Εγώ φίλε από φωτογραφικές δεν ξέρω πολλά, αλλά ξέρω από SONY, και μόνο μία λέξη έχω να σου πω.
ΜΑΚΡΥΑ
Εγώ φίλε από φωτογραφικές δεν ξέρω πολλά, αλλά ξέρω από SONY, και μόνο μία λέξη έχω να σου πω.
ΜΑΚΡΥΑ
Οπότε συμπληρώνω...
Είμαι κάτοχος μίας κάμερας SONY, η οποία έχει πρόβλημα με την θύρα firewire, και η αντιπροσωπία ζητάει 750 ευρώ για τον ανταλλακτικό, πράγμα που σημαίνει στην ουσία, πέταμα η κάμερα.
Εδώ είναι η ενότητα:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=19930
Για ενα μεσο χρηστη πιστευετε οτι θα εχει μεγαλη διαφορα η 400d απο την 450d;
αξιζει δηλαδη η διαφορα στη τιμη που ειναι αρκετα μεγαλη;
γεια μια ερωτηση θελω μια φωτογραφικη μηχανη που να εχει γρηγορη ληψη της φωτογραφιας δηλαδη θελω να τραβηξω ενα ιπταμενο αντικειμενο πχ. και φυσικα καλο ζουμ . εχω μια olympus και σκεφτομαι να παρω τωρα την e-510 αλλα εχω δει και μια nikon και μια canon και εχω μπερδευτει περισσοτερο ...
τι μου προτεινετε.... ευχαριστω
γεια και παλι ....
ευχαριστω ...
αλλα παλι να ρωτησω κατι η canon και η nikon τι χρονο εχουν αναμεσα σε μια φωτογραφια και ποσο χρονο για να ενεργοποιηθουν. τι με συμφαιρει να παρω πχ. να παρω μονο το σωμα και ξεχωριστα τους φακους .. και ποιους φακους . με αυτη που εχω . χανω ολη την δραση μεχρι να εστιασει και να τραβηξει την φωτογραφια . ειναι αρκετα σπαστικο και πριν κανω την επομενη αγορα θελω να το ψαξω.. και ευρυγωνιο και τηλεφακο πρεπει να παρω. ειδα και στο επισημο site nikon την d60 υπαρχειι εδω .... ευχαριστω ελπιζω ναμην κουρασα....
διαβασα σε ενα βιβλιο που περιειχε κριτικες για canon-nikon-olympus και ελεγε πως για την canon eos 400d ο χρονος μεταξυ 2 φωτο ειναι 0,9 δευτερ. και για την nikon d40x 0,5 δευτε. . αυτο που ζηταω απο την μηχανη ειναι να μπορει να πραγματοποιησει διαδοχικες φωτο . για την canon ειχε 2,3 για ενεργοποιηση της μηχανης ενω nikon 0 τι γινεται δεν ξερω . οσο ποιο πολυ ψαχνω τοσο ποιο πολυ δεν ξερω ποια να παρω . απλα θελω ενα καλο σωμα και το λιγοτερο 2 φακους . μηπως να παω σε nikon d200-300-d2xs............. βοηθεια!!!!!!!!!!!!
μια ασχετη ερωτηση κατω απο το ονομα τι ακριβως σημαινει ενας αριθμος διπλα στην λεξη posts
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.