από το 24άρι το + και το GND και τα δώσω κατευθείαν στα rca εξόδου ?

έχω μια υποψία οτι το θέμα γείωσης (?) που έχω, προέρχεται από το Ivy (το είχα πάρει μεταχείρα έτοιμο συναρμολογημένο), υπάρχει τέτοια περίπτωση ??

για να το δοκιμάσω ,μπορώ να πάρω από το 24άρι το + και το GND και τα δώσω κατευθείαν στα rca εξόδου ?

κάτι δεν είναι σαφές...
αφού η έξοδος είναι του ivy, τι λες θα πάρεις από το 24άρι το +...

τη θεμα εχεις ακριβως με τη γειωση;

για κατευθειαν εξοδο απο το βουβαλη μπορης

να παρης αλλα βαλε καλου κακου ενα πυκνωτη στο +

αν δεν εισαι σιγουρος οτι εχει ο ενισχυτης σου στην εισοδο.

τα κάνει και από την coaxial και από την optical, και με το otto και πριν το otto ...., και με cd και με το egreat και flac

μια δοκιμή θα μας πείσει ...

νεώτερα σε λίγο

πρέπει να κάνουν.
Εγώ άκουγα γιά 15 μέρες με σκέτο 24άρι, και χωρίς πυκνωτές.

τα κάνει και από την coaxial και από την optical, και με το otto και πριν το otto ...., και με cd και με το egreat και flac

μια δοκιμή θα μας πείσει ...

νεώτερα σε λίγο

σε 24/96 η 192 χειροτερευη;

υ.γ.δημητρη εχει ο ενισχυτης σου στην εισοδο τοτε.