Call of Duty 7: Black Ops

Και ιδιαίτερα το multiplayer!!!

Σοβαρή δουλειά φαίνεται να έχει κάνει η activision σε όλο το παιχνίδι! Τα περισσότερα βίντεο που έχουν βγει από το Xbox 360( το παίρνει ένα μήνα νωρίτερα λόγο συμφωνίας με Microsoft) δείχνουν ένα παιχνίδι που πλέον έχει ξεφύγει από το καλούπι του Modern Warfare γενικότερα. :violent-smiley-030:

Το εχω (εκδοση PS3) στα χερια μου, μετα τις 12 θα μπορω να το παιξω! Υπομονη...

Η εκδοση για pc παντως εχει τρελες απαιτησεις, στα minimum ζηταει 2,7GHz και 8600 ή 1950 pro!

Στο XBOX το παιζουν μερικοι απο την Παρασκευη γιατι καποια (λιγα) μαγαζια εσπασαν την ημερομηνια κυκλοφοριας και το εδιναν νωριτερα.

Οι περισσοτεροι ομως δεν το δινουν γιατι με το MW2 που κυκλοφορησε 5 μερες νωριτερα ειχαν προβλημα με την Activision που τους ζηταγε εξηγησεις.

Οποτε και εμενα το μαγαζι σημερα θα μου το φερει.

Το εχω (εκδοση PS3) στα χερια μου, μετα τις 12 θα μπορω να το παιξω! Υπομονη...

Η εκδοση για pc παντως εχει τρελες απαιτησεις, στα minimum ζηταει 2,7GHz και 8600 ή 1950 pro!

Mια απο τα ιδια αν θες κανε invite να μπουμε και παρεα...
εχω για id το ιδιο με εδω...

Η 1950 ειναι 4 γενιες παλια (σειρα 2900-σειρα 3χχχ-σειρα 4χχχ-σειρα 5χχχ και τωρα βγαινει η σειρα 6χχχ). Τι ηθελες να ζηταει για minimum δηλαδη...καμια 9700pro δεκαετιας?:grinning-smiley-043

Επαιξε κανεις MULTIPLAYER ?

Αυτο μας νοιαζει βασικα....

Εγω μολις....
Tο pc μου το εβγαλε off και ειναι unplayable στο δικο μου hardware τουλαχιστον και παω βουρ για αναβαθμιση.
Ενω το προηγουμενο (MW2) επαιζα με 1280χ1024 σχεδον φουλ και επαιζα νερακι σε αυτο 1024 και ολα στο low και παω καρε καρε.
Γενικα σερβερς υπαρχουν αλλα κατω απο 100 ping μονο 2-3 και ειναι συνεχεια φουλ.
Αυτα...

που παμε ρε καραμητρο με τετοια ζορια και requirements ?

Η αληθεια ειναι οτι το pc μου καθε αλλο απο δυνατο το λες.
Αλλα απο την αλλη επαιζε χαλαρα το προηγουμενο COD.
Μαλλον μας σπρωχνουν παλι για καινουργιο hardware.

Pc
Core 2 Duo 1.83 Overclocked στα @2.3
2gb ram 800mhz
Raptor 36GB 10.000 RPM
4870 2 gb Ram.

Επρεπε να παιζει στα 1024 τουλαχιστον...
Προσωπικα αρνουμαι να το βαλω 800χ600 :slapface:

Nτινο καποτε επαιζα wolfenstein σε αναλυση 800Χ600 με πινγκ 500 !!! και περιμεναμε και ουρα για να μπουμε σε εναν σερβερ με 13 μολις ατομα.

Ηταν παρολα αυτα η πιο διασκεδαστικη φαση της gaming εμπειριας μου.

Το ΜW2 το έτρεχα με 1920x1080 και τα πάντα στο full σε C2D 3.0Ghz, 4GB RAM, ATI 5770 με 1GB DDR5...

Αν το καινούριο δεν παίζει στο μηχάνημά μου σε 1080, έστω και με λίγο χαμηλότερες ρυθμίσεις στα γραφικά... απλά δεν θα το παίξω. Οι 24 ίντσες δεν ειναι για μικρότερη ανάλυση, και άλλα λεφτά για πέταμα ντεν έχει.

Η 1950 ειναι 4 γενιες παλια (σειρα 2900-σειρα 3χχχ-σειρα 4χχχ-σειρα 5χχχ και τωρα βγαινει η σειρα 6χχχ). Τι ηθελες να ζηταει για minimum δηλαδη...καμια 9700pro δεκαετιας?:grinning-smiley-043

Παει τοσος καιρος που την αγορασα ε?! χαχαχα!!!

Κανα νεοτερο απο το..... μετωπο ?

Πως σας φανηκε ? (Geo_X & vagelarosgr)

Με την πρωτη ματια δεν εντυπωσιαστηκα, αλλα οσο περνουσα επιπεδα αρχισε να μ' αρεσει. Τα γραφικα σε καποια επιπεδα ειναι ισως χειροτερα απο το MW2, σε αλλα παλι πολυ καλα! Μου εδωσε την εντυπωση λες και το εχουν φτιαξει δυο διαφορετικες εταιρειες... Ο χειρισμος παρ' ολο που παιζεις με χειριστηριο ειναι πολυ καλος, αν και θα επιθυμουσα να μπορω να κανω assign ποια κουμπια θελω να κανουν τι, και οχι να εχει ετοιμα setup. Ο ηχος και η μουσικη επενδυση ειναι super! Και το κερασακι στην τουρτα ειναι οι φωνες των Colin Farrell και Ed Harris αν δεν κανω λαθος.

Δυστυχως online δεν το επαιξα ακομα, θελω να τελιωσω πρωτα το campaign.