Cambridge Audio CXN Network Player

Και εγώ άπιστος είμαι Θάνο.
Απλά όταν δεν μπορώ να τεκμηριώσω κάτι μένω στο "αν δεν υπάρχει απώλεια..." και ζητάω βοήθεια για τα περαιτέρω.
Δεν έχω φτάσει (και μάλλον ούτε πρόκειται) στο επίπεδο να ξεμπροστιάσω εταιρεία, για όσα υπόσχεται ;-)

Αν με ρωτάς τι θα έκανα, σαφώς δεν θα ανακάτευα το pot του CXN στην αλυσίδα, όταν θα έκανα κρίσιμες ακροάσεις. Σαφώς και σαφέστατα!
Απο την άλλη όλα αυτά που κάνει το CXN και ακόμα περισσότερα μπορεί να τα κάνει ένα pc + dac, χωρίς να σε δεσμεύει στον συνδυασμό.
Για τον φίλο μας όμως δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Και όπως είδες κάνει άψογα και εύκολα το κέφι του χάρις το CXN! Το οικονομικό είναι απολύτως προσωπικό, θέμα.
Πως μπορείς να πεις όχι σε κάτι τέτοιο, όταν και τεχνικά η όλη ιστορία δείχνει απολύτως άρτια?

Νίκο έκ του αποτελέσματος μπορούμε να κρίνουμε κατι
Όταν δηλαδή θα γίνει ακρόαση σε σύγκριση με το touch(πχ) +dac (mambo πχ)
Απο κει και πέρα είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό τι προτιμά ο καθένας ,γιατι κάποιος μπορεί να προτιμά το γνωστό CD player και να βγάζει σπυριά μ ολα αυτά τα δικτυακά

Δε νομίζω να διαφώνησα σε κάτι απο αυτά Πέτρο!
Απεναντίας υπερθεμάτισα στις επιλογές του φίλου μας, μιας και ικανοποιούν τις ανάγκες του, τουλάχιστον σε πρακτικό επίπεδο.
Μακάρι και στο τομέα των ηχο-επιδόσεων επίσης!

κουμπωσα στον Cambridge Audio CXN τον Western Digital My Passport Ultra Metal 2TB 2.5''
δεν καταλαβαινει τιποτε!!!
μηδεν κολλημα!!!
WD_My_Passport_Ultra.jpg
[/url]capture[/IMG]

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ξεχασα να γραψω οτι ο δισκος ειναι usb3 και ειναι στην κατοχη μου εδω και 3 μηνες,
κουμπωμενος στο μηχανημα

μπορεις να δωσεις σημα σε εξωτερικο dac και αυτο να λειτουργει μονο σαν player?

Μόνο από τις ψηφιακές δηλαδή..Δεν δίνει από την usb...σωστά;;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

θεώ εναν Medipalyer που να εχε δυνατοτηττες αλλα θελω να μπορω να τροφωδωτησω αλλο dac και μεσω usb.
σκεφτομουνα το auralic mini που εχει αυτη τη δυαντοτητα + τo dsd.

Και είναι και μισά λεφτά. Βέβαια αν πας και για το τροφοδοτικό η μια η αλλη βγαίνει.
Σίγουρα χρήζουν επίδειξης πάντως.
Για το auralic έχω την εντύπωση οτι ο αντιπρόσωπος θα είναι θετικός. Δεν κανεις καμια ερώτηση και για το cambridge;
Γιατί για τοσα λεφτά (ειδικα για το cambridge) φαντάζομαι οτι πέρα απο τη χρηστικότητα που εξακριβώνεται τρόπον τινα με μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία, περιμένεις και κάποια ηχητική βελτίωση στο συστημα που μονο σπίτι σου μπορείς να κρινεις σωστα.