Call of Duty: Black Ops II

Re: Απάντηση: Call of Duty: Black Ops II

καθαρά θέμα συνήθειας... εγώ που παίζω τα τελευταία χρόνια με το χειριστήριο PS3 δεν με βολευει καθόλου του 360!

εμενα με βολευει το ποντικι . θα επρεπε το παιχνιδι να υποστηριζει πληκτρολογιο και ποντικι κανονικα ( σα να παιζεις σε pc /mac ) . το πσ3 υποστηριζει πληκτρολογιο και ποντικι οχι ομως και τα παιχνιδια (ελαχιστα μονο )

επισης δεν εχει βγει εκδοση για μακ ...

υ.γ. : εχει δοκιμασει κανεις το black ops 1 για μακ απο απο το mac app store ? να μου πει τα specs του μακ του ? μπα ε ? γενικα το 1 αξιζει ?

Απορω γιατι οι σειρα αρεσει περισσοτερο απο οτι το MW.....δεν εχω παιξει πιο ενοχλητικο connection-based παιχνιδι...

Εννοω, εχεις καλη συνδεση? μπορεις να γινεις παιχταρας...δεν εχεις? θα μεινεις στην μετριοτητα...

α μάλιστα... όσο δεν υπάρχουν dedicated servers αυτά πρέπει να τα καταπίνεις.

ούτως η άλλος απο το MW3 και έπειτα έχουν εφαρμόσει αυτή τη παπαρέλα το lag compensation.
Με αυτό η καλή σύνδεση εχει χάσει κατα πολύ το avantage που είχες μέχρι το MW2 όπου με 4 μπάρες έκοβες κώλους. Πάντως ενα πολύ θετικό του BOPS2 είναι η επιλογές της σύνδεσης που έχει όπου στην ρύθμιση best έχεις σχεδόν πάντα 4μπαρο.

α μάλιστα... όσο δεν υπάρχουν dedicated servers αυτά πρέπει να τα καταπίνεις.

ούτως η άλλος απο το MW3 και έπειτα έχουν εφαρμόσει αυτή τη παπαρέλα το lag compensation.
Με αυτό η καλή σύνδεση εχει χάσει κατα πολύ το avantage που είχες μέχρι το MW2 όπου με 4 μπάρες έκοβες κώλους. Πάντως ενα πολύ θετικό του BOPS2 είναι η επιλογές της σύνδεσης που έχει όπου στην ρύθμιση best έχεις σχεδόν πάντα 4μπαρο.

Σε ολα καπως ετσι ειναι αλλα στο BO περισσοτερο απο τα αλλα, το lag comp ειναι μειωμενο. Στο xbox οι επιλλογες αυτες που λες δεν κανουν τιποτα γιατι πολυ απλα δεν βρισκει lobbies εδω κοντα γιατι απλουστατα ολοι οι ελληνες εχουν ps3...τελος παντων...δεν ειναι αυτο το μονο προβλημα...ειναι πολλα που δεν μου αρεσουν στην σειρα...