Buffalo III : Ανοιχτά Preorders

νομίζω ο Ζαμπογιάννης από Ξάνθη
στο φορουμ τους υπάρχει αρκετό feedback

παιδια, απο τους αχλαδαδες, γιατι μονο buffalo?.. το Opus DAC και το COD DAC τα δοκιμασε κανενας?..τι λενε?

Τότε, παλιά, όσοι είχαν Opus έλεγαν ότι το νεότερο βουβάλι ήταν καλύτερο

Re: Απάντηση: Buffalo III : Ανοιχτά Preorders

τελικά εκεί στις αχλαδιές πρεπει να έχουν (με το μπαρδόν) χεστεί στο τάληρο.....
πάντως δεν καταλαβαίνω γιατι τόση τρέλα με το βουβάλι.Εντάξει είναι παραμετροποιήσιμο αλλά τόση χαρα πια;

Παίρνει παραμετροποίηση και είναι modular... και μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα και συστήματα... και δεν πληρώνεις ένα σκασμό χρήματα σε μεσάζοντες... τι άλλο να ζητήσεις... λίγο τύχη ίσως!

τελικά εκεί στις αχλαδιές πρεπει να έχουν (με το μπαρδόν) χεστεί στο τάληρο.....
πάντως δεν καταλαβαίνω γιατι τόση τρέλα με το βουβάλι.Εντάξει είναι παραμετροποιήσιμο αλλά τόση χαρα πια;

Είναι μόδα , αυτό νομίζω τα εξηγεί όλα.

Μάλλον ναι...
Και το DAC της AMB ειναι παραμετροποιήσιμο και με τα μισά ευρώ αλλά δεν βλέπω ούτε ένα ποστ σχετικό εδώ....
Μόλις το στήσω μάλλον θα είμαι ο πρώτος που θα ποστάρει σχετικά....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Buffalo III : Ανοιχτά Preorders

Είναι μόδα , αυτό νομίζω τα εξηγεί όλα.

Σιγουρα δεν ειναι το τελειοτερο dac που υπαρχει,ειναι ομως μια επιλογη που αξιζει το κοστος της .Και το σημαντικοτερο το κοστος της δεν εχει .000 απο πισω,και επισης μπορει καποιος να κανει το <πρωτο βημα> με περιπου 350 ευρω ισως και λιγοτερο.Το οτι παιζουν αξιοπρεπεστατα ειναι ενα ακομη πλεονεκτημα που εχουν ,παντα σε σχεση με το κοστος τους