stavros kamoulakos
Senior Member
Ακριβως και εγω αυτο λεω ,πλεον δεν υπαρχει θεμα Lcd OR plasma επιλεγεις οποια τηλεοραση σου αρεσει περισσοτερο.
StratosN said:Ο κάτοχος της (και κουμπάρος μου) την αφήνει ανοιχτή για ώρες ενώ κάνει άλλες δουλειές στο σπίτι, βλέπει αγώνες ποδοσφαίρου, κοιμάται μπροστά στην TV (οπότε μένει ανοιχτή αρκετές ώρες το βράδυ)...
Τόσο καιρό δεν έχω δει ποτέ κανένα σημάδι image-retention.
Μάλλον πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να καταφέρεις κάτι τέτοιο... :award:
Ίσως να φύγεις διακοπές και να αφήσεις το μενού το DVD player στην οθόνη!!! :Banane0: :Banane0: :Banane0:
Παρόλα αυτά κι εγώ φαν των LCD είμαι... :music-smiley-005:
ρε παιδια πηρα προσφατα την πανα 42pv60 k παιζει καθε μερα 15 ωρεσ για στρωσιμο με χαμηλεσ ρυθμισεις...το προβλημα ειναι οτι σημερα, την 8η μερα στο κατω μεροσ τησ οθονησ εκει που βγαζει τουσ υποτιτλουσ, εχουν δημιουργηθει 3 γραμμεσ παχουσ 3π περ. κ εχει ανοιξει ελαχιστα το χρωμα κ ιδιαιτερα στα μαυρα πλανα φαινεται λιγο..δε πιστευω να ειναι burn in apo τουσ υποτιτλουσ, αλλα ισωσ επειδη ειχα το κεντρικο ηχειο ακριβωσ απο κατω μηπωσ μαγνητισε με καποιο τροπο την οθονη..οι γραμμεσ δεν πιανουν ολη την οθονη αλλα λιγο μεγαλυτερεσ απο το ηχειο (70π περ.)
ποια ειναι η γνωμη σασ κ τι με συμβουλευετε?
δεν εχει φυγει ρε γμτ.... σε ποιο θρεντ να ρωτησω αν παιζει κατι με τον μαγνητισμο απο το ηχειο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.