Canon 5D MkII

Re: Νέα Canon 5D.

Κατόπιν αυτών που βλέπω, καταλαβαίνω ότι η παρουσίαση της mkII έγινε περίπου για λόγους γοήτρου. Η Canon στη Photokina προφανώς δεν είχε έτοιμο μοντέλο, ή έτοιμη γραμμή παραγωγής του. Έτσι δεν μπορούμε να μιλάμε για κανονική παρουσίαση, αλλά μάλλον για ανακοίνωση της mkII.
Διότι το πράγμα γίνεται κάπως σαν τα Windows95, που τα περιμέναμε όλο το '94, εάν θυμάμαι (Chicago νομίζω θα τα έλεγαν) και κόντεψαν να γίνουν ...Win96.

Μάλλον η παρουσίαση των D700 και A900 έκαναν την Canon να τη χάσει ολίγον τη μπάλα.

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει πολύ εξειδικευμένο κοινό.

Δε νομίζω να μπορούσε να επιρρεάσει το κοινό αυτό. Δεν οφελεί που την έβγαλε.

Κι όμως, αν κάποιος έχει ένα κασόνι φακούς prime ή καλούς ζουμ από την εποχή του φιλμ (και υπήρχαν αρκετοί ερασιτέχνες) ένα σώμα FF είναι σαφώς πιο ελκυστικό ως αγορά από όσο δείχνει.

Re: Απάντηση: Re: Νέα Canon 5D.

Καλορίζικη.

Περιμένουμε εντυπώσεις για να πάρουμε και εμείς σειρά.

ειπα να μην κανω σαν γκαστρωμενη.

Δευτερα παραλαμβανω. Γραφει το ονομα μου επανω.:guitarist:

Απάντηση: Νέα Canon 5D.

Αν άλλαξες γνώμη υπάρχει και η D40 με 2 ζούμ στα 279 στον Κρόνο:flipout::flipout:
Μη νομίζεις στο 20Χ30 ίδιες είναι.

Την πήρε, την πήρε. Τώρα την θωπεύει, όπως μου είπε. Μάλλον ανήκει στους τύπους που μόνο φορτίζουν την μπαταρία στο πρώτο ραντεβού. :flipout:

Απάντηση: Re: Νέα Canon 5D.

Την πήρε, την πήρε. Τώρα την θωπεύει, όπως μου είπε. Μάλλον ανήκει στους τύπους που μόνο φορτίζουν την μπαταρία στο πρώτο ραντεβού. :flipout:

A, γι αυτό είναι ήσυχος σήμερα. Όταν θωπεύουν, δεν μιλάνε. -bye--bye-

με γειά σου φίλε μου, να τη χαίρεσαι. Άντε και με τον Zuiko 21 πάνω στη μηχανή.

E, και μεχρι να ανοιξει το κουτί σιγά σιγά

Το Unboxing ειναι ιεροτελεστία ειδικά σε τετοια προιόντα.. Για δειτε στο youtube :flipout:

Καλοριζικο το θηρίο :grinning-smiley-043