CAMBRIDGE AUDIO DAC MAGIC

Άρα χρησιμοποιώντας την κάρτα ηχου του laptop, και παίζοντας μέσα από τον k-mixer των Windows που χαλάει τα πράγματα, σωστά? Επομένως δεν αντικαθιστά το DacMagic...

Υπαρχουν λυσεις για αυτα που αναφερεις.Ψαξε λιγο στο φορουμ

Όταν λέμε αναβάθμιση σε μετατροπεα wolfson εννοούμε να φύγει ολο το άχρηστο αναλογικό μέρος με τους τελεστικούς ,δεν το χρειάζεται και μόνο μεγάλη ζημιά κάνει.

βλέποντας το προηγούμενο ποστ σου για το dac magic .... δεν είναι πρόβλημα το 1 αντί του τυπικού 2 mv που συνήθως βγάζουν οι line πηγές ; θα διεγείρεται σωστά η είσοδος του προ- ή ολοκληρωμένου ;

βλέποντας το προηγούμενο ποστ σου για το dac magic .... δεν είναι πρόβλημα το 1 αντί του τυπικού 2 mv που συνήθως βγάζουν οι line πηγές ; θα διεγείρεται σωστά η είσοδος του προ- ή ολοκληρωμένου ;

Το 1 με τα 2 volt δεν είναι πρόβλημα απλά αντί να παίζεις στο 2-4 του βολιουμ θα παίζεις στο 4-6 που ουσιαστικά είναι πολύ καλύτερο για το ποτενσιόμετρο σου αφού εκεί είναι καλύτερο από κάθε άποψη σαν ποτενσιόμετρο

Σημερα τα εχω χασει λιγο.

Κανω την εξης Α-Β συγκριση:
Α:το NAD 525 --->ενισχυτης και
Β: το 525 με ομοαξονικο στο DAC Magic --->ενισχυτης

Ε λοιπον μου φαινονται ακριβως ιδια, δεν μπορω να ξεχωρισω διαφορα.

Τι εχω γιατρε μου?

Λοιπον.

Μετα απο αρκετο καιρο, εχω να πω το εξης:

Οπως ειχα παραπονεθει εδω
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=35128

αλλα και σε αλλα σκορπια ποστ, υπηρχε ενα προβλημα στο σεταπ μου.

Το προβλημα αυτο του μπουμπουνητου, εχει μειωθει παρα πολυ, στο ελαχιστο.

Δεν μπορω παρα να το αποδωσω στο DAC Magic.

Το προβλημα αυτο του μπουμπουνητου, εχει μειωθει παρα πολυ, στο ελαχιστο.

Δεν μπορω παρα να το αποδωσω στο DAC Magic.

Και πολύ καλά θα κάνεις, γιατί και στο δικό μου σύστημα μe την προσθήκη του Dacmagic βελτιώθηκε αισθητά στιβαρότητα και ο έλεγχος του χαμηλού.

Bart

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πεί από που το πηρε το μηχανάκι???

Το έχω βρεί από κατάστημα που εμφανίζεται στο site της Cambridge Audio ως ο επίσημος μεταπωλητής αλλά δεν έχει στοκ (το δίνει για 350 ευρώπουλα)...

Αν υπάρχει κάποιο ιντερνετομάγαζο που γνωρίζεται να το έχει θα το εκτιμούσα. :a0210:

Επιστρεφωντας απο ολιγοημερες διακοπες στο Λονδινο εχω να σας διηγηθω τα εξης:
Διαβαζοντας τοσο καιρο και ακουγοντας για το μηχανακι αυτο μια μερα σερφαροντας στο διαδικτυο στο ξενοδοχειο βαζω να δω εαν υπηρχε κανενα richersounds εκει κοντα και μου βγαζει στην περιοχη Chelsea του Λονδινου.
Με τα ποδια 15 λεπτα.Παω που λετε και με το που μπαινω μεσα στο βαθος βλεπω δυο στηλες με το ποθουμενο.Η μια ασημι και η αλλη μαυρα.
Παραξενευτηκα διοτι ηξερα οτι το μηχανακι ειναι λιγο δυσευρετο οποτε ρωτησα εναν πωλητη και μου λεει οτι τα παρελαβαν εκεινη την ημερα.Παιρνω ενα σε μαυρο £199.95 δηλαδη 215 Ευρω περιπου.Αργοτερα στο ξενοδοχειο υπολογισα οτι οι στηλες αριθμουσαν απο 24 εως 30 μηχανακια.
Την αλλη μερα λεω δεν παω να παρω και κανενα καλωδιο...
Παω και με το που μπαινω μεσα βλεπω τις στηλες εξαφανισμενες.
Με ετρωγε τωρα εμενα οποτε ρωταω εναν πωλητη και του λεω χτες που ηρθα και πηρα ενα dacmagic ειδα καμποσα απ'αυτα εδω περα,τι εγινε τα βαλατε στην αποθηκη;
Οποτε παιρνω την απαντηση που ηδη βρηκατε...Πουληθηκαν ολα σε μια μερα!
Τετοια ....φαρδια!
Για το μηχανακι τι να σας πω εγω εχουν γραφτει τοσα και τοσα.
Το HiFi Choice του Φεβρουαριου που θα κυκλοφορησει στην Ελλαδα και εγω το πηρα απο το Λονδινο με 3.99 Λιρες αντι για 9.90 Ευρω που το πουλανε εδω τα περιπτερα εχει ενα συγκριτικο με τα εξης DAC:
Apogee mini-dac 690£,Beresford TC-7510 130£,Cambridge Audio Dacmagic 200£,Cyrus DAC-X 1200£,Heed Dactilus 300£,Lavry Engineering 763£.
Για αλλη μια φορα το Dacmagic Best Buy,best sound και features.
και για να καταληξω οπως λεει και στο αρθρο:
At its actual price,it's a steal.
H ευκαιρια της δεκαετιας!

Last edited:
Διαβαζοντας τοσο καιρο και ακουγοντας για το μηχανακι αυτο μια μερα σερφαροντας στο διαδικτυο στο ξενοδοχειο βαζω να δω εαν υπηρχε κανενα richersounds εκει κοντα και μου βγαζει στην περιοχη Chelsea του Λονδινου.
Με τα ποδια 15 λεπτα.Παω που λετε και με το που μπαινω μεσα στο βαθος βλεπω δυο στηλες με το ποθουμενο.Η μια ασημι και η αλλη μαυρα.
Παραξενευτηκα διοτι ηξερα οτι το μηχανακι ειναι λιγο δυσευρετο οποτε ρωτησα εναν πωλητη και μου λεει οτι τα παρελαβαν εκεινη την ημερα.Παιρνω ενα σε μαυρο £199.95 δηλαδη 215 Ευρω περιπου.Αργοτερα στο ξενοδοχειο υπολογισα οτι οι στηλες αριθμουσαν απο 24 εως 30 μηχανακια.
Την αλλη μερα λεω δεν παω να παρω και κανενα καλωδιο...
Παω και με το που μπαινω μεσα βλεπω τις στηλες εξαφανισμενες.
Με ετρωγε τωρα εμενα οποτε ρωταω εναν πωλητη και του λεω χτες που ηρθα και πηρα ενα dacmagic ειδα καμποσα απ'αυτα εδω περα,τι εγινε τα βαλατε στην αποθηκη;
Οποτε παιρνω την απαντηση που ηδη βρηκατε...Πουληθηκαν ολα σε μια μερα!
Τετοια ....φαρδια!
Για το μηχανακι τι να σας πω εγω εχουν γραφτει τοσα και τοσα.
Το HiFi Choice του Φεβρουαριου που θα κυκλοφορησει στην Ελλαδα και εγω το πηρα απο το Λονδινο με 3.99 Λιρες αντι για 9.90 Ευρω που το πουλανε εδω τα περιπτερα εχει ενα συγκριτικο με τα εξης DAC:
Apogee mini-dac 690£,Beresford TC-7510 130£,Cambridge Audio Dacmagic 200£,Cyrus DAC-X 1200£,Heed Dactilus 300£,Lavry Engineering 763£.
Για αλλη μια φορα το Dacmagic Best Buy,best sound και features.
και για να καταληξω οπως λεει και στο αρθρο:
At its actual price,it's a steal.
H ευκαιρια της δεκαετιας!

Σωστός...

Δυστυχώς δεν έχω σχέδιο σύντομα να πάω λονδίνο (αν και αν το καλοσκεφτεί κανείς ενα ΝΤΑΚ κανα ρουχαλάκι για την κυρία και μερικά ακόμα ψώνια το βγάζουν το ταξιδάκι τζάμπα...)

Αρα το ερώτημα παραμένει: Γνωρίζει κανείς από που να το αγοράσω???

Μερσι

Σωστός...

Δυστυχώς δεν έχω σχέδιο σύντομα να πάω λονδίνο (αν και αν το καλοσκεφτεί κανείς ενα ΝΤΑΚ κανα ρουχαλάκι για την κυρία και μερικά ακόμα ψώνια το βγάζουν το ταξιδάκι τζάμπα...)

Αρα το ερώτημα παραμένει: Γνωρίζει κανείς από που να το αγοράσω???

Μερσι

Εγω το πηρα απο εδω
http://www.best-buy.gr

Λιγο ακριβο, αλλα τοσο θα το βρεις και οπου αλλου πωλειται.

Συνεννοηση μια χαρα και σε δυο μερες το ειχα στην Κορινθο.

Με τα ποδια 15 λεπτα....

Τετοια ....φαρδια!

Aυτο ξαναπες το...
μεγαλη.

Εδω θα αρχισω να αισθανομαι εγω το ...φαρδος που πηγα Λονδινο και δεν το βρηκα, αλλα το χρυσοπληρωσα απο Ελλαδα.

Τωρα ουτε εδω δεν βρισκεις.

Γιατι κοστιζει 350 ευρω στη χωρα μας? Με την ισοτιμια λιρας-ευρω δεν θα επρεπε να πωλειται πανω απο 250 ευρω.

Γιατι κοστιζει 350 ευρω στη χωρα μας? Με την ισοτιμια λιρας-ευρω δεν θα επρεπε να πωλειται πανω απο 250 ευρω.

Περίμενε να ξεκινήσουν να το πουλάνε στο ebay όπως κάνουν με το V-DAC της Musical Fidelity.
Και θα σου πώ τι θα το κάνουν οι πονηροί που βρήκαν ευκαιρία να το πουλάνε 350 ευρώ.

Περίμενε να ξεκινήσουν να το πουλάνε στο ebay όπως κάνουν με το V-DAC της Musical Fidelity.
Και θα σου πώ τι θα το κάνουν οι πονηροί που βρήκαν ευκαιρία να το πουλάνε 350 ευρώ.

Συμφωνώ απολύτως με το γεγονός ότι από Αγγλία το μηχανάκι κάνει 220 ευρώπουλα (με τη σημερινή ισοτιμία) αλλά μετά από ψάξιμο που έκανα σε μαγαζιά από αμερική εκεί το πουλάνε 399 δολλάρια κοινώς συγκρίσιμο με Ελλάντα (!)

Αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι ένα καλό ιντερνετομάγαζο από Αγγλία που να στέλνει Ελλάδα - Καμμία ιδέα???

Αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι ένα καλό ιντερνετομάγαζο από Αγγλία που
να στέλνει Ελλάδα - Καμμία ιδέα???

Μην ψαχνεις αδικα. Σε ολο το ΗΒ τα Cambridge πωλουνται μονο απο την αλυσιδα richer sounds η οποια δεν στελνει πουθενα.

Για τον υπολοιπο κοσμο, οι τιμες ειναι πολυ υψηλοτερες, αυστηρα καθορισμενες, γι αυτο και δεν βλεπεις εκπτωσεις.

Για τον υπολοιπο κοσμο, οι τιμες ειναι πολυ υψηλοτερες, αυστηρα καθορισμενες, γι αυτο και δεν βλεπεις εκπτωσεις.

σε όλο το κόσμο??

βλέπω οτι στο αμέρικα κάνουν μια εκπτωσούλα .....

http://www.audioadvisor.com/prodinfo.asp?number=CADACMAGI

http://www.wildwestelectronics.net/cambridge-audio-dac-magic-upsampling-audio-converter.html

Σε καποιο σημειο της περιγραφης, ο φιλος μας λεει οτι δεν εχει δει αλλο να δινεται στο ebay και οτι οσοι το εχουν δεν το ξεφορτωνονται...

Στην Αγγλια πραγματικα τα αγοραζουν σαν καραμελες, οποτε αυτο ειναι ενα δειγμα.

Τουλαχιστον καποιοι γκρινιαρηδες θα ειχαν βρεθει να πουν οτι δεν ειναι καλο,
η εστω οτι προσωπικα προτιμουν καποιο αλλο, η οτι διαφωνουν με τα reviews....Αυτο παντα γινεται.

Οποτε μαλλον καλο ειναι το κουτακι για τα λεφτα του.

ο τύπος στο ebay ενώ στην περιγραφη λέει οτι στελνει´μόνο Αγλλία

πιο κάτω στις ερωτήσεις λέει οτι στέλνει και Τουρκία και Ιταλία (άρα και Ελλάδα?? ) με 22 λιρες (μεταφορικά - ασφάλεια)

σφαχτείτε ..................

αν κλείσει κανα 150άρι λίρες και 22 τα μεταφορικά = 170 ευρώ ... τζάμπα λέμε

Last edited:
ο τύπος στο ebay ενώ στην περιγραφη λέει οτι στελνει´μόνο Αγλλία

πιο κάτω στις ερωτήσεις λέει οτι στέλνει και Τουρκία και Ιταλία (άρα και Ελλάδα?? ) με 22 λιρες (μεταφορικά - ασφάλεια)

σφαχτείτε ..................

αν κλείσει κανα 150άρι λίρες και 22 τα μεταφορικά = 170 ευρώ ... τζάμπα λέμε

Καλό φαίνεται αλλά δυστυχώς εγω το θέλω σε μαύρο...

Σε κάθε περίπτωση το παρήγγειλα σε Best Buy και περιμένω να με ειδοποιήσουν όταν παραλάβουν (για να δουμε...)