Bugonia

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    10

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
104,791
Εκεί ψηλά.....
7SbmmMFGSNPoDtay1NxyY6eynoA.jpg

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος

Πρωταγωνιστούν: Έμα Στόουν, Τζέσι Πλέμονς, Έιντεν Ντέλμπις, Σταύρος Χαλκιάς, Αλίσια Σιλβερστόουν

Διάρκεια: 120 λεπτά

Σινεμά: 6 Νοεμβρίου 2025

Digital: 25 Νοεμβρίου 2025

Imdb

"Δύο νεαροί άνδρες, εμμονικοί με τις θεωρίες συνωμοσίας, απαγάγουν την ισχυρή διευθύνουσα σύμβουλο
μιας μεγάλης εταιρείας, πεπεισμένοι ότι είναι ένας εξωγήινος που σκοπεύει να καταστρέψει τον πλανήτη Γη."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Bugonia | Official Teaser Trailer
Tanweer

Last edited by a moderator:
Το είδε κανένας να μας πει αν χειροκρόταγαν 7 λεπτά από ευγένεια ή από βαθύ στοχασμό;

απο πολυ βαθυ στοχασμο.

Ο Λανθιμος δεν ειναι κακος σκηνοθετης, ξερει να κανει κινηματογραφο αυτο ειναι βεβαιο.

Το θεμα ειναι τι σκατα εχει μεσα στο μυαλο του συνεχεια και βγαζει τοση αρρωστια συνεχεια.

Αν το κανει απο επιλογη γιατι αυτο το κοινο πολιορκει για να ειναι ο ιδιος στον αφρο εχει καλως , αν το κανει γιατι αυτον τον κινηματογραφο θελει να κανει ως προσωπικη του εκφραση εχει θεμα το παιδι.

Last edited:
απο πολυ βαθυ στοχασμο.

Ο Λανθιμος δεν ειναι κακος σκηνοθετης, ξερει να κανει κινηματογραφο αυτο ειναι βεβαιο.

Το θεμα ειναι τι σκατα εχει μεσα στο μυαλο του συνεχεια και βγαζει τοση αρρωστεια συνεχεια.

Αν το κανει απο επιλογη γιατι αυτο το κοινο πολιορκει για να ειναι ο ιδιος στον αφρο εχει καλως , αν το κανει γιατι αυτον τον κινηματογραφο θελει να κανει ως προσωπικη του εκφραση εχει θεμα το παιδι.
Πάντως σαν ταινία που την είδα εμένα μου άρεσε, άνετα της έβαζα ένα 7αρακι, οκ βγάζει την κλασική αρρώστια όπως λές άλλα νομίζω αξίζει να την δει κάποιος....θεωρώ πάντως και εγώ ότι κάποιο θέμα έχει ο άνθρωπος..

• Like
Reactions: Nikos F
Το είδα. Γιατί δεν το γυρνάει σε κωμωδία; Οι διαφημίσεις του ήταν εξαιρετικές. Τι τους θέλει τους στοχασμούς και τα βαθιά νοήματα;

Το είδα. Γιατί δεν το γυρνάει σε κωμωδία; Οι διαφημίσεις του ήταν εξαιρετικές. Τι τους θέλει τους στοχασμούς και τα βαθιά νοήματα;
Ολες οι ταινίες του είναι λίγο κωμικές και γενικά πλησιάζουν στο είδος της κωμωδίας έτσι και αλλιώς..

Η σύζυγος που το είχε δει πρεμιέρα, μου είπε ότι ήταν τραγικό. Προσωπικά, δεν τον πάω καθόλου και δεν βλέπω τις ταινίες του μετά το "ελάφι", που έλεγα, θεέ μου τι βλέπω.
Από εκεί και πέρα όμως, στην συγκεκριμένη ταινία, το σενάριο είναι βασισμένο στην Κορεάτικη, η οποία είναι πολύ πιο άρρωστη. Το ηρεμήσανε αρκετά. Το ίδιο είχε γίνει και με την αμερικάνικη έκδοση του Old boy, αλλά σε μικρότερο βαθμό.
Οπότε, δεν θεωρώ ότι εδώ βγάζει αρρώστια, απλά βρήκε ένα άρρωστο σενάριο που του άρεσε.

Μ αυτά και μ αυτά όμως, τους έχει μαζέψει τους ψευτοκουλτουριάρηδες του Χόλυγουντ , έχει κάνει φαν κλαμπ όπως φαίνεται και τα κονομάει ταυτόχρονα. 40 εκατομμυριάκια η κοτσάνα. Δεν τα έβλεπε αυτά ούτε να βγάζει διαφημίσεις κάθε μήνα για τον cosmote σε όλη του την ζωή.

Μ αυτά και μ αυτά όμως, τους έχει μαζέψει τους ψευτοκουλτουριάρηδες του Χόλυγουντ , έχει κάνει φαν κλαμπ όπως φαίνεται και τα κονομάει ταυτόχρονα. 40 εκατομμυριάκια η κοτσάνα. Δεν τα έβλεπε αυτά ούτε να βγάζει διαφημίσεις κάθε μήνα για τον cosmote σε όλη του την ζωή.

Mέσα μπήκε η ταινία...στοίχησε 45-50εκ και έβγαλε 40εκ. που τα μισά πάνε στους κινηματογράφους....έπρεπε να κάνει εισπράξεις γύρω στα 95-100εκ.μόνο και μόνο για να βγάλει τα έξοδα.

• Like
Reactions: Nikos F
Μου άρεσε μπορώ να πω, ειδικά το ξεκινάει πολύ ωραία!
Η μουσική φοβερή, "δένει" υπέροχα" με την ταινία. Ο χειρισμός του ευρυγώνιου κατά κόρον και τα πλάνα μου θυμίζουν έντονα Κιούμπρικ...
Στο τέλος το "σκίζει" λίγο 🤦🏻‍♂️ κλασσικός Λάνθιμος! Δεν πέφτω απ τα σύννεφα με το τέλος αλλά ομολογώ δεν το περίμενα!
Πέρασε ευχάριστα το δίωρο, να την δείτε :)

• Like
Reactions: vadergr