buffalizator

Εγώ παράγγειλα με τους πυκνωτές στο πλάι και την πήρα με συμμετρικούς ανάμεσα από τις λάμπες....

μεταφερω απο diyaudio
Ρωταει ενας ποιητης:
I plan on using this DAC with a single ended SRPP tube buffer......Will the chip automatically operate in voltage mode if I connect these outputs to a 50k pot through a coupling cap? What if I want to use current mode, how do I enable it and what size of resistor do I use before the buffer?

και απανταει ο gsl ο δημιουργος του 99$ 9018 board:
Dac operates in voltage mode without an I/V even if you put a resistor across the output. For true current mode you need to fix the output voltage with an opamp.

μας λεει τιποτα καινουργιο? αυτο με το ρευμα και τον τελεστικο, τι εννοει?

μεταφερω απο diyaudio
Ρωταει ενας ποιητης:
I plan on using this DAC with a single ended SRPP tube buffer......Will the chip automatically operate in voltage mode if I connect these outputs to a 50k pot through a coupling cap? What if I want to use current mode, how do I enable it and what size of resistor do I use before the buffer?

και απανταει ο gsl ο δημιουργος του 99$ 9018 board:
Dac operates in voltage mode without an I/V even if you put a resistor across the output. For true current mode you need to fix the output voltage with an opamp.

μας λεει τιποτα καινουργιο? αυτο με το ρευμα και τον τελεστικο, τι εννοει?

Δεν υφισταται ο προβληματισμος.
Βαζεις τη λαμπα και τελος.

επειδη δεν με παιρνει στο πλατος αυτη η πλακετα, με την παρακατω πλακετα, δυο γεφυρουλες και τις 6ν2 κανουμε δουλεια?
λινκ απο μπευ

διαφορετικα σε διατρητη και οτι βγει

6Ν30 λέει αυτό....
δεν ξέρω.

κάντο σε διάτρητη αν δεν σε χωράει.
πολύ γκάου και η μετάφρασή του.

λεει ομως και ecc88, οπως και του λαμπιζατορα. Θα τον ρωτησω και θα δω αν βγει ακρη

Αμα εχεις προβλημα χωρου κανε την πλακετα του λαμπιζατορα με τις μινιατουρες

Έχω εγω γλομπάκια μικρά , όποιος θέλει ,, θα πάω ταχυδρομείο αυριο η την δευτέρα ,, στείλτε μου αντρεσες ,,

και 6 ευρά για τα ναυλα , μάς έχουν φάει τα ελτά ...

,, τα λαμπάκια κέρασμα ,,

μπιλ εχεις και σχεδιο η αυτο του λαμπιζατορα?
στην ξενιτια στελνεις?

Μόνο έξω στέλνω , μέχρι Κορέα έφτασε η χάρη μου , στο κανγκαμ ,,, μπουχαχχαχαχαχχαα ( αλήθεια !)

στείλε αντρέσα , την δευτέρα έχω ένα Νορβηγία , οπότε θα στο στείλω ,

ναι του λαμπιζατορα το σχέδιο ,

λοιπόν ντεπον ,, πρέπει ναναι κανα 6-7 ευρά τα τρανσφερια ,, οποτε βρεθουμε , κερνας μπυρίτσα

φιλια στα εξωτερικά !

ρε παιδιά έχω χαθεί στις σελίδες, σχηματικό υπάρχει;

είναι παραλλαγή ή σχεδόν πιστό srpp.
Ψάξε στου λαμπιζάτορα ή στο γούγλη