Buffer-pre

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Τη γνωμη σας παρακαλω!:grandpa:

Εχω παραγγειλει αυτο το μπαφερακι που λεει οτι ειναι και προ (εχει και volume control): http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290384968037&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Αυτο που δεν καταλαβαινω και πολυ ειναι αυτο που λεει στα τεχνικα specs 'gain:0db (volume control turn max)' κανονικα δε θα 'πρεπε να εχει καποια db gain??? Κατι δεν παει καλα εδω η ο κινεζος αλλα θελει να πει κι αλλα γραφει??? :BDGBGDB55:

Σας ευχαριστω πολυ και καλο μηνα σε ολους.

προφανώς δεν έχει gain.
Είναι buffer, δίνει χροιά λάμπας αλλά όχι κέρδος.

Να 'στε καλα ρε παιδια για τις γρηγορες απαντησεις/πληροφορηση.

Παραλληλα εχω ρωτησει και τον κινεζο να δω τι θα μου πει κι ελπιζω να μην κανει τον... κινεζο :chinese:

ΟΚ ευχαριστω και συγνωμη αν σας επρηξα... εχω ομως αλλη μια (ελπιζω τελευταια) ερωτηση:D. Επειδη τα ψηφιακα τ' ακουω μεσω εξωτερικου dac, αυτο το μπαφερακι που λετε οτι ειναι καλυτερα να μπει πριν η μετα το dac?

Πριν το DAC πως θα το έβαζες; :blink:

Τωρα που το λες... εχεις δικιο, μαλλον το χασαμε λιγο...:BDGBGDB55::flipout:

Αυτο που κανονικα θα 'πρεπε να πω ηταν αν θα 'ναι ενταξει μετα το dac η αν θα 'πρεπε να μπει στην αναλογικη εξοδο της πηγης...

Last edited:
Και κατι ακομα, μιας και ηρθε το μπαφερακι... Εχει τη γνωστη κινεζα 6Ν3 αλλα μου εχουν περισσεψει και κατι αμερικανικες nos τυπου 7920 σαφως ανωτερες ηχητικα (τις οποιες χρησιμοποιουσα σε ολοκληρωμενο ενισχυτη ως προενισχυτριες προς αντικατασταση των μαμισιων 6Ν3 που ειχε). Τι λετε να το δοκιμαζα κι εδω???