Call of Duty: Black Ops II

Alexandros_Wallace

Supreme Member
3 June 2007
4,105
Dystopia
11.22 εκατ. πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα.

Xbox 360: 6.21 εκ.
PS3: 4.61 εκ.
PC: ~400 χιλ.

blackops2screenshot.jpg

The game sold 11.22 million units across the Xbox 360, PlayStation 3 and PC.

πηγή

Facebook Page

"Surprise" - Official Call of Duty: Black Ops 2 Live-Action Trailer

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Απιστευτα νουμερα....

Ετσι οπως το πανε η βιομηχανια των παιχνιδιων θα ξεπερασει αυτη του χολυγουντ.

Απιστευτα νουμερα....

Ετσι οπως το πανε η βιομηχανια των παιχνιδιων θα ξεπερασει αυτη του χολυγουντ.

Στις πωλήσεις PC δεν μετράνε τα digital downloads
και μιλάμε για παιχνίδι το οποίο δεν τα πάει καλά στα PC τα τελευταία χρόνια.
Πάντως για αυτό λέγονται καλά λόγια μέχρι στιγμής.

Analyst: Black Ops 2 sales a 'cause for concern,' downgrades Activision

Sales of Call of Duty: Black Ops 2 are on a trend to be down 15 percent from last year's launch of Modern Warfare 3, financial analyst Arvind Bhatia of Sterne Agee posits. Modern Warfare 3 sales were down 5 percent from the previous year's Black Ops, and if this scenario plays out again Bhatia calls it "a cause for concern" for Activision-Blizzard.

πηγή: Joystiq

Έπαιξα κανα 2 αποστολές στην αρχή και το σούταρα. Ο ήχος εντελώς άθλιος και ψεύτικος

Για μενα τελικα αξιζουν μονο τα modern warfare της infinityward και οχι τα υπολοιπα της treyarch ( world at war, black ops κτλ.)
Μερα με την νυχτα!!!!!!

Δεν βγάζεις άκρη με τέτοια παιχνίδια. Αφενός τα γραφικά είναι εξωπραγματικά στις εκδόσεις PC, (άρα θέλουν ζόρικη υποδομή, ακόμα και με χαμηλές ρυθμίσεις), αφετέρου δεν είναι το θέμα να σου παίζει, το θέμα είναι να σου παίζει και να έχεις μια αξιοπρεπή framerate >30fps. Με λιγότερα, δεν παίζεις. Απλά σιχτιρίζεις.

Καλύτερα πάρε ένα PS3, όπου τα γραφικα είναι μεν λίγο χειρότερα, αλλά το gaming του πράγματος γίνεται σωστά, γιατί τίποτα δε σέρνεται.

ps3 υπαρχει αλλα στο ντεμο του cod mw3 που δοκιμασα δυσκολευομαι με fps χωρις ποντικι και πληκτρολογιο ...

αυτο ειναι ...
χωρις ποντικι ειναι εκνευριστικο ( αυτου του ειδους τα παιχνιδια )

σε ιμακ με την nvidia gt 120 256mb μεσω bootcamp ?

Last edited:
και παλι χλωμο. Εκτός αν υπάρχει mac version χωρις directx κλπ, οποτε θα τρεχει μια χαρα (θεωρητικά πάντα)

To PS3 σε ξενίζει άσχημα αλλά συνηθίζεται σχετικά εύκολα. Έχει και πιο πολλή πλάκα από ένα σημείο και μετά, γιατί με τα vibration κλπ, καθώς και τη λίγο αυξημένη δυσκολία, θυμίζει πιο πολύ πραγματικότητα.

Last edited:
Τα online τα αποφεύγω, αν είναι να συνδεθώ για να παίξω θα βγάλω την τιμονιέρα και θα μπω για κανένα αγώνα στο Race 07...
Γενικώς θέλω σενάριο, να έχει κάποια εξέλιξη τα παιχνίδια που παίζω...Δυστυχώς από μικρός ήμουν κολλημένος με τα adventure και επίσης δυστυχώς πια είναι είδος υπό εξαφάνιση.
Α, και το τελευταίο παιχνίδι που έπαιζα αρκετά online ήταν ένα civilization...που και εκεί αν και έπαιζα και το 4 και το 5, ήμουν κολλημένος με το 3 κυρίως...

Δεν βγάζεις άκρη με τέτοια παιχνίδια. Αφενός τα γραφικά είναι εξωπραγματικά στις εκδόσεις PC, (άρα θέλουν ζόρικη υποδομή, ακόμα και με χαμηλές ρυθμίσεις), αφετέρου δεν είναι το θέμα να σου παίζει, το θέμα είναι να σου παίζει και να έχεις μια αξιοπρεπή framerate >30fps. Με λιγότερα, δεν παίζεις. Απλά σιχτιρίζεις.

Καλύτερα πάρε ένα PS3, όπου τα γραφικα είναι μεν λίγο χειρότερα, αλλά το gaming του πράγματος γίνεται σωστά, γιατί τίποτα δε σέρνεται.

Εγω παιζω φανατικα call of duty online μονο στο xbox, στο ps3 δεν με βολεβει καθολου το χειριστηριο, το χειριστηριο του xbox 360 εχει σε διαφορετικη διαταξη τους μοχλους και βολευει πολυ καλητερα απο του ps3

καθαρά θέμα συνήθειας... εγώ που παίζω τα τελευταία χρόνια με το χειριστήριο PS3 δεν με βολευει καθόλου του 360!