buffalizator

Κλώνος hakko είναι νομίζω, εγώ το είχα πάρει γύρω στο 40άρι απο αλλού αλλά δεν θυμάμαι τώρα, κάπου Ομόνοια κοντά, τώρα έτσι πρόχειρα το βρήκα εδώ με ένα 50αρικο http://www.wap5.gr/product_info.php?cPath=426&products_id=7609 αλλά Θεσ/κη δε ξέρω...ebay πχ τόσο έχει τώρα http://www.ebay.co.uk/itm/Aoyue-936...Home_Garden_PowerTools_SM&hash=item4d0a6f214a Πάρε και μύτες όμως πιο χοντρές...

τι να γινη το χαμηλωσα οσο παη αλλα και παλη ειναι δυνατο.ακουω θορυβους και κατι τηλεφωνα ποτε ποτε.βλεπω αυτη την 6922 αλλα ειναι ψιλοακριβη.μηπως καμια 6n6p?

η 6Η6 είναι πιό χαμηλή σίγουρα.
αλλά ΓΙΑΤΙ να γίνονται αυτά....
κάπου κάτι έχεις στο κύκλωμα.
εγώ κολλάω στου τουήτερ και δεν ακούω κιχ

η 6Η6 είναι πιό χαμηλή σίγουρα.
αλλά ΓΙΑΤΙ να γίνονται αυτά....
κάπου κάτι έχεις στο κύκλωμα.
εγώ κολλάω στου τουήτερ και δεν ακούω κιχ

δημητρη εσυ το οδηγης απο το τσιπακι. σε αυτη την περιπτωση ριχνης το Gain οσο θελεις αφου μπορεις να βαλης οσο μικρη αντισταση θελεις παραλληλα με την εισοδο,
εγω οδηγω απο Line. αν χαμηλωσω κι αλλο την αντισταση εισοδο θα εχω θεμα οδηγησης μετα.

τουλαχιστο συμφωνα με το manual το lampizator δεν κανη η 6n2p προτεινη 6n6p.

εμενα ετσι που ειναι τωρα μπορη να βγαλη 15volt+ δεν ειναι περιεργο που εχει θορυβο με τοσο gain.

ειναι δυο διαφορετικα σταδια ενισχυσης που το δευτερο γιγαντωνει τα σαφη προβληματα του πρωτου.
η λογικη λαμπιζατορα ειναι απο το τσιπ στη λαμπα

ειναι δυο διαφορετικα σταδια ενισχυσης που το δευτερο γιγαντωνει τα σαφη προβληματα του πρωτου.
η λογικη λαμπιζατορα ειναι απο το τσιπ στη λαμπα

ελα ομως που παιζη καλυτερα με την IT παρα με το βουβαλι.για να μην γινεται αυτο που λες θελη κερδος χ1 αντε χ1.5.θα δουμε.

βρεθηκε ο ενοχος.αφου εριξα το Gain και ο θορυβος εμεινε ιδιος αλλαξα τις ρωσιδες με τι κινεζες και ο θορυβος σταματησε.που βρισκουμε τωρα λαμπες;

δεν καταλαβα...

οι ρωσικες ειναι σαν κεραιες και πιανουν θορυβους.αυτες που ειχε οταν ηρθε δεν εχουν τετοιο προβλημα.το λογο δεν τον ξερω αλλα ψαχνοντας στο ebay βλεπω στις περιγραφες και αλλες εχουν θωρακιση αλλες οχι.ισως φταιη αυτο.

παντως οι ρωσικες ακουγονται καλυτερα οποτε τωρα τι να βρουμε να ακουγεται καλα και να μην εχει θορυβους;

μου φαινονται πολυ παραξενα ολα αυτα καθως ενισχυεις σημα line..
αν οντως φταιει αυτο εγω θα επρεπε να ακουω ραδιοφωνο απ αυτες...
δεν ξερω παντως τι να προτεινω.
τις ρωσσικες μου τις εδωσε ο Βασιλης

μου φαινονται πολυ παραξενα ολα αυτα καθως ενισχυεις σημα line..
αν οντως φταιει αυτο εγω θα επρεπε να ακουω ραδιοφωνο απ αυτες...
δεν ξερω παντως τι να προτεινω.
τις ρωσσικες μου τις εδωσε ο Βασιλης

τι να σου πω μπορη να εχουν και προβλημα.απο το ebay τιε πηρα οποτε δε μπορης να εισαι σιγουρος.μολις εβαλα τις δικες του πανω δεν κανη τιποτα παντως.

δοκιμασα balanced στο ενα καναλι και παιζη ακομα καλυτερα.οπως επαιζε με τις ρωσιδες παιζη με τις κινεζες τωρα.μετα εβαλα και τις ρωσιδες και ξεφυγε τελειως.ουτε θορυβοι ουτε τιποτα.παραγγελνω αλλο ενα και τελος.

δοκιμασα balanced στο ενα καναλι και παιζη ακομα καλυτερα.οπως επαιζε με τις ρωσιδες παιζη με τις κινεζες τωρα.μετα εβαλα και τις ρωσιδες και ξεφυγε τελειως.ουτε θορυβοι ουτε τιποτα.παραγγελνω αλλο ενα και τελος.

έχε το νου σου, με τους κινέζους δε βγάζεις άκρη...
μη σούρθει αλλιώτικο!