CableTV (και όχι μόνο) από Vivodi με 33

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
**Δωρεάν απεριόριστες κλήσεις σε όλα τα σταθερά τηλέφωνα (αστικά και υπεραστικά)

**Ψηφιακή τηλεόραση με τις καλύτερες κινηματογραφικές ταινίες και τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια (δωρεάν έως 30/4/2007)

**Ταχύτητες Broadband Internet έως 20Mbps

μέχρι 31/3 υπάρχει η εξής προσφορά

* μηνιαίο πάγιο στη μισή τιμή, μόνο 33 για 12 μήνες (από 65)
* ΔΩΡΕΑΝ όλες τις διαθέσιμες ταινίες στο Video-on-Demand έως 30/04/2007 (επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη συλλογή ταινιών για κάθε γούστο: κωμωδία, παιδικά, περιπέτεια, επιστημονική φαντασία, θρίλερ, αισθησιακά κ.ά.).
* ΔΩΡΕΑΝ όλα τα διαθέσιμα τηλεοπτικά κανάλια.
* ΔΩΡΕΑΝ εξοπλισμό (ασύρματο modem/router και αποκωδικοποιητής).
* ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση (από 53,55).

:music-smiley-005:

Σαν συνδρομητής της Vivodi εδώ και 2 χρόνια μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από πλευράς ταχύτητας και σύνδεσης. Μια φορά να φανταστείτε είχαν πρόβλημα 2-3 μέρες λόγω αναβάθμισης και μου χαρίσανε τον μήνα.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι τους πήρα τηλέφωνο για να κάνω αναβάθμιση σε CableTV και μου είπαν να πάρω από 1η Μαρτίου γιατί έχουν σειρά οι νέοι συνδρομητές. Εμείς οι παλιοί από 1η Μαρτίου :idea:

nektar χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια της vivodi η οποία πιθανότατα είναι αξιόλογη θα πρότεινα όπως και σε άλλο αντίστοιχο thread με σχετικό θέμα τουλάχιστον τώρα στην αρχή και μέχρι (1) να επιβεβαιωθούν οι ταχύτητες (2) να επιβεβαιωθούν οι υπηρεσίες να κρατάμε μικρό καλάθι...

Εγώ που πληρώνω τώρα 39 ευρώ για 2Mbit και 8 ώρες free phone στην Vivodi δεν νομίζω να έχω να χάσω τίποτα παρά μόνο να κερδίσω (6 ευρώ λιγότερα). Οπότε 1η Μαρτίου ξεκινάω διαδικασίες και να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω όταν μου γίνει η αναβάθμιση.

Περιμένουμε τα σχόλιά σου. Από ό,τι φαίνεται θα είσαι ο beta tester του forum όσον αφορά την υπηρεσία της vivodi...
Περιμένουμε νέα σου...

Πολύ καλή προσφορά.
Μόνο που δεν καλύπτονται όλες οι περιοχές ακόμη (βλ. Α. Λιόσια που έχω μετακομίσει προσφάτως).
Τι να κάνω; Θα περιμένω και μέχρι τότε μπορεί να εμφανιστούν και καλύτερες...

Σε κανα μήνα θα ξέρουμε. Αργεί η ενεργοποίηση. Εγώ έχω κάνει πάντως αίτηση... Οπότε για να προλάβεις την προσφορά θα πρέπει να το ρισκάρεις. Δεν βλέπω να έχει ενεργοποιηθεί κανένας μέχρι τότε...