buffalizator

άμα έχεις πρόβλημα στο κόλλημα αυτιού κάτι άλλο συμβαίνει.
Δεν ακούγεται τίποτα μα τίποτα σε διαβεβαιώ.

impact twin ε?
αλλοξοπιστήσαμε ?

εδω και παρα πολυ καιρο σχεδον χρονο.αφου παιζη καλυτερα και εχει και 4 καναλια.

για το θοορυβο πρεπη να φταιη οτι εχω μεγαλο Gain ακομα.θα παιζω ακομα λιγο με τις αντιστασεις να δω.
δε με λες χωρις πυκνωτη στην εισοδο το εχεις;δεν εχει προβλημα με το dc;

i2s είχες δώσει στο βουβάλι καθόλου?

δεν θυμάμαι καν αν έχω στην είσοδο.
Νομίζω όχι.
Θα δω και θα σου πω.
πρόβλημα δεν παρατήρησα.
Είμαι ευχαριστημένος και δεν το σκαλίζω.

i2s είχες δώσει στο βουβάλι καθόλου?

δεν θυμάμαι καν αν έχω στην είσοδο.
Νομίζω όχι.
Θα δω και θα σου πω.
πρόβλημα δεν παρατήρησα.
Είμαι ευχαριστημένος και δεν το σκαλίζω.

οχι δεν ειχα ποτε πηγη να βγαζη i2s.

εριξα και αλλο το Gain και αρχιζη να παιζη πολυ καλα και με την impact.
ωστοσο ειναι ακομα υπερβολικο ομως δεν μπορω ναριξω αλλο απο την εισοδο.
πρεπη να αλλαξω τις αντιστασεις καθοδου.
παιζω και στα 190volt και μαλλον ειναι πολλα.

Last edited:
κάπου είναι γραμμένες οι τελευταίες μου τιμές.
εγώ παίζω με μτσ 90κάτι βολτ.

κάπου είναι γραμμένες οι τελευταίες μου τιμές.
εγώ παίζω με μτσ 90κάτι βολτ.

δεν παη ετσι ειναι αναλογα το συστημα.παντως ο λαμπιζατορας προτεινη 220-380 στη καθοδο και αυτο εχει 470.θα βαλω 330 και βλεπουμε.

παντως εχει φαση το μεγαλο Gain.ακουο το caruso τωρα και η φωνη δονη το χωρο.σε δυνατα γραμμενα κομματια ομως δεν μπορεις ουτε να ρυθμισης την ενταση θα τιναξη κανα γουφερ.

πειραματίστηκα αρκετά.
Τις πρώτες φορές το gain ήταν όπως λες.
Το ποτ ήταν στο 0 και στο χιλιοστό ξέσκιζε.
Σιγά σιγά το έφερα.

ναι αρχιζη και ερχεται και σε εμενα αλλα δεν μπορω να αντιγραψω τις τιμες σου γιατι θελω να παιξη με την ΙΤ.ασε που και το βουβαλι δηλ.που εχω ειναι το 1 οχι το 2.

αλλαξα και τος αντιστασεις στην καθοδο με 330 και χαμηλωσε λιγο ακομα αλλα δεν την χαμηλωνω αλλο γιατι αρχιζη να χανη δυναμη που εχει.λοιπον ο ηχος ειναι φανταστικος.τρομερη δυναμη,τεραστια σωματα,γεματες φωνες,χωρις να χανετε τιποτα σε λεπτομερεια,αλλα ενα θεμα με τα μπασα υπαρχη.

παρατηρησα οτι υπαρχη τρομερος ογκος σε κομματια με πολυ βαθυ χαμηλο κατω απο 40Hz σαν να ειναι ενισχυμενη αυτη η περιοχη δινοντας την εντυπωση οτι κατεβαινη πιο χαμηλα(μαλλον κατεβαινη στα αληθεια οχι γιατι τα αλλα κοβαουν αλλλα γιατι αυτο ενισχυη).

ωστοσο αυτο που με χαλαη λιγο αλλαμπορη και να μην φταιη η λαμπα ειναι ενα στρογγυλεμα στισ μποτιες 70-80Hz.ωστοσο επειδη πριν ακουγα με sub που βαραγαν ασχημα και τωρα με τα ηχεια σκετα μπορη να μου λειπη αυτο.θα γινουν πειραματα με τα sub σκετα η και με δευτερη λαμπα και στα sub αλλα 99% θα μεινη στο συστημα.

εχει καποια πλεονεκτηματα που προκαλουν εθισμο.

αρα ερχεσαι στα λογια μου μια και τα συμπερασματα μας ειναι κοινα εστω με διαφορετικη διατυπωση.
βελτιωση θα εχεις σιγουρα με ρωσικες 6ν2π και ισως αλλους πυκνωτες εξοδου

αρα ερχεσαι στα λογια μου μια και τα συμπερασματα μας ειναι κοινα εστω με διαφορετικη διατυπωση.
βελτιωση θα εχεις σιγουρα με ρωσικες 6ν2π και ισως αλλους πυκνωτες εξοδου

μα πριν το ακουσω αυτο σου ελεγα οτι εχει φουσκωμα στα χαμηλα.φυσικα οταν καποιες συχνοτητες ενισχυονται τις ακουη και το αυτι εκει που δεν θα τις ακουγε.ετσι δεν δουλευουν και καποια sub με μικρα κουτια και ηλεκτρονικη διορθωση;

ρωσικες εβαλα απο την αρχη τις κινεζες δεν τις ακουσα καθολου.και τους εξοδου τους αλλαξα με obligatto και οντως ειχε βελτιωση.

εάν βγάλεις τους παράλληλους πυκνωτές ( 47 μφ) θα πέσει και άλλο το κέρδος ,, θα κερδίσεις σε αναφορικό στουντιακό άκουσμα .. θα χάσεις σε μερακλίδικο καυλ**ρικο τζουκμπόξ σινεμά εθιστικό γλυκό ήχο ,,

καλή φάση είναι ο διακόπτης να το βάνεις μπρος η όχι ,,

κερδίζει πάντα ο μπαμπάτσικος ήχος ομως ,,,

κάπου έχω και ένα μανουάλι απο ένα καθηγητή μου που έγραφε για τον μπαμπάτσικο ήχο και τον κορεσμό του κοντράστ ( κάπως έτσι δλδ ....) που γούσταρε το αυτί ,,, και όχι τον αναφορικό του παλμογράφου και του όργανου

τέσπα ,,, έχει γούστο ,,, μια διπλοτρίοδο με επι 100 κέρδος καπάκι στά νηματα ,, απο ντακ ,,

κάτι σαν πικαπι ,,,

για δεστε το λιγο έτσι ..

Eγώ πάντως δεν μπόρεσα να τη φχαριστηθώ με το κρος του ορίων μπροστά της...μάλλον ήταν η πιο αταίριαστη "συνεύρεση"...

Re: Απάντηση: buffalizator

εάν βγάλεις τους παράλληλους πυκνωτές ( 47 μφ) θα πέσει και άλλο το κέρδος ,, θα κερδίσεις σε αναφορικό στουντιακό άκουσμα .. θα χάσεις σε μερακλίδικο καυλ**ρικο τζουκμπόξ σινεμά εθιστικό γλυκό ήχο ,,

καλή φάση είναι ο διακόπτης να το βάνεις μπρος η όχι ,,

κερδίζει πάντα ο μπαμπάτσικος ήχος ομως ,,,

κάπου έχω και ένα μανουάλι απο ένα καθηγητή μου που έγραφε για τον μπαμπάτσικο ήχο και τον κορεσμό του κοντράστ ( κάπως έτσι δλδ ....) που γούσταρε το αυτί ,,, και όχι τον αναφορικό του παλμογράφου και του όργανου

τέσπα ,,, έχει γούστο ,,, μια διπλοτρίοδο με επι 100 κέρδος καπάκι στά νηματα ,, απο ντακ ,,

κάτι σαν πικαπι ,,,

για δεστε το λιγο έτσι ..

θα τους βαλω ενα διακοπτακι να τους βραχυκλωνω να δω.ρε παιδια ωρες ωρες ακουω απο το δεκι ηχειο ηχο τηλεφωνου.πως κανη το ραδιοφωνο την ωρα που ετοιμαζεται να χτυπηση κινητο;

αλεξη θελη δουλεια.στην αρχη την εβαλα με το βουβαλι και δεν επαιζε μια.μετα αλλαξα ενα δυο αντιστασεις και αρχισε να στρωνη.μετα την εβαλα ΙΤ και παλι δεν επαιζε καθολου.μετα αρχισα να μειωνω gain μεχρι που αρχισε να παιζη καλα.εφτασα στο κατωτατο απο την εισοδο και επαιξε εξαιρετικα.πολυ δυνατα αλλα εξαιρετικα.μολις αλλαξα τις αντιστασεις στις καθοδους χαμηλωσε και αλλο αλλα αρχισε να χαλαη ο ηχος.

α ναι αλλαξα και τις λαμπες και τους πυκνωτες εξοδου.

νομιζω οτι τα 3.3Ohm που εβαλες στην εισοδο δεν κανουν.βαλε στο διαρετη (εκει που εχει το βραχυκυκλωτηρα)39κ και 10k στη εισοδο.αν ειναι πολυ δυνατα βραχυκλωσε τη 39k και ξενικα να μειωνης την 10k να δεις που θα σου κατση.

To θέμα είναι πως είμαι πλήρως ικανοποιημένος τώρα και δεν ξέρω αν έχει νόημα...πρέπει είπαμε να πειράξω και το κρος για να παίξει αυτό, μου χάλασε και ο σταθμός κόλλησης...θα δω...

Last edited:
ποιός σταθμός ήταν, να ξέρουμε να αποφύγουμε μια και είμαστε σε ψάξιμο?

To θέμα είναι πως είμαι πλήρως ικανοποιημένος τώρα και δεν ξέρω αν έχει νόημα...πρέπει είπαμε να πειράξω και το κρος για να παίξει αυτό, μου χάλασε και ο σταθμός κόλλησης...θα δω...

δε χρειαζεται να πειραξης αλλαξε τους πυκνωτες εξοδου με 3.3uf και εισαι ok.

το πειραμα πετυχε.η λαμπα παιζη απο 75hz και πανω ενω τα sub απο εκει και κατω απευθειας απο τις δευτερες εξδους της καρτας.εφυγε το στρογγυλεμα στο μπασσο και η υπερβολικη ενισχυση στα πολυ χαμηλα ενω διατηρηθηκαν τα θετικα.:ernaehrung004:

Ωραίος!! Μια χαρά σταθμός ήταν για τα λίγα λεφτά του και τα προτζεκτάκια που έβγαλε 3 χρόνια Δημήτρη...