Call of Duty 7: Black Ops

Με την πρωτη ματια δεν εντυπωσιαστηκα, αλλα οσο περνουσα επιπεδα αρχισε να μ' αρεσει. Τα γραφικα σε καποια επιπεδα ειναι ισως χειροτερα απο το MW2, σε αλλα παλι πολυ καλα! Μου εδωσε την εντυπωση λες και το εχουν φτιαξει δυο διαφορετικες εταιρειες... Ο χειρισμος παρ' ολο που παιζεις με χειριστηριο ειναι πολυ καλος, αν και θα επιθυμουσα να μπορω να κανω assign ποια κουμπια θελω να κανουν τι, και οχι να εχει ετοιμα setup. Ο ηχος και η μουσικη επενδυση ειναι super! Και το κερασακι στην τουρτα ειναι οι φωνες των Colin Farrell και Ed Harris αν δεν κανω λαθος.

Δυστυχως online δεν το επαιξα ακομα, θελω να τελιωσω πρωτα το campaign.

Η Activision έχει αναθέσει το franchise της σε 3 εταιρίες, ώστε να έχει τη δυνατότητα να βγάζει κάθε χρόνο COD. Το Black ops συγκεκριμένα ανατέθηκε σε 2 ξεχωριστά στούντιο. Το ένα για τη δημιουργία του single-player campaign και το άλλο για το multiplayer.

Λοιπον επαιξα χθες κανα διωρο Online στο XBOX. Εντυπωσεις:

Γραφικα σχετικα καλα , πιο κοντα στο Call of Duty 4 και στο World at War , παντως οχι τοσο καλα οσο στο Modern Warfare 2.

Hχος απλα καταπληκτικος. Και μουσικη επενδυση και μεσα στο παιχνιδι , εξαιρειται ομως η φωνη που δινει οδηγιες στο παιχνιδι για εχθρικες κινησεις και Killstreak που μοιαζει με ξεψυχισμενο Πολωνο τενιστα.

Απο gameplay οι πιστες που επαιξα απο καλες (Havana , NukeTown) μεχρι ψιλομαπα μεσα σε κατι Ζουγκλες , ο χειρισμος των οπλων αρκετα αμεσος αλλα και παλι κατι λειπει σε σχεση με το MW2.

Mε λιγα λογια σαν εμπειρια πιο πισω απο το MW2 αλλα επειδη ο σχεδιασμος των περισσοτερων level ειναι αρκετα καλος + το οτι τα killstreak δεν ειναι τοσο ισχυρα αρα δεν εχεις συνεχεια ελικοπτερα και διαφορα αλλα να βγαινουν (πριν πεσουν απο το stinger βεβαια χα χα..:p) αρκετα καλο σε gameplay.

O χρονος θα δειξει αν θα εχει διαρκεια.

Ο ηχος και η μουσικη επενδυση ειναι super! Και το κερασακι στην τουρτα ειναι οι φωνες των Colin Farrell και Ed Harris αν δεν κανω λαθος.

Black Ops
Ed Harris (Jason Hudson)
και ο Gary Oldman Sgt. Reznov (rumored) !!!

World at War
ο Gary Oldman (Sgt. Reznov)
και ο Kiefer Sutherland (Sgt. Roebuck)

MW2
o Lance Henriksen (General Shepherd) ,
o Barry Pepper (Corporal Dunn)
και ο Keith David (Sergeant Foley)...

κοίτα να δεις τι μαθαίνεις ψάχνοντας , υπερπαραγωγές

Χαμπάρι δεν τους είχα πάρει
Τα αποτελέσματα όταν παίζεις ενώ τα παιδιά κοιμούνται ....

Άντε πάλι να τα ξαναπαίξω ...

Πολυ καλο ο ηχος εξαιρετικος... δυνατες "σκαστες" εκρηξεις...
online μια χαρα, γρηγορο σε 5μιση ωρες με πεταξε 1 φορα...
επιλεγεις αν θες local η παγκοσμιου επιπεδου παίχτες...

γραφικα για μενα ισάξια με το mw2 δεν ειδα καποια διαφορα... (ps3)
για μενα μαλιστα ειναι καλυτερα στις εκρηξεις...
εμφανιζει ενα πολυ καλοφτιαγμενο ωστικό κυμα, καθως και η διόπτρα απο το red dot αν σταθεις σε μερος με ηλιο,
γυαλιζει και δεν βλεπεις καθαρα (πραγμα πολυ ρεαλιστικό...)

A! να προσθέσω επίσης οτι εχει και split screen online match!!!

Και οτι πλεον μπορεις να βρεις και να αποθηκευσεις το βιντεο απο τα παιχνιδια που εχεις παιξει,
να το επεξεργαστεις ακομα και να τραβηξεις screenshot απο αυτο,
και να τα μοιραστεις με οποιον θες...

που μπορώ να δω τι firmware απαιτεί στο ps3 πριν το αγοράσω? Δε θέλω να αναβαθμίσω την 3.41 πριν οριστικοποιηθεί η κατάσταση με το jailbreak.

ρε παιδια να ρωτησω κατι αλλο? γιατι δεν μπορω να κανω party?εχει καταφερει κανενας?
και με party privacy open αλλα και με invite only που δοκιμασα τιποτα εχω nat type 2...
help!

που μπορώ να δω τι firmware απαιτεί στο ps3 πριν το αγοράσω? Δε θέλω να αναβαθμίσω την 3.41 πριν οριστικοποιηθεί η κατάσταση με το jailbreak.

Απαιτείται firmware 3.50. Με κάποιες αλχημείες έχουν καταφέρει να το τρέξουν σε firmware 3.41. Ψάξε στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες.

βασικα ενδιαφερόμουν να το αγοράσω αυθεντικό. απλά ήθελα να αποφύγω τυχόν αναβάθμιση firmware.Δεν έχω και δε θέλω να πάρω ακόμα jailbreak συσκευή.Για να είμαι ειλικρινής περιμένω να δω τι θα γίνει με το gt5 για να παρω οποιαδήποτε απόφαση

Φυσικά και αναφερόμαστε μόνο για αυθεντικά δισκάκια. Σε λιγότερο από ένα μήνα θα μάθουμε!

Συγνώμη για το :offtopic:.

ρε παιδια να ρωτησω κατι αλλο? γιατι δεν μπορω να κανω party?εχει καταφερει κανενας?
και με party privacy open αλλα και με invite only που δοκιμασα τιποτα εχω nat type 2...
help!

Καλα εκει στην Sony ακομη δεν εχουν ανακαλυψει ουτε τα βασικα?

Κατα πως το ειδα εγω, ειναι ενας συνδιασμος του World at War (CoD5) και του MW2 (CoD6).

Καλο δειχνει, δεν το επαιξα και πολυ, αλλα στο μουλτι για να μην σπασουν τα νευρα σου (τα δικα μου δεν τα καταφεραν) πρεπει να εχεις δυνατη συνδεση....

Επιστροφη και παλι λοιπον στο MW1...

5.6 εκ που δεν ξέρουν τι θα πει triarc!!

(αρκετοί γνωστοί μου τα κλαίνε τα λεφτά τους)

Τι παει να πει αλήθεια ;
Του έδωσα άλλη μια ευκαιρία απόψε αλλά Μετά απο λίγο επέστρεψα στο MW (1)...

Τι παει να πει αλήθεια ;
Του έδωσα άλλη μια ευκαιρία απόψε αλλά Μετά απο λίγο επέστρεψα στο MW (1)...

TRIARC= η εταιρία που παίρνει πάντα την προηγούμενη game engine της IW, την βιάζει και βγάζει πάντα ένα χειρότερο παιχνίδι!!

μετά την αποχώρηση της IW το call of duty πλέον αργοπεθαίνει, αφού δεν θα υπάρχει σοβαρή εταιρία να το εξελίξει.

(Κανονικά, τέτοια εποχή η IW απέντυσε το νεο της engine)

Στο pc με αιμα μπορεις να παιξεις με φιλο.
Τα invites υπολειτουργουν.....

Χθες το μεσημερι στο XBOX LIVE ηταν στα game list ταυτοχρονα 4,7 εκ. χρηστες!

TRIARC= η εταιρία που παίρνει πάντα την προηγούμενη game engine της IW, την βιάζει και βγάζει πάντα ένα χειρότερο παιχνίδι!!

Λιγο προσοχη στην ορθογραφια.-bye-

http://www.treyarch.com/

Σε αυτο που λες εχεις δικιο παντως. Ετοιμος ειμαι να τα παρατησω και να γυρισω στο MW2.

Ειναι κριμα να μην συνεχισω τωρα που εφτασα και τα 130,000 kills.:p

Last edited:
Χθες το μεσημερι στο XBOX LIVE ηταν στα game list ταυτοχρονα 4,7 εκ. χρηστες!

Λιγο προσοχη στην ορθογραφια.-bye-

http://www.treyarch.com/

Σε αυτο που λες εχεις δικιο παντως. Ετοιμος ειμαι να τα παρατησω και να γυρισω στο MW2.

Ειναι κριμα να μην συνεχισω τωρα που εφτασα και τα 130,000 kills.:p

δεν ήταν ορθογραφικό, αλλα για κάποιο λόγο είχα την εντύπωση οτι βγαίνει το όνομα απο το tri-arc (τρία τόξα) οπότε και η σύνταξη της λέξης! -bye-

Re: Απάντηση: Call of Duty 7 : Black Ops

Στο pc με αιμα μπορεις να παιξεις με φιλο.
Τα invites υπολειτουργουν.....

Aυτου του ειδους τα παιχνιδια δεν ειναι για PC.

Παρε ενα XBOX και θα εχεις χιλιαδες lobby και εκ. αντιπαλους να σε περιμενουν.

Και τους φιλους εννοειται μαζι.