Buffalo III : Κατασκευή

σε ηχο ειναι καλυτεροι ισως γιατι ακτινοβολουν λιγοτερο εως καθολου στα κοντινα κυκλωματα.
μειονεκτηματα οτι ειναι ακριβοτεροι και δεν βγαινουν σε πολυ μεγαλη ισχυ.

Ε, άμα επαρκούν για το ζωντανό, τότε γιατί όχι;

Btw, εγώ λέω σε πρώτη φάση να το πάω μινιμαλιστικά το αναλογικό στάδιο... οπότε Μπιλ (Τσάκωνα), θα χρειαστώ τα φώτα σου!

Εάν δεν σκοπέυετε να βάλετε τους μτ μέσα στο ίδιο κουτί ,, αγοράστε IE κλασικούς ,, ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !! απο οτιδήποτε ,
αλλα είναι ογκόδεις θορυβούνν ζεσταίνονται
οι r core - c core παίζουν καλύτερα απο τους τοροειδής , και είναι λιγότερο εκπομποί ¨σκουπιδοακτινοβολίας" ,,, εάν πρόκειτε να μπούν μεσά στο μηχανάκι ,,, μην περιμένετε και θάυματα έτσι .... σε τυφλή δοκιμή ... λίγοι θα καταλάβουμε ποιός παίζει ..

εκείνος ο γάλλος είχε r-core....
Αλλά λέγανε ήταν ακριβός.
Εγώ μεταχείρες τους πήρα.

Κοιτάμε μπάς και γλυτώσουμε το δεύτερο κουτί αλλά έτσι όπως πάμε δεν το βλέπω δεν το βλέπω...... BTW η νέα φουρνιά που έβγαλε η αχλάδα έγινε και αυτή sold out.....

Εγω παντως, θα ελεγα, ειδικα σε οσους θα το φτιαξουν μονοι τους και δεν θα το δωσουν ...out-sourcing, να φτιαξουν για αρχη, οπως πολυ σωστα ειπαν καποιοι προλαλησαντες, ενα πολυ ωραιο και απλο τροφοδοτικο με τιποτα LM317/LM337 να δουν πως λαλαει το ζωντανο, αν τους αρεσει ρε αδερφε. Και αν πετυχει η συνταγη πανε και για hard core καταστασεις...

Αυτο εχει δυο υπερ, πρωτο οτι ειναι ενα τροφοδοτικο που θελει 15 λεπτα για να υλοποιηθει και δευτερο οτι, αν τελικα το βουβαλι δεν τους ενθουσιασει, θα εχουν γλυτωσει τα λεφτα του hardcore τροφοδοτικου.

Τωρα αν καποιος δεν εχει σκοπο να βαλει κολητηρι, ε ας παει κατευθειαν στα "σκληρα", μια κι εξω.

Ας ξεθάψω το νήμα λίγο, μιας και έχω κάποια κάπως χρήσιμα στοιχεία.

Έχω αυτές τις μέρες σπίτι μου το B3 γνωστού συμφορουμίτη, το οποίο "φοράει" Placid HD για την τροφοδοσία της κυρίως πλακέτας.

Μιας και το είχα ανοιχτό λοιπόν, είπα να ρίξω μια ματιά στη έξοδο του Placid HD ώστε να την συγκρίνω με το BiB μου.

Πήρα την παρακάτω εικόνα:

Placid-HD-+5V.jpg

Το δικό μου BiB παρουσιάζει την παρακάτω εικόνα:

5.25V-salas-MKT-(2014).jpg

Οπότε ήταν όντως πολύ καλή επιλογή τα BiB.. :D