Να ξέρεις οτι θα σου μαλακώσει το χαμηλό με τα olflex (λογικά). Δε θα σφίξει. Για πες τι δε σου αρέσει γενικά.
Να ξέρεις οτι θα σου μαλακώσει το χαμηλό με τα olflex (λογικά). Δε θα σφίξει. Για πες τι δε σου αρέσει γενικά.
Εγώ κάθε μέρα τον απολαμβάνω και σοκάρομαι από τις διαφορές με τον προηγούμενο μου....Με κάνει να μετανιώνω που πριν 3 χρόνια σκεφτόμουν τον 851A και τον απέρριψα επειδή ήταν πιο ακριβός και με αρκετά λιγότερα βατ...αν τον είχα αγοράσει τότε δε θα τρωγόμουν καθε τρεις και λίγο τι φταίει στο σύστημα...Βέβαια αυτά τα λέω από τις εντυπώσεις του cx a80 και δεν έχω ακούσει καν τον 851 οπότε τρέχα γύρευε, αλλά ειλικρινά δε περίμενα τόσο καλό αποτέλεσμα με τόσο λίγα λεφτά.
Σε κάνει να αναρωτιέσαι για πολλά πράγματα...
Baltasarr με monitor audio τον άκουσες ή με τα ομόσταυλα ηχεία της Cambridge?
Η πηγη ειναι project bebut carbon και ενα harman kardon blu ray για χρεη cd το οποιο θα αντικατασταθει απο το cambridge cxc το ομοσταυλο αμεσα.
Γνωμη μου είναι να μην προχωρήσεις σε αγορά καλωδίων πριν αντικαταστήσεις την πηγή.
Η πηγή γνωρίζω οτι είναι ο αδύναμος κρίκος, αλλά θα αλλαχτεί σχετικά άμεσα, γι αυτό και ψάχνω για κανά καλωδιάκι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.