Cambridge Audio CXN Network Player

filip9

New member
12 October 2014
33
δυο εβδομαδες συνυπαρξης :Banane0:

Attachments

• IMG_0690.jpg
    IMG_0690.jpg
    105.8 KB · Views: 286
  • IMG_0826.jpg
    IMG_0826.jpg
    77.7 KB · Views: 284
  • IMG_0847.jpg
    IMG_0847.jpg
    88.1 KB · Views: 284
  • IMG_0709.jpg
    IMG_0709.jpg
    156.3 KB · Views: 284
εχω 6 χρονια στην κατοχη μου το Squeezebox touch. με τη χαρα το πεταξα στο ντουλαπι μολις μου ηρθε το Cambridge δεν λεγεται!!!
παιδια το μηχανημα τα σπαει. του κουμπωνεις σκληρο δισκο παιζει ακαταπαυστα, με εξαιρετικη ποιοτητα μουσικης, και το σπουδαιοτερο
δεν κολλαει!!!!!!!
απο δω και περα τερμα οι ασπιρινες λογω Squeezebox. (οσοι εχουν καταλαβαινουν τι εννοω).

φιλε μου panoramix του εχω κουμπωσει στην πισω usb τον παραπανω σκληρο δισκο.
εινα της seagate 2.5' χωριτηκοτητας 1τεραμπαιτ.
αυτη την στιγμη που μιλαμε του εχω φορτωσει γυρω στα 600 γιγαμπαιτ μουσικη αποκλειστικα
και μονο απο cd της συλλογης μου σε 24bit192khz flac. μου εχουν μεινει γυρω στα 60 cd να φτιαξω
ακομα στο λαπτοπ και τελειωνω.
απο ραδιο στο ιντερνετ, βιβλιοθηκες κλπ. τα παντα ολα. (και μπολικα!!!)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ξεχασα να γραψω οτι το δικτυο το αναγνωριζει αμεσως αυτοματα και αν θες παιζεις απο εκει
τα παντα ολα.
αλλα πιος ο λογος???
αφου του κουμπωνεις σκληρο, παζεις 3 ωρες μουσικη, μετα το ζαλιζεις με αλλαγες στους φακελους
και αυτο συνεχιζει να παιζει ακαθεκτο σε οτι εσυ του ζητας!!!

φιλε μου vadergr για μενα δεν υπαρχει πλεον ο λογος να φτασω εκει.
με αυτα τα μηχανακια πετας δικτυα και νας σερβερ στο χρονοντουλαπο και
θυμασαι μονο την τυραννια.
θελω 800 αντε 900gb μουσικη σε 24/192 flac αποκλειστικα και μονο απο τα cd μου
και το μηχανημα να παιζει χωρις κολληματα.
δεν θελω στα 45 μου ουτε δικτυα ουτε mp3 απο το ιντερνετ οπως κανουν οι πιτσιρικαδες
για να χουν πολλα terabyte μουσικης απο οτι να ναι.....
θελω απλουστοσινη και ποιοτητα.
φιλε μου Panoramix το μενου ειναι μικρο και απλουστατο.
ξεχνα το μπελαλιδικο και δαιδαλοδες μενου του Squeezebox. μεταξυ μας το μονο πραγμα που μου
λειπει απο εκεινο το σπαζωκεφαλιαρικο ειναι η οθονη του.

Γιατί τα cd που έχουν ανάλυση 16/44.1 τα κανεις 24/192; δε κερδίσεις σε πληροφορία. Αντίθετα χάνεις σε χώρο αποθήκευσης.
Το upasampling (δυστυχώς κατ εμέ) το κανουν "εσωτερικά" και τα dacs τη στιγμη της αναπαραγωγης

Καλορίζικο και να χαρείς τις μουσικές σου
Μιά ερώτηση μόνο ,το ακούς από τη δική του έξοδο ή είναι συνδεδεμένο σε κάποιο dac ?

Yγ ,αυτό πού έβαλες στη ντουλάπα σίγουρα κάποιος θα θέλει να το αγοράσει .....

σας ευχαριστω παιδια.
φιλε μου σταυρο η αγορα του εγινε στα 987ευρω με τον κουριερ στην πορτα.
οσο για τα 2 θεματα που θετεις πιο πανω, διαβασε στην επισημη σελιδα του μηχανηματος.

φιλε μου πετρο ειναι καιρος να αναβαθμιστεις και συ. πετα το και συ (εκεινο) στο ντουλαπι,
μαζι με τον νας που εχεις (χουμορ κανω)
το Cambridge το εχω γυρισμενο σε λειτουργια προενισχυτη, γι αυτο και φαινεται στις εικονες
κατω δεξια ο αριθμος 27. ειναι η ενταση που δινω απο το Cambridge στον rotel rc-1580 για να
ειναι εφαμιλλος σε ενταση ο ηχος με τις αλλες πηγες.
ο ηχος του κουμπωνει κατευθειαν στον rotel. εχει εξαιρετικα 2διπλα dac δεν χρειαζεται κατι εξτρα.
ο ηχος του ειναι κορυφαιος. (μάτσο!!! αν με καταλαβες)

Απάντηση: Re: Cambridge Audio CXN Network Player

σας ευχαριστω παιδια.
φιλε μου σταυρο η αγορα του εγινε στα 987ευρω με τον κουριερ στην πορτα.
οσο για τα 2 θεματα που θετεις πιο πανω, διαβασε στην επισημη σελιδα του μηχανηματος.

φιλε μου πετρο ειναι καιρος να αναβαθμιστεις και συ. πετα το και συ (εκεινο) στο ντουλαπι,
μαζι με τον νας που εχεις (χουμορ κανω)
το Cambridge το εχω γυρισμενο σε λειτουργια προενισχυτη, γι αυτο και φαινεται στις εικονες
κατω δεξια ο αριθμος 27. ειναι η ενταση που δινω απο το Cambridge στον rotel rc-1580 για να
ειναι εφαμιλλος σε ενταση ο ηχος με τις αλλες πηγες.
ο ηχος του κουμπωνει κατευθειαν στον rotel. εχει εξαιρετικα 2διπλα dac δεν χρειαζεται κατι εξτρα.
ο ηχος του ειναι κορυφαιος. (μάτσο!!! αν με καταλαβες)

Είναι ευχάριστο πού απολαμβάνεις τη μουσική σου
Από κεί και πέρα ,σε πληροφορώ ότι μολις απέκτησα μετά το duet και το touch , επομένως κάτι με κρατάει και δε το βάζω στη ντουλάπα ,αλλά αντίθετα αποκτώ και δεύτερο .
Προφανώς οι προσεγγίσεις μας στον ήχο διαφέρουν και γι αυτό κάνουμε και διαφορετικές επιλογές
Εφ όσον λοιπόν εσύ είσαι ευχαριστημένος με όσα ακούς μέ το καινούργιο σου απόκτημα τα υπόλοιπα περιττεύουν
Εγω προσωπικά δεν θά έδινα 1.000 ευρώ για κάτι αντίστοιχο με το touch ,ενώ αντίθετα θα επέλεγα να διαθέσω περίπου 300 ευρώ για dac R2R
Είναι βλέπεις ζήτημα διαφορετικών προσεγγίσεων πάνω στο θέμα
Το κυριότερο είναι να απολαμβάνουμε τη μουσικούλα μας ,και εγώ τόσο με το αρχαίο duet , οσο και με το <νέο> μου touch την απολαμβάνω