kostas_dr AVClub Enthusiast 22 November 2010 1,112 City of Athens 4 July 2012 #21 Re: Burn Notice (Καλοκαιρινή σειρά για χαλαρά βράδια μετά το Euro) Το καστ δεν είναι κακό. Μου αρέσει ιδιαιτέρως ο Bruce Campbell.
Re: Burn Notice (Καλοκαιρινή σειρά για χαλαρά βράδια μετά το Euro) Το καστ δεν είναι κακό. Μου αρέσει ιδιαιτέρως ο Bruce Campbell.
lxar AVClub Enthusiast 5 September 2010 709 5 July 2012 #22 Re: Burn Notice (Καλοκαιρινή σειρά για χαλαρά βράδια μετά το Euro) Εμένα η "Φιόνα" Ααααχ Φιόνα...
DimAsi Supreme Member 25 July 2007 6,255 Αττικό βουνό 24 July 2012 #23 Απάντηση: Re: Burn Notice (Καλοκαιρινή σειρά για χαλαρά βράδια μετά το Euro) Από υπότιτλους όμως η ομάδα στέρεψε .......
Απάντηση: Re: Burn Notice (Καλοκαιρινή σειρά για χαλαρά βράδια μετά το Euro) Από υπότιτλους όμως η ομάδα στέρεψε .......
DimAsi Supreme Member 25 July 2007 6,255 Αττικό βουνό 27 July 2012 #24 Απάντηση: Re: Burn Notice (Καλοκαιρινή σειρά για χαλαρά βράδια μετά το Euro) Για όσους το βλέπουν ο παραγωγός αποφάσισε αντί να σκοτώσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο τέλος της σαιζόν , να το κάνει τώρα......:bigcry:
Απάντηση: Re: Burn Notice (Καλοκαιρινή σειρά για χαλαρά βράδια μετά το Euro) Για όσους το βλέπουν ο παραγωγός αποφάσισε αντί να σκοτώσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο τέλος της σαιζόν , να το κάνει τώρα......:bigcry: