send
AVClub Fanatic
Για πεστε καμια αποψη για καρτες, γιατι πρεπει να παρω αμεσα. Η 8αρα δε φτανει ουτε για πρωινο.
Δεν σου φτάνει η 8ρα? Μήπως βαράς στο γάμο του Καραγκιόζη; Πάνω από 350 καρέ raw χωράει.
Για πεστε καμια αποψη για καρτες, γιατι πρεπει να παρω αμεσα. Η 8αρα δε φτανει ουτε για πρωινο.
Δεν σου φτάνει η 8ρα? Μήπως βαράς στο γάμο του Καραγκιόζη; Πάνω από 350 καρέ raw χωράει.
Κι εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ τα καλύτερα. Είναι άλλο πράγμα το FF φαντάζομαι ότι ήδη το έχεις καταλάβει. Τόσο στα ευρυγώνια όσο και στα τηλέ.
Από την άλλη ειδικά γι αυτή τη μηχανή, θα πρότεινα μια καλή προπόνηση στο AF ειδικά στο AFC. Το FF έχει άλλο τρόπο εστίασης καθώς το κάδρο είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερο. Μπορεί συνολικά το AF της 5DMKII να είναι καλύτερο από εκείνο της 40d (Τάσος έφη) αλλά ούτε άριστο είναι (αυτό της 7d είναι πολύ μπροστά) ούτε ίδιο στη λειτουργία του με της προηγούμενης μηχανής. Για να μην έχεις κάποια δυσάρεστη έκπληξη, παίξε με τη μηχανή αρκετά πριν αναλάβεις κάποια δουλειά...
Είναι άλλο πράγμα το FF φαντάζομαι ότι ήδη το έχεις καταλάβει. Τόσο στα ευρυγώνια όσο και στα τηλέ.
Θέλετε να το εξηγήσετε λίγο αυτό; Για μας τους ταπεινούς DXάδες φαντάζει λίγο περίεργο (για μένα ΚΑΙ ανεξήγητο).Αλλα και ο 70-200 αναπνεει καλυτερα.
Θέλετε να το εξηγήσετε λίγο αυτό; Για μας τους ταπεινούς DXάδες φαντάζει λίγο περίεργο (για μένα ΚΑΙ ανεξήγητο).
Και βεβαίως το FF με τη μία θα σου κάνει μια νέα αξιολόγηση των φακών σου. Θα σου δώσει στο χέρι μερικούς και μερικούς θα τους αναδείξει. Συνήθως θα σου βγάλει ένα κοστολόγιο 1000-2500 ευρώ για ξόδεμα αν θέλει κανείς να καλύψει από το 15-16 έως το 300.
Πάντως καινούργιους φακούς (είναι βέβαια και η κρίση μέσα) δεν πήρα.
Aυτος ρε εχει να καλυψει 5 νεους κατοχους μηχανων οχι μονο τον εαυτο του.
Μιλανε ολοι μιλαει και ο Τασος![]()
"Να δεις που θυμάμαι πως έχω έναν 24-60....
Πρέπει να είναι στο 5ο ή 6ο συρτάρι...":firstprize:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.