Απάντηση: Νέα Canon 5D.
Με τι θα ασχοληθούμε τώρα;
Μα με το ποιά τραβάει καλύτερο βίντεο φυσικά!
Μα με το ποιά τραβάει καλύτερο βίντεο φυσικά!
Επιτέλους!!!!
Στα χαρακτηριστικά φάίνεται τέλεια. Και κάποια πράγματα μου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση, όπως το F91(κλειστό διάφραγμα). Και η τιμή εξαιρετική, άρα θα πιεστούν οι τιμές της ΝΙΚΟΝ/SONY.
Με τί θα ασχοληθούμε τώρα;;;;
Μα με ερωτήσεις σαν τις :
Μπορώ να πάρω την CANON 5 MKII με τον φακό 28-80 3.5-5.6 ΜΚΙΙΙ μέχρι α βρω τα χρήματα για να πάρω κάτι καλύτερο;
Ή
Ποιό φακό προτείνεται για καλύτερο για τη μηχανή αυτή; Διαθέτω 200 ευρώ.
Μα με το ποιά τραβάει καλύτερο βίντεο φυσικά!![]()
Με αυτά τα δεδομένα είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα βγάλουν και κάποιους φακούς με cine χαρακτηριστικά!
τι εννοεις cine χαρακτηριστικα ?
-Δαχτυλίδι εστίασης σχεδιασμένο για ευκολότερη-συνεχή εστίαση,
-Βελτιστοποιημένος φακός ώστε να μην "αναπνέει" κατά την εστίαση,
-Ενσωματωμένο μοτέρ-ζουμ, κλπ.
Βέβαια δεν λέω ότι θα έρθουν όλα αυτά μαζί, ούτε σε ποιότητα αντίστοιχη των πανάκριβων cine φακών. Σε αυτό ίσως υπερτερήσει η Canon που ασχολείται με βιντεοκάμερες...
Σε αυτά που μου έκαναν (καλή) εντύπωση:
Ωστόσο μου έκανε εντύπωση το "3.9fps". Μόνο εδώ έπεσαν έξω οι προβλέψεις, που μιλούσαν για 5fps. Η Canon μάλλον θέλησε να διατηρήσει τον διαχωρισμό ερασιτεχνικών/επαγγελματικών μοντέλων (η 1DsIII είναι στα 5fps). Πάντως είναι το σημείο που υπολείπεται των ανταγωνιστών (αμφότεροι στα 5fps άνευ γκριπ). Βέβαια η ριπή μπορεί να διαρκέσει για σχεδόν ενάμιση λεπτό, 310καρέ σε jpeg!!!
Ωστόσο μου έκανε εντύπωση το "3.9fps".
......
Βέβαια η ριπή μπορεί να διαρκέσει για σχεδόν ενάμιση λεπτό, 310καρέ σε jpeg!!!
Να θυμίσω την παγκόσμια πρωτιά της D70 στo σενεχές-απεριόριστο ~3fps @6Μp πχ για 7 λεπτά!
Να θυμίσω την παγκόσμια πρωτιά της Nikon D70 στo σενεχές-απεριόριστο ~3fps @6Μp πχ για 7 λεπτά!
Γιατί, την D300 τη δοκίμασες σε διαρκές 3fps να δεις πόσα θα βγάλει?
Σιγά την αδυναμία...δεν θα πάρω επειδή έχει 4 καρέ και όχι 5.
"Καρφί" ήταν αυτό;![]()
Μα Νίκον θα πάρει ο άνθρωπος, όχι Canon. Δεν νομίζω να το σκέφτεται καν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.