Camelot

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Δεν ειναι κακο....

Μαλιστα τολμω να πω οτι αν ειχε αλλον Μερλιν αντι τον Φαινς που μου την σπαει με αυτο το συνεχες ειρωνικο χαμογελο θα ηταν μαλλον καλυτερο.

9 Απριλιου βγαινουν δυο επεισοδια μαζι τα #2 και #3 και μια εβδομαδα αργοτερα το #4.

Υ.Γ. Η εικόνα παραδόξως δεν μου φάνηκε και τόσο καλή (crystal clear) για 720p (1.5GB) ολοκαίνουργια παραγωγή.....π.χ. πιό καλή εικόνα θεωρώ το Spartacus...τέλος πάντων. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου.

+1
πολύ κακή εικόνα, ειδικά για Dimension release

Απάντηση: Re: Camelot

Το είδα χτες ,μου έρεσε το πρώτο επεισόδιο!

Δεν ειναι κακο....

Μαλιστα τολμω να πω οτι αν ειχε αλλον Μερλιν αντι τον Φαινς που μου την σπαει με αυτο το συνεχες ειρωνικο χαμογελο θα ηταν μαλλον καλυτερο.
Εκνευριστικό πράγματι το "συνεχες ειρωνικο χαμογελο".

Καλουτσικο φαινεται,στην πορεια θα δουμε πως θα παει.Παντως οτι θα βλεπαμε τα "βαβαβαβουμ" :D της Ευα Γκριν σε σειρα ,δεν το περιμενα.Οντως ο Ραλφ Φαινς καμμια σχεση με τον αδερφο του σε ταλεντο.

Last edited:
Δεν ειναι κακο....

9 Απριλιου βγαινουν δυο επεισοδια μαζι τα #2 και #3 και μια εβδομαδα αργοτερα το #4.

To No 2 βγήκε ήδη....

.Παντως οτι θα βλεπαμε τα "βαβαβαβουμ" :D της Ευα Γκριν σε σειρα ,δεν το περιμενα
Λες να ειναι 1η σειρα που θα κατεβασω ποτε μου;

(εχουμε και μια αδυναμια στο Ευακι, τι να κανουμε....)

:p :p :p

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει κάνει αυτό το άτομο ο dimension...
έχετε προσέξει σε ΟΛΕΣ τις σκηνές που δείχνει το πρώτο πρώσοπο νεταρισμένο και το background φλου; ΟΛΟ το background κουνιέται καρέ καρέ λες και έχει άλλο frame rate από αυτό που είναι στο foreground και έχει κανονική κίνηση.

Στα σκοτεινά και νυχτερινά πλάνα , απλά χάος. κόκκο, θολούρα, πέπλο. Χάλια. Κι όλα αυτα σε TV. Ούτε καν τολμώ να το βάλω σε προβολέα...

Το είδα το δεύτερο επεισόδιο,το προηγούμενο μου είχε αρέσει περισσότερο.
Η ποότητα εικόνας δεν ήταν καλή για mkv.

Το είδα το δεύτερο επεισόδιο,το προηγούμενο μου είχε αρέσει περισσότερο.
Η ποότητα εικόνας δεν ήταν καλή για mkv.

Υπάρχει αντιστοιχία μεταξύ μεγέθους αρχείου, διάρκειας και ποιότητας.

ειναι ιδεα μου ή η παραγωγη μοιαζει λιγο φτωχη,το καστ λιγο αταλαντο και οι 1-2 που εχουν ταλεντο,μοιαζουν σαν να κανουν αγγαρεια ? γενικα αφηνει μια υπονοια προχειροτητας?
σεναριακα φανταζομαι θα πατησει σε σεναριο τυπου "χαρτι υγειας"..οσο το ξετυλιγεις ,αυτο παραμενει το ιδιο και στο τελος απλα τελειωνει..

μεχρι τωρα κανενα "wow effect" και το περιμενα με ενδιαφερον σαν εποχη,ιστορια και φωτογραφια...

Ανευρο και ανιαρό θα χαρακτήριζα το τρίτο επεισόδιο.
Ακόμα και οι υποχθόνιες πράξεις της Μοργκάνα εξελλίσονται σε τζούφια δράση...

Με μία λέξη θυμίζει περισσότερο Αρλεκιν παρά Camelot......
Ελπίζω να μην συνεχιστεί έτσι....

Υ.Γ. Μου φάνηκε σαν να συνήλθε λίγο η εικόνα.

Το πρώτο επεισόδιο ήταν καλούτσικο ,το δεύτερο μέτριο, το τρίτο βαρετό.
Δεν βλέπω να συνεχίζω για πολύ την σειρά.

Παντως στο δευτερο επεισοδιο ειχε μια σκηνη ας πουμε αναφορας στην ταινια του Μπουρμαν. Την σκηνη του θανατου του .....

Βασιλια Λοτ. Οπως ο Αρθουρος στην ταινια του Μπουρμαν ειχε τραβηξει μεσα του δορυ του Μορντρεντ για να πλησιασει τον γιο του και να τον σκοτωσει με το εξκαλιμπερ το ιδιο εκανε στο τελος του δευτερου επεισοδειου και ο θετος πατερας του Αρθουρου σκοτωνοντας τον βασιλια Λοτ με το στιλετο του.

Ούτε κρύο ούτε ζέστη και το τέταρτο. Μάθαμε και την προέλευση του ονόματος του σπαθιού Εξκάλιμπερ.
Γενικά έχει αργή πλοκή σε σημείο που να "βαραίνει" αρκετά ώρες ώρες.
Τέταρτο επεισόδιο κι αυτό το κάστρο δεν λέει να το καθαρίσει κανένας από τα βρύα και τις λειχήνες.... :flipout:

Re: Απάντηση: Camelot

Ούτε κρύο ούτε ζέστη και το τέταρτο. Μάθαμε και την προέλευση του ονόματος του σπαθιού Εξκάλιμπερ.
Γενικά έχει αργή πλοκή σε σημείο που να "βαραίνει" αρκετά ώρες ώρες.

Oντως....

Και αυτο το απλανες βλεμμα του Φαινς γινεται ολοενα και πιο βαρετο....

Τέταρτο επεισόδιο κι αυτό το κάστρο δεν λέει να το καθαρίσει κανένας από τα βρύα και τις λειχήνες.... :flipout:

Ακομα δεν εχει ευλογηθει απο τις ακτινες αρετης των Ιπποτων ρε συ. Κατσε να παντρευτει την Γκουινεβιρ πρωτα και μετα θα το ανακαινισουν.

(καλο κουμασι και του λογου της.....:D)