Camping Lanterns -Φανοί

Παντελής

Supreme Member
10 April 2010
5,604
Κερατσίνι
χαιρετω σας παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε να επιλεξω εναν lantern για δωρο στον θειο μου που κανει καμπινγκ καθε καλοκαιρι.ειχατε αναφερει παλιοτερα καποιους με λεντ για βοηθηστε την κατασταση θα τον προτιμουσα επαναφ/νο με 2-3 σκαλες και καλη διοχετευση στο φως

Last edited:
αυτο ειναι τρελο! καταπληκτικο και σε τιμη καλη!

ναι οντως. Τον εχω στα υποψην μου μιας και θελω και φωτισμο για την βιντεοκαμερα.

Οπωσδηποτε να δει και αυτο:

Coleman 8D Battery

Μιλαμε για αποσπωμενες πλακες led οι οποιες κανουν και για κινηματογραφηση σε χωρους με μικρο φωτισμο.

Επισης δειτε το σε βιντεο:
http://www.vimeo.com/10145919
μπορω να το αγορασω με αντικαταβολη η μονο με καρτα,δεν εχω κανει ποτε αγορα απο ebay.
ειναι επαναφ/νο?....ειναι.....τωρα το ειδα οποτε το πρωτο ερωτημα μονο

Last edited:
μπορω να το αγορασω με αντικαταβολη η μονο με καρτα,δεν εχω κανει ποτε αγορα απο ebay.
ειναι επαναφ/νο?

Χρειαζεσαι λογαριασμο paypal για να το αγορασεις.
Εχω την εντυπωση πως παιρνει και επαναφορτιζομενες D μπαταριες.

παιζει να μου το εξηγησεις λιγο,θελει καρτα(δεν εχω),θελει απλα καποια εγγραφη.παντως μαματος φανος

Πας βγαζεις μια χρεωστικη καρτα. Προσεχε ΟΧΙ πιστωτικη. Μετα την ενεργοποιεις στο paypal οπου φτιαχνεις λογαριασμο. Επειτα ανοιγεις και λογαριασμο στο ebay. Εγω εχω απο την τραπεζα αττικης την attica gift card.

Εμενα ειναι visa electron και μπορεις να κανεις και συναλλαγες σαν να ειναι visa.

Re: Απάντηση: Re: Camping Lanterns -Φανοί

paypal δουλευει μονο με visa kai master

Η δικια μου ειναι η attica gift card η οποια ειναι visa electron- χρεωστικη και μια χαρα δουλευει στο paypal. Βασικα το σημαντικο ειναι να ξεκινανε απο του νουμερο 42.... Αυτες φαινονται στις αγορες και σαν απλες visa.

Re: Απάντηση: Camping Lanterns -Φανοί

και προπληρωμενη ειναι καλη φαση ( μονο δεν φορτονεται στα ATM)

Μπορεις να κανεις αναληψη απο ΑΤΜ. Να την φορτωσεις ομως λεφτα πρεπει να πας απο το ταμειο και να δωσεις και την προμηθεια που ζητανε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Camping Lanterns -Φανοί

Μπορεις να κανεις αναληψη απο ΑΤΜ. Να την φορτωσεις ομως λεφτα πρεπει να πας απο το ταμειο και να δωσεις και την προμηθεια που ζητανε.
ναι, 1 ή 2 ευρω στα 100 ευρω.