Βύσμα RCA θηλυκό για σασί.

Απάντηση: Re: Βύσμα RCA θηλυκό για σασί.

εγω ψωνιζω, συχνα απο αυτο το μαγαζι. Ειναι βεβαια Καναδας, αλλα εχει οκ τιμες και ειναι γρηγορος. Προτιμω τα θηλυκα της Vampire
http://www.takefiveaudio.com/mall/shopdisplaycategories.asp?id=1&cat=DIY+Supplies

Ποιο από τα τέσσερα τελευταία vampire έχεις χρησιμοποιήσει,και τι διαφορές έχουν;

Εχω δουλεψει τα wbt καλα παιζουν, κολλανε ευκολα, αλλα λυνουν ευκολα.Και τα cardas που κολλανε δυσκολα λογο ροδιου αλλα αντεχουν και παιζουν καλα.

Re: Απάντηση: Re: Βύσμα RCA θηλυκό για σασί.

Ποιο από τα τέσσερα τελευταία vampire έχεις χρησιμοποιήσει,και τι διαφορές έχουν;

Α, μην μου βαζεις δυσκολα. Το ποιο φτηνο εχω παρει το CM2F, οχι cryo απλο. Ενα ποιοτικο βυσμα, τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο

Εχω παρει cryo καλωδια για τον βραχιωνα του πικαπ, αλλα να σου πω οτι ακουσα διαφορα, ψεμματα θα ναι.

Από διάφορες δοκιμές που έχω κάνει να πω τα παρακάτω.
Στην εδώ αγορά υπάρχουν βασικά δυο τύποι rca.
αυτά που έχουν από μπροστά μια πολύγονη πατούρα και αυτά που μπροστά η πατούρα είναι στρογγυλή.
Τα πρώτα είναι σαβούρα τα αλλά είναι τόσο καλά που πρέπει να πας τουλάχιστον σε wbt για να νομίζεις ότι υπάρχει διαφορά.

Από διάφορες δοκιμές που έχω κάνει να πω τα παρακάτω.
Στην εδώ αγορά υπάρχουν βασικά δυο τύποι rca. αυτά που έχουν από μπροστά μια πολύγονη πατούρα και αυτά που μπροστά η πατούρα είναι στρογγυλή. Τα πρώτα είναι σαβούρα τα αλλά είναι τόσο καλά που πρέπει να πας τουλάχιστον σε wbt για να νομίζεις ότι υπάρχει διαφορά.

Συμφωνώ. Την ίδια πατούρα έχουν και τα αρσενικά RCA από τη μέσα πλευρά τους. Και εκεί έχουμε αυτά με τη πατούρα η όχι. Προσωπικά αγοράζω μόνο τα καλά της Neutrik από audiospares.com που έχει τρομερές τιμές και καλά μεταφορικά. Φυσικά ταχύτατη παράδοση. Έχει και WBT.

Το αιώνιο πρόβλημα είναι πάντα στο ότι ξελασκάρουν γρήγορα και δεν αντέχουν και πολύ βαριά χρήση. Στο παραπάνω λινκ βλέπω φοβερά RCA με εξωτερικό παξιμάδι ή έστω μια επιφάνεια με grip. Μια ερώτηση μόνο. Το κατάστημα είναι HongKong. Με το τελωνείο τι γίνεται;

Συγχωρήστε μου την άγνοια,

αλλά στην αγορά δεν υπάρχουν καλής ποιότητας RCA;

'Η είναι τόσο πιο ακριβά που συμφέρει η αγορά από έξω;

Ναι. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που συμφέρει να τα παραγγείλεις απ'έξω. Η διαφορές φτάνουν και το 40%. Δεν αξίζει να χάσεις ένα ολόκληρο απόγευμα για να ψάξεις δεξιά και αριστερά, μιας και όλοι φέρνουν απο δυο είδη μόνο, μέχρι να βρείς αυτό που σου αρέσει και με ένα χαράτσι α%. Παραγγέλνεις και τα έχεις σπίτι σου σε 2 μέρες. Άσε που ξέρεις διάμετρο, μήκος, υλικό, χαρακτηριστικά, κτλ.