-Γιώργος-
Supreme Member
Πρέπει να κάνεις αποθήκευση στον σκληρό το ISO. Μετά να το αποσυμπιέσεις γιατί είναι σε μορφή .zip και τέλος να το περάσεις σε κάποιο DVD. Τα άλλα δύο δεν χρειάζονται.
τελικα και οι lcd θελουν στρωσιμο η οχι?
να'μαι πάλι,αυτό το dvd στρωσίματος έχει εικόνες?(μη γελάτε,σας βλέπω!!!!)γιατί εγώ μόνο χρώματα βλέπω!
να'μαι πάλι,αυτό το dvd στρωσίματος έχει εικόνες?(μη γελάτε,σας βλέπω!!!!)γιατί εγώ μόνο χρώματα βλέπω!
πω ρε παιδιά είμαι πολύ χαζή!όλη μέρα προσπαθώ να καταλάβω τι δεν κάνω καλά και δε βλέπω εικόνες!!!!!!
Συγνώμη αλλά πήρες Plasma αποκλειστικά για τις gaming ανάγκες σου;Είμαι κάτοχος της Panasonic TH-37PV45E και θέλω να σας πω την ιστορία μου…
Με το που την πήρα, ξεκίνησα την break in διαδικασία που προτείνετε σε άλλο thread..Την κράτησα για 200 ώρες, δηλαδή παραπάνω από το τυπικό διάστημα των 100 ωρών που συνήθως προτείνεται και μετά από αυτό ξεκίνησα το παιχνίδι μιας και την πήρα αποκλειστικά για τις gaming ανάγκες μου…
Είμαι πλέον στις 350 ώρες και μετά από 4 παιχνίδια που είχαν μπάρες ενέργειας κτλ και χωρίς να έχει αποτυπωθεί τίποτα στην οθόνη, το τελευταίο παιχνίδι και μετά από 15 ώρες παιχνιδιού περίπου, μου άφησε το HUD του παιχνιδιού αποτυπωμένο στην οθόνη..
Χρησιμοποίησα το συγκεκριμένο Java applet, http://www.jscreenfix.com/basic.php, που εναλλάσσει τα χρώματα πολύ γρήγορα και μετά από 7 ώρες, το αποτύπωμα έφυγε…
Φυσικά αυτό με έκανε ανήσυχο και πλέον μετά από κάθε session που δεν ήταν ποτέ παραπάνω από 2-2 ½ ώρες, παρατηρούσα με προσοχή την τηλεόραση..πρόσεξα λοιπόν, ότι αφήνονταν στην οθόνη σκοτεινά patches, τα οποία για έναν περίεργο λόγο δεν φαινόντουσαν όταν έβαζα μια λευκή εικόνα (όπως προτείνεται για να ελέγχεις αν υπάρχουν burn ins), αλλά αντίθετα φαινόντουσαν σαν πιο μαύρα patcheς σε μαύρη οθόνη..
Έτσι έχοντας φρικάρει, αφού μείωσα αρκετά το contrast και το brightness, πήρα την deluxe έκδοση του Jscreen fix και άρχισα να το τρέχω κάθε βράδυ δηλαδή να προβάλλει μια ολόλευκη εικόνα…
Το θέμα είναι τι να κάνω από δω και πέρα?
Να συνεχίσω την διαδικασία με την λευκή οθόνη κάθε βράδυ? Έχω ακούσει πως θα πρέπει να γίνεται με μέτρο γιατί «ξεφτίζει|» ο φώσφορος..
Να τα παρατήσω όλα και να συνεχίζω να παίζω, μιας και αυτά τα patches δεν είναι burn ins, αλλά κάτι παροδικό και θεωρητικά μόλις αλλάζω παιχνίδι θα ξεπλένονται τα υπολλείματα από το προηγούμενο παιχνίδι?
Με προβληματίζει το ότι παρά τις αρχικές 200 ώρες και το γεγονός πως πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιξα και άλλα παιχνίδια με έντονο σχετικά hud χωρίς να μείνει τίποτα, το θέμα παρουσιάστηκε τώρα…
Μήπως τελικά να κάνω αυτό που λέει η Panasonic για το διάστημα των 1000 ωρών..(αν κάποιος έχει το ακριβές link για τις ακριβείς οδηγίες θα του ήμουν υπόχρεος)
Κοινώς είμαι μπερδεμένος και όποιος μπορέσει να βοηθήσει/ξεδιαλύνει την κατάσταση, θα τον ευχαριστούσα πάρα πολύ!
Να στε καλά!!!
Μεγαλο Τεστ για Burn In
Πριν λιγο καιρο ξεχασα ανοιχτη μια Phillips Plasma για 30 ωρες σε λειτουργια teletext !!!Κατοπιν τουτου εβλεπα πολυ καλα τις τιμες των μετοχων που ειχε η συγκεκριμενη σελιδα του teletext και τραβαγα τα μαλλια μου.Το προβλημα εξαφανιστηκε εντελως μετα απο 10 ωρες τηλ.σημα και 10 ωρες με το γνωστο DVD που κατεβασα.Συμπερασμα μην σας αποσχολει ιδιαιτερα το θεμα του Burn In
:HTEHETH63::ernaehrung004:Σιγουρα μπορει να γινει μονιμο.Αναφερομαι κυριως στις αντοχες των πανελ[30 ωρες τελετεξτ]
για ποια τηλεόραση μιλάς?
Phillips 509966:damnyou:
υ.γ αμα δεν πειραξω καποιο δεν παει καλα η ημερα μου![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.