Call of Duty 7: Black Ops

Re: Απάντηση: Call of Duty 7 : Black Ops

Aυτου του ειδους τα παιχνιδια δεν ειναι για PC.

Παρε ενα XBOX και θα εχεις χιλιαδες lobby και εκ. αντιπαλους να σε περιμενουν.

Και τους φιλους εννοειται μαζι.

Εχω xbox.
Τι να τους κανεις τους εκ. αντιπαλους αν ολοι οι φιλοι σου που κανεις χαβαλε παιζουν με pc.
Εδω που τα λεμε (αν και προσωπικα με βολευει η κονσολα) αυτα τα παιχνιδια ειναι για mouse και γραφειο.
Αυτη η αμεσοτητα στο σημαδι μου λειπει στο 360/ps3.
Σκεψου μονο το Counter Strike σε κονσολα. Δεν θα πιασει ποτε...

Εγω αντιθετα πιστευω οτι ειναι για χειριστηριο.

Το mouse μπορει να ειναι ευκολο αλλα αφαιρει καθε ρεαλιστικότητα.

Καλλιτεχνικο μπαλετο (QuakeΙΙΙ) και pixel shooting (Counter Strike) δεν μπορει να υπαρξει σε κονσολα.
Δεκαπεντε χρονια και παγκοσμια πρωταθληματα με τεραστια χρηματικα επαθλα αυτο αποδεικνύουν.

Σιγουρα ειναι αρκετα διασκεδαστικο στην κονσολα αλλα σιγουρα πιο arcade. (δεν υπαρχει ουσιαστικα ο ορος head shot)
Τον ρεαλισμο και την τεχνικη των απο πανω δεν μπορει να τη φτασει το χειριστηριο.

Last edited:
πολλά χρόνια multiplayer fps'ing στο PC ,απο εποχή doom 2 / duke nukem / quake 2 σε lan parties και έπειτα quake arena κτλ online.

εδώ και μερικά αποκλειστικά πλέον σε PS3 και μπορώ πλέον να πω με σιγουριά οτι τα FPS στην κονσόλα με το χειριστήριο είναι πολύ πιο σωστά "στημένα"

Τα χειριστήρια παρέχουν εξαιρετική ακρίβεια χωρίς να σου επιτρέπουν να κάνεις παράλογες - παράδοξες κινήσεις και χορούς του Ζαλόγγου όπως με το mouse. Pixel aiming και headshots φυσικά και υφίστανται ...εύκολα!

Θα έλεγα οτι είναι αρκετά πιο arcade στο PC, αφού το εύκολο aiming σε εξαναγκάζει σε ένα γρήγορο παιχνίδι με kills αλλα και πολλά deaths.

Πέρυσι είχα παίξει αρκετά COD4 και στο PC για να συγκρίνω με το PS3 και ήταν πλήρης απογοήτευση. Παντού campers και όταν έλεγες να κουνηθείς απλά σε σημάδευαν και σε σκότωναν με εξαιρετική ευκολία.

Οχι βρε παιδια.....
Δηλαδη μπορεις να παιξεις με railgun (QuakeArena) με το χειριστηριο ? :eek:
Ενταξει σουπερ οι κονσολες και το διασκεδαζω και εγω αλλα τα FPS στις κονσολες ειναι ετσι σχεδιασμενα για τον πολυ κοσμο και οχι μονο για τους καμενους.
Για αυτο και μοσχοπουλανε ενω στο pc αν δεν εισαι πραγματικα καλος , μια φορα θα παιξεις Counter Strike/Quake και μετα θα το παρατησεις.

Στο pc ειναι , Αλλες οι ταχυτητες , αλλα τα αντανακλαστικα , αλλη η ακριβεια.

railgun :grinning-smiley-043
http://www.youtube.com/watch?v=h07hMlU3cM8

Οχι βρε παιδια.....
Δηλαδη μπορεις να παιξεις με railgun (QuakeArena) με το χειριστηριο ? :eek:
Ενταξει σουπερ οι κονσολες και το διασκεδαζω και εγω αλλα τα FPS στις κονσολες ειναι ετσι σχεδιασμενα για τον πολυ κοσμο και οχι μονο για τους καμενους.
Για αυτο και μοσχοπουλανε ενω στο pc αν δεν εισαι πραγματικα καλος , μια φορα θα παιξεις Counter Strike/Quake και μετα θα το παρατησεις.

Στο pc ειναι , Αλλες οι ταχυτητες , αλλα τα αντανακλαστικα , αλλη η ακριβεια.

railgun :grinning-smiley-043
http://www.youtube.com/watch?v=h07hMlU3cM8

+1

Ειχα προμηθευτει και ειδικο pad με τα πληκτρα των FPS καποτε γιατι το πληκτρολογιο δεν αντικαθισταται ποτε σε αυτα τα παιχνιδια απο ενα χειριστηριο.

Ωραίο παίγνιο!
Πολύ καλό campaign ΙΜΗΟ!
Μια χαρά γραφικά και ήχος.

Παράνοια το τέλος :-)

Λοιπόν δεν ξέρω τι γίνεται στο PS3, αλλά στο PC τα γραφικά είναι από άλλο πλανήτη... Ιδρώτες στα πρόσωπα, blur σε εκρήξεις, σκόνες, τύφλωμα σε πολλά σημεία..

.. αλλά αντίστοιχα απίστευτο hardware eater. Σε C2D 3.0GHz, 4GB RAM ,ΑΤΙ 5770 (1GB) και σε 1080 που το τρέχω, παίζει σε μέσες ρυθμίσεις, σε αντίθεση με το MW2 που έπαιζε στο full...

Αν και νεοεισερχόμενος στο ps3 (και ενθουσιασμένος μπορω να πω) το pc gaming experience σε ορισμένα είδη δεν αντικαθίσταται με τίποτα...

Re: Απάντηση: Call of Duty 7 : Black Ops

Αν και νεοεισερχόμενος στο ps3 (και ενθουσιασμένος μπορω να πω) το pc gaming experience σε ορισμένα είδη δεν αντικαθίσταται με τίποτα...

Ποιο gaming experience?

Aν ειναι για κανενα World of Warcraft κτλ. τοτε και εγω ψηφιζω σιγουρα PC αλλα για FPS δεν υπαρχει αλλη επιλογη πλην κονσολας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Call of Duty 7 : Black Ops

Ποιο gaming experience?

Aν ειναι για κανενα World of Warcraft κτλ. τοτε και εγω ψηφιζω σιγουρα PC αλλα για FPS δεν υπαρχει αλλη επιλογη πλην κονσολας.

+10

εκτος αυτου πλεων και εγω παλιος gamer pc ημουν και μεταπηδησα στεις κονσολες (οταν αυτες φυσικα υποστηριζουν online multi γιατι με κονσολες ασχολιομουν απο μικρος αλλα για multi μονο pc)

εκτος αυτου γλυτωσα αναβαθμιση καθε χρονο,καρτες συνδρομης (οποιος καταλαβε καταλαβε :P ), και φυσικα ειναι πιο καινοτομες απο τα pc πλεων τουλαχιστον οσον αφορα το gaming βλεπε wii, kinnect.

και οντως το χειριστηριο ειναι ποιο δυσκολο απο το ποντικι και χρειαζετε μεγαλυτερο skill.

τωρα το pc υπαρχει μονο για flight simulation και manager τιποτα αλλο
flight simulation ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να παιξεις σε κονσολα

και προτιμω το mw2 ειναι καλυτερο απο το black ops
γενικα οτι call εχει βγει απο την treyarch με εχει απογοητευσει
τωρα πειγε καλα σε πωλησεις γιατι υπηρχε το hype και το marketing που σε αυτο η activision ειναι πολυ καλη

αυτα τα ολιγα απο εμενα :)

ας μην ξεχνάμε και τα strategy καθώς και τα adventures, σε αυτές τις κατηγορίες οι κονσόλες είναι πολύ πίσω..

Απάντηση: Re: Call of Duty 7 : Black Ops

ας μην ξεχνάμε και τα strategy καθώς και τα adventures, σε αυτές τις κατηγορίες οι κονσόλες είναι πολύ πίσω..

μετα απο το halo wars που ειναι strategy μπορουν να βγουν strategy στεις κονσολες και δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απολυτος απο τα pc και ειναι απο τα κορυφαια strategy game παρεπιμπτοντως.

για τα adventures δεν μπορω να διαφωνισω μαζι σου αν και εχουν βγει σε κονσολες αλλα στα pc ειναι καλυτερα

Οτι και λέτε είναι σεβαστό, άλλωστε αυτό σημαίνει συζήτηση. Να λέει ο καθένας την γνώμη του και όχι να κάνει τους αλλους να συμφωνούν μαζί του.
Οπότε θα πω και την δική μου γνώμη. Από το 1985 που άρχησα με τον Spectrum με τα λαστιχένια κουμπιά έχω παίξει χιλιάδες παιχνίδια. Από φανταστικά εως κάτι φόλες που δεν παίζονται με τίποτα. Εχω στην κατοχη μου: PSX,PS2,PS3,Wii,XBOX360,DC ενώ κατά καιρούς είχα και MegaDrive,Saturn,SNES,XBOX.

Oi κονσόλες έχουν κάτι ανατικατάστατο για την εποχή μας.Γλυτώνεις χρόνο. Ανοίγεις και παίζεις. Ούτε μεγάλες εγκατάστασεις, ούτε Steam, ούτε δεν παίζει σε XP,ουτε δεν παίζει σε 7. Αλλά ότι και να μου λένε, όποιος και να ναι αυτός εγώ ένα ξέρω:

Starcraft, Warcraft, C&C, Red Alert, CIVILIZATION (το αγαπημένο μου), TOTAL WAR, Warhammer series δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ή και αν, δεν παίζονται) σε κονσόλες.

FPS στις κονσόλες υπάρχουν αλλά ΕΓΩ προσωπικά προτιμώ mouse&keyboard.

Advetures υπάρχουν κάποια (έχω τερματίσει το Broken Sword στο PSX φαντάρος στο ΚΨΜ), αλλά σίγουρα προτιμώ το PC.

Επίσης ότι PC και να αγοράσεις Gran Turismo δεν θα παίξεις.....

Οπότε συμπέρασμα:

Ενας gamer πρέπει να έχει ένα καλό PC με XP, ένα ακόμα καλύτερο με 7, και σύγουρα PS3 & XBOX, και να παίζει όπως τον βολεύει αυτόν. Πάντως αν γινότανε να παίξεις Call of duty PC vs PS3 δεν νόμιζω να είχε τύχη αυτός με το PS3.

Last edited:
σωστό...δεν θα είχε τύχη αυτός με το PS3... το mouse / keyboard κάνει τα FPS πολυ εύκολα στο PC κατα τη γνώμη μου γιαυτό και όλα είναι τρελά gun'n'run

Απάντηση: Re: Call of Duty 7 : Black Ops

σωστό...δεν θα είχε τύχη αυτός με το PS3... το mouse / keyboard κάνει τα FPS πολυ εύκολα στο PC κατα τη γνώμη μου γιαυτό και όλα είναι τρελά gun'n'run

Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα.
Ουτε μπορεις να πεις ευκολα το CSS και το Quake.
Δεν φταιει το mouse / keyboard αλλα το καθε παιχνιδι που δεν εχει γινει
δουλεια ωστε τα οπλα και οι πιστες να ειναι balanced.
Για αυτο και δεν ενοχλει να βγαινει καθε χρονο καινουργιο COD με την ιδια επιτυχια σε πωλησεις.
Το Counter Strike ειναι σχεδον 10ετια ιδιο και δεν τολμουν να το πειραξουν.
Π.χ. Στο συγκεκριμενο, το sniper ειναι απο τα πιο δυσκολα οπλα και ας παιζεις με mouse.

Οποτε μπορουμε να συμφωνησουμε οτι ολα εχουν να κανουν αναλογα με ποιο παιχνιδι παιζεις.