Burn in - Αξίζει να "ρισκάρω";

Η δική σου Tv είναι η καλύτερη plasma που κυκλοφορεί όμως, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι μοντέλα των 1000 ευρώ, τα οποία αναποφευκτα δεν έχουν τα συστήματα της kuro, ότι δεν θα πάθουν burn in? Ώραίο το θέμα της εικόνας της kuro παιδιά, αλλά προτείνετε σε πολύ κόσμο που δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις να πάρει plasma και μετά αντί να χαίρονται τα χρήματα που ξόδεψαν, τους γεμίζετε (δικαιολογημένα) με άγχος, πχ. στρώσιμο 200 ώρες, προσοχή εκεί, προσοχή αλλού.... Για εμένα οι plasma και ιδιαίτερα οι πανακριβες αλλά φοβερές kuro δεν είναι για αρχάριους χρήστες....

Οχι φιλε μου!!!!
Μονο σε ασπρο φοντο φαινεται:bigcry:
και εμενα η lcd που εχω στο δωματιο εχει μια μικρη σταμπα αριστερα στη μεση και φαινεται σε ασπρο φοντο και λιγοτερο σε πρασινο.πηρα τηλ.στο service και θα ερθουν απο εβδομαδα να την παρουν.και τελος του μηνα ληγει η εγγυηση.

Όχι για την ακρίβεια πάρε μία plasma να την έχεις μόνιμα συνδεδεμένη με υπολογιστή κανά 4ώρο την ημέρα ή βλέπε mega όλη τη νύχτα και θα με καταλάβεις....... Οι plasma έχουν περιορισμούς ως προς τη χρήση τους μιας και έτσι είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο φώσφορος. Κερδίζεις σε εικόνα σε σχέση με τις lcd, μιας και για να αγοράσεις εφάμιλλη εικόνα σε lcd πρέπει να δώσεις ίσως Χ2 τα χρήματα μιας plasma αλλά πρέπει να έχεις το νου σου. Γι αυτό και λέω απευθύνονται όχι σε αρχάριους χρήστες,δηλαδή πχ τη μάνα μου που το μόνο που την νοιάζει είναι να βλέπει ένα κανάλι κολλημένο για κανά 5ώρο. Προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση να έχω στο νου μου και την τηλεόρασή μου, θέλω να τη βάζω στο on και από εκεί και πέρα να μην ξανασχολούμαι με αυτήν, παρόλο που η εικόνα που βλέπω θα είναι αισθητά χειρότερη (σε μαύρο κυριώς) από τη kuro.

Γι αυτό και λέω απευθύνονται όχι σε αρχάριους χρήστες,δηλαδή πχ τη μάνα μου που το μόνο που την νοιάζει είναι να βλέπει ένα κανάλι κολλημένο για κανά 5ώρο.
Αυτό όμως δεν έχει να κάνει αν είσαι αρχάριος ή όχι. Έχει να κάνει με την χρήση που την θες και με το τι θα επιλέξεις γι αυτή την χρήση. Το "αρχάριος" για μένα έχει να κάνει περισσότερο με το ότι αν π.χ. η μάνα μου πάει να πάρει μια τηλεόραση για να βλέπει 10 ώρες το ίδιο κανάλι και το κατάστημα της πασάρει μια πλάσμα. Αυτή την παίρνει και λέει και ευχαριστώ!

Και λέω τώρα εγώ: Δεν βρέθηκε κάποιος να της πει ότι υπάρχει το AVCLUB!!!! :award:

Νομίζω ότι υπάρχει χαώδης διαφορά γνώσης και άποψης για τους "κινδύνους" και την "πολυπλοκότητα" των πλάσμα μεταξύ των κατόχων και αυτών που δεν είχαν ποτέ πλάσμα......
Επίσης νομίζω ότι αν μάθεις στην εικόνα των πλάσμα δεν κοιτάς ποτέ ξανά πίσω σε LCD.....με burnin ή χωρίς.

Απάντηση: Re: Burn in - Αξίζει να "ρισκάρω";

Νομίζω ότι υπάρχει χαώδης διαφορά γνώσης και άποψης για τους "κινδύνους" και την "πολυπλοκότητα" των πλάσμα μεταξύ των κατόχων και αυτών που δεν είχαν ποτέ πλάσμα......

That 's right...για το IR ρωτάνε μόνο υποψήφιοι αγοραστές plasma, όταν 'προάγονται' σε κατόχους δεν ξαναρωτάνε...:D

.......

πώς το λένε το παληκάρι που την έπαθε με το λογότυπο του μέγκα...

μεσα σε ολα τα ονοματα βαλτε και το δικο μου
Εχω Samsung plasma 42' c96

(βεβαια εγω επαθα burn out κατα czoun οποτε φιαχτε αλλο index για μενα:flipout::flipout: )

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Burn in - Αξίζει να "ρισκάρω";

Tί εννοείς;
Εάν θέλεις εξήγησε μου για να σε βοηθήσω,εάν μπορώ, περισσότερο.:grinning-smiley-043
Όχι κάτι κακό. Πριν λίγο καιρό ήμουν έτοιμος για την Ζ5500, μέχρι που άρχισα να κοιτάω τις panasonic. Τώρα μάλλον πάω φουλ για V10!-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Burn in - Αξίζει να "ρισκάρω";

Όχι κάτι κακό. Πριν λίγο καιρό ήμουν έτοιμος για την Ζ5500, μέχρι που άρχισα να κοιτάω τις panasonic. Τώρα μάλλον πάω φουλ για V10!-bye-

Δεν θα το μετανοιώσεις......